Graphilla.com :: Преглед на тема - 3Д хол

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3Д хол

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
encore

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 5:37 pm    Заглавие: 3Д хол Отговорете с цитат

Ето едно нещо за представянето. Мненията са уелком :)
http://gvar.hit.bg/images/c9F.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
encore

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 5:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да го покажа все пак :)

интериора е от Брава Каза.
Върнете се в началото
String

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Каменната стеничка е готина, но останалото малко куца от към, материали моделиране и осветление в края на краищата според мен му требе много малко да стане приятно за окото , бе ши са научиш :)
и велком
яяя земи да го покажеш тоа материал за стеничката да го вида :)
(от интерес просто , барем почна и аз да ги права такива:) )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
encore

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кажи за осветлението. кое не е наред според теб? моделирането - само диванчето е малко ръбато май.
Върнете се в началото
String

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

виж са , не ти дира черните ризи че да ги показвам , не са мача да ти давам и савети , просто драснах някво впечетление от картинката
Върнете се в началото
encore

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е нали за това сме тука, ама кажи кое дразни за да го барна.
ето тухлата
Върнете се в началото
String

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За осветлението не мога да ти дам много точна критика, защото ми е трудно да се хващам да коментирам неща с които често имам аз самиа проблеми но просто така както го виждам и не ми седи много истинско,
усещане някво ба ли мааму.
Колкото за моделирането възглавничките седат много ... блах не приличат на възглавници, за дивана сам си каза но фотиоилите сащо са ръбести ,още според мен няма да седи лошо да направиш chamfer по краищата на стаклото на масата ,другаде моделиране почти няма.
материалите ... де да знам, страниците на книжките седат прекалено бели , по тези хромирани повърхности като тая на масата, там в нишата и между фотиоилите, струва ми се , че отражението е малко... не точно като на хром да кажем аз го права с v rayski material много refletion i 0.9 glosy и бих могъл да кажа че това е идеалниат хром, твоя резултат не е такав, може би щтот имат някакви бликове по тях.
Определено не се разбира от какво са направени плочките в нишата на стената , краката на масата поставката между фотиоилите и плота в нишата са някакви черни такива просто черен цвят се види при мене.
Там кадето е картината някви петна се видат .
Мога да добавя още разни неща но се страхувам да не ти наговоря прекалено много глупости щот и тва го има :)
ай.. и успех с следващата картинка.
Върнете се в началото
encore

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря! Заемам се веднага!
Върнете се в началото
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичките ти обекти са направо поттискащо простовати осложни малко поне канапетата че като седне некой на тях ще се пореже.
Върнете се в началото
Black Adder

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Грешно
Grotesq написа:
Всичките ти обекти са направо поттискащо простовати осложни малко поне канапетата че като седне некой на тях ще се пореже.

ПРАВИЛНО
Grotesq написа:
Всичките ти обекти са направо подтискащо простовати, yсложни малко поне канапетата, че като седне некой на тях ще се пореже.

-----------------
А иначе картинката си е супер добре направена, всичко си е подредено и нагласено, само камерата може би трябва да е по-ниско и малко игра с фокусното разстояние, за да не изглежда толкова тясно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Black Adder майтапчия такъв.Пропусна ,че съм сгрешил НЕКОЙ,а е трябвало да напиша НЯКОЙ.
Върнете се в началото
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имате си вече "кирилизатор" :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И то безплатен! :)
Black Adder

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Grotesq написа:
майтапчия такъв. Пропусна, че съм сгрешил НЕКОЙ, а е трябвало да напиша НЯКОЙ

1. Започвай изречението с ГЛАВНА буква
2. Слагай интервали СЛЕД препинателните знаци - . (точка), (запетая) и пр. така текстообработващите програми ще знаят къде да пренесат нов ред, и няма да създаваш проблеми на WEB броузерите, и най-вече на тези дето се занимават с ПРЕДПЕЧАТНА подготовка.
3. Некой, не съм го пропуснал, според НОВИЯТ български правопис, /то от ПЪЛНИЯТ член отпадна де, ама страдат най-вече жените/, еднакво валидни са Хляб и Хлеб, Мляко и Млеко, Някой и Некой и много други форми които до преди това са се считали за Диалектни, навярно за да приобщим братският Македонски народ.[/b]123[/color]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
Juana

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Black Adder, преди да се втурваш да поправяш другите, оправи си собствения правопис - видях, на доста места си поставил неправилен пълен член, на някои си поставил неправилен непълен, липсват ти много запетайки...
Това е относно последните ти няколко Поучителни поста. Ако ще се правиш на голям капацитет, бъди ПЕРФЕКТЕН, в противен случай ставаш за смях.
Гарван

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Адер
потискащо, не поДтискащо.

не е проблем, мнозинството прави тази грешка.

Но трябва да е ПОТИСКАЩО за теб да рабереш, че ставаш за смях, докато пишеш с големи букви ПРАВИЛНО, пък то се оказва ГРЕШНО.

Вече имам чувството, че съм те виждал някъде. Даже май фъстъци съм ти подхвърлял.
BSC System

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Black Adder : Може ли и мойте грешки да оправяш ? моляте, моляте...., че без пари като гледам само ти си навитак :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гарван написа:
Вече имам чувството, че съм те виждал някъде. Даже май фъстъци съм ти подхвърлял.

Това си го записвам, просто репликата кърти отвсякъде :)

@Black Adder: Мисля, че вече си имаш една, опа, ДВЕ теми в "Представяне". Ако чувстваш, че няма какво да кажеш по представянето на encore, недей да се напъваш излишно. Както всички останали досега написаха: Колкото повече задълбаваш в българската граматика,/а ти засега само това правиш/, толкова по-смешен ставаш. Все пак това не е форум за български език и литература, нали? ;) /Недей да приемаш думите ми като опит за заяждане, моля./
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Black Adder написа:
WEB броузерите

Браузърите.

Много шум за нищо тука. :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
octagon

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
3. Некой, не съм го пропуснал, според НОВИЯТ български правопис, /то от ПЪЛНИЯТ член отпадна де, ама страдат най-вече жените/, еднакво валидни са Хляб и Хлеб, Мляко и Млеко, Някой и Некой и много други форми които до преди това са се считали за Диалектни, навярно за да приобщим братският Македонски народ.[/b]123[/color]

Нарича се "дублетна форма" =) =P и няма нищо, ама НИЩО общо с македонския народ...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети