Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ArtDream

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 7:20 pm Заглавие: Visionary Art, ot ArtDream |
|
|
Здрасти на всички,бих искал да ви покажа картините си,
ще се радвам да чуя мнениа, а и други които работят в тази посока,пишете ще се радвам...
http://sabin.nm.ru/ _________________ ArtDream
http://sabinart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 2:47 am Заглавие: |
|
|
Sega nqmam mnogo vreme da razglejdam, no mnogo hubavi neshta, cvetovete sa prekrasni i ima osobena atmosfera :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
ave...malko tvarde "Visionary" i tvarde "art" mi idvat :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Уникални са...мисля че съм го казвал, ама пак...Особено Ангелите:) Брутални Ангели са т'ва. В смисъл не че са груби, нетактични, кървави или неописуемо жестоки, а в добрия смисъл на брутални. Т.е. Адски много ме кефят тези Ангели:) Цветовете, които ползваш също очевидно са характерни за стила ти, който го има с купища навсякъде в нещата ти...абе браво, хвала!:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Opredeleno mi haresvat ,no ima o6te kakvo da se zelae.Vpe4atlenie mi napraviha ´the awakening´ i ´helios´ i znae6 li za6to za6toto tuka kompoziciqta ti e nai dobra, nqma ni6to izli6no.Imam edin vupros za6to risuva6 na durvo, platnoto ne ti li dopada, no edno e sigurno po tozi na4in ne6tata se doblizavat do ikonite :-) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|