Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 4:17 pm Заглавие: Visitek - сайт |
|
|
Visitek се занимава с производството на такива стъкла и материали, които предпазват от лоши лъчения. Използват се в медицината и т.н. А това ще им бъде сайта - редизайн на техния стар сайт.
http://www.bexout.com/yavor/visitek/v4/
Дайте мнение, че сега стои доста сивичко и искам да вкарам някак друг цвят, може би оранжавкото. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Лявата рамка на сайта се слива със сянката и така се губи линията на рамката. Старай се ръбовете на каквито и да било обекти да не се сливат със сянката, защото се получава едно размиване на краищата. Освен ако не си целял този ефект, но май не стои много добре дясната половина да не се слива, а лявата да се слива със сянката.
Мое лично мнение е, че тази рамка твърде много напомня за времето, когато се слагаха бая големи размери на border и се получаваше такъв релеф. Просто ми се вижда грубо някак. :/
Защо не направиш да става курсора на ръчичка, дори и да не посочиш текст от бутона? Така малко объркващо ми се вижда.
Това са моите предложения. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Пич, ти на какъв браузър го гледаш това??? Защото всички тия работи дето си ги посочил ги няма при мен. Както и да, това предполгам е от кода, а до неговата валидация не съм стигнал още. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Изключително странно. Аз съм с FireFox 1.0, но досега не съм срещал такова нещо - да има бордер, а в IE да няма. Като го видях в IE наистина няма тези проблеми. Все пак е добре да провериш и в други браузъри, защото FireFox е много известен. :)
Ето да видиш какво се получава, дано имаш хит.бг:
http://www.idesign.hit.bg/private/visitek_ff.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Мерси много, от кода е това, после ще ги оправям стиловете.
Но аз се надявам на коментари за дизайна и как мога да го раздвижа и поразведря малко, че доста сиво и технично стана, малко цвят му трябва някъде ама.... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
|