Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 4:15 pm Заглавие: |
|
|
снимката не коментирам. за ретуша:
1. прегорил си я
2. замазал си я много яко
3. тифеца.... мммм още трябва
и не съм сигурен че тоя бекграунд е подходящ за такава млекарско-невинно-швейцарска физиономия =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 1:05 am Заглавие: |
|
|
бе, добре платиха да ти кажа... останаха доволни. Скоро ще ви покажа и други снимки на момчето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 4:13 pm Заглавие: hmm... |
|
|
Забавно самочувствие показваш, браво!
Не искам да се заяждам, но ела пак след три-четири години. Ако си работил четири пъти повече от това, което показваш в момента може и да те приеме някой... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 9:42 pm Заглавие: Re: да ви се представя ;) |
|
|
Страницата не работи и НЯМА ДА РАБОТИ!
/!!!\ FUCK YOU! /!!!\
?!
и между другото не видях нещо, което да ми хареса... _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 5:44 am Заглавие: |
|
|
basi pi4 nqma takyv retush!
osven, 4e liceto e blurnato qko, nosa i izglejda po-golqm, fona nqma vryzka s neq, super aktiven e, a i na vsi4koto otgore e tifecnato s bradvata. ako tva e neshto ne prosto za fun ne retush mu trqbva, a snimane na novo i to ne ot skina sys svetkavica v banqta, ami ot nqkoi na kogoto snimaneto mu e profesiq.
sorry za grubiq ton, ama ... _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не искам да се заяждам, но ела пак след три-четири години. Ако си работил четири пъти повече от това, което показваш в момента може и да те приеме някой... |
Spoko, ne go priemam kato zaqvdane. Wseki si ima mnenie... za men e wavno towa na klientite mi naj-napred, zashtoto te mi dawat hlqba :) Ne iskam da sym grub, no mai i twoeto samochuwstwie ne e malko?
Mersi za ocenkata. Ako moje da dadete ocenka i na wtoroto izobrajenie wse pak, shte sym wi priznatelen |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не искам да се заяждам, но ела пак след три-четири години. Ако си работил четири пъти повече от това, което показваш в момента може и да те приеме някой... |
Spoko, ne go priemam kato zaqvdane. Wseki si ima mnenie... za men e wavno towa na klientite mi naj-napred, zashtoto te mi dawat hlqba :) Ne iskam da sym grub, no mai i twoeto samochuwstwie ne e malko?
Mersi za ocenkata. Ako moje da dadete ocenka i na wtoroto izobrajenie wse pak, shte sym wi priznatelen |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 5:39 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се за дублирането на предишния ми отговор. Искам да кажа само, че тези снимки са любителски и едно фото ми дава да ги обработвам пожелание на клиента. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Баси яката е таз певица.
Явно и мечтата от малка и е да е синеока и да нема акне :))))))))
Направо бесно, ей!
Много ме кефи мене лично, незнам колегиума.... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
....а....немога...
И фототапета е бесен също така... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 10:12 pm Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | Ето един ретуш на една певица
 |
Man, tova ne e retu6 - ti napravo si si ia narisuval na novo madamata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 10:56 pm Заглавие: |
|
|
олилейййй... тя каката не го дезървз дат... с тези левели ни за пичат ни за веб си мисля аз, че става... а на този чичо долу каква му е идеята?! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 1:19 am Заглавие: |
|
|
:) ми... тя наистина е певица, но това да не помислите, че е някаква корица за касетата й :)) Просто се познаваме с момичето и е виждала едни обработки дето съм ги правил преди и реши да ми даде една тази снимка.
Иначе за снимката на пича - това е за техния сайт. Той е артист - искаше нещо в стил хибрид между "Мислителя" на Роден и корицата на Йоргос Мазонакисовия диск "Саввато"... незнам дали се е получило - на него му хареса. Той има и още обработени от мен снимки, ама все още ги дооправям - ще ги покажа след време и тях. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 1:36 am Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | ... в стил хибрид между "Мислителя" на Роден и корицата на Йоргос Мазонакисовия диск "Саввато"... |
извинявам се че пиша, ма не можах да се сдържа:))) това ма уби.. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 8:41 am Заглавие: |
|
|
пояснявам: искаше като облекло и визия да изглежда на Йоргос, а като поза - Мислителя... мислех, че е лесно човек да се сети |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2005 9:01 am Заглавие: |
|
|
ako beshe naobratno - pozata na Iorgos, oble4en kato Mislitelq - 6teshe da se polu4i dosta po-art spored men... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 12:31 pm Заглавие: |
|
|
искам да ви покажа и един ре-дизайн за сайта unimedia-bg.net:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
За сайта: ротен еджес, а навътре стерилно - не знам, не ми харесва..
Може би ако "проядеш" хм.. по-умело и ще се получи.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | а сайта: ротен еджес, а навътре стерилно - не знам, не ми харесва..
Може би ако "проядеш" хм.. по-умело и ще се получи.. |
rotten edges не е ли гравиране при дърворезба, състоящо се в очертаване на вдлъбнат контур по формата? Ако за това говориш - няма логика...
мислиш ли, че ще е удачно и вътре листа да е целия "зацапан" (ако мога така да се изразя)? Аз не мисля така: това е уеб сайт все пак - текста трябва да е четлив, бекграунда му да е колкото може по-бързо зареждащ се и по-опростен (как пък се сети за думата "стерилен"? Можеше и "девствен да е" ;). Дори и текстура на намачкана хартия да му бях пернал щеше вече да изглежда изкуствено заради нейното повтаряне.
Какво значи да "проям"? Да симулирам, че листа е прояден или обгорен ли?
Не разбрах всъщност какво точно не ти харесва? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Не ми харесва замацването на ръбовете - изглежда ми като опит да постигнеш ефект на стара хартия, а навътре си оставил чистичък фона и ефекта ми стои половинчат, все едно нещо липсва..
Със съвсем малко нойз из вътре може да се получи по-добре и това да не пречи на четимостта, аз поне така бих го направил..
Запретнатите ръбчета са като изрязани и залепени, това ли си целял/а?
Не харесвам и шрифтовете на логото и менюто..
Както изглежда само аз имам критики - твърде възможно е да не съм прав..
п.с. Тази картинка е 1.8 Mb, а можеше да е по-малко от 200 kb, при това без да загубиш от качеството ако беше jpeg например..
* ROTTEN
1. гнил, изгнил, загнил, прогнил (и прен.)
2. разяден, прояден, метиляв
3. sl. долен, морално пропаднал
4. sl. отвратителен, калпав, негоден, никакъв
* EDGE
I. 1. острие, резец, ръб
2. ръб, край, периферия, гребен, бордюр, перваз, ребро, печ. обрез, поле (на печатна страница), бряг, крайбрежие, сервитутна линия (край шосе), ива (на плат)
3. прен. острота, въздействие, ефект, проницателност
** източник http://sa.dir.bg _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|