Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:28 am Заглавие: Turn Around [vector art] |
|
|
Ще се радвам да чуя мненията ви...
Също така имам и един въпрос. Има ли смисъл да слагам заглавието на рамката /както ги слагаме при снимките/ ??? И ако има, тогава с какъв фонт би било подходящо? :/
Благодаря ви предварително :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:34 am Заглавие: |
|
|
priqtno i ideqta mi haresva.. edinstvenata zabelejka koqto imam e 4e figurata mi se struva malko spleskana ;) v smisyl - tromavai4ka moje da q izdyljish malko.. ste stoi po-dobre.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:57 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | priqtno i ideqta mi haresva.. edinstvenata zabelejka koqto imam e 4e figurata mi se struva malko spleskana ;) v smisyl - tromavai4ka moje da q izdyljish malko.. ste stoi po-dobre.. |
Уоу, Кеката много експедитивно отговаряш! мерси :)
Ами ... не си единствения който мисли така... и други хора така ми казват, но... чесно ти казвам на мен не ми изглежда дебела :(((
Ако всички сте на такова мнение... явно ще трябва да я издължавам ....
Много ме е ят, не мога даразбера защо аз не я виждам така! :(
Възможно е да е заради отношението ми спрямо момичето ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 9:52 pm Заглавие: |
|
|
Ако ще е застанала между източника на светлина и зрителя трябва да е обградена от светлинен ореол очертаващ само силуета и.При подобна подредба на композицията едвали ще има толкова лесно различими цветове както на тунела така и на човешката фигура.
Това не е критика а просто начина по който всяко човешко око би възприело подобна сцена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 6:17 am Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Ако ще е застанала между източника на светлина и зрителя трябва да е обградена от светлинен ореол очертаващ само силуета и.При подобна подредба на композицията едвали ще има толкова лесно различими цветове както на тунела така и на човешката фигура.
Това не е критика а просто начина по който всяко човешко око би възприело подобна сцена. |
Mда, интересно. Мисля че си прав/а/..
Слагах сенките по нея главно с мисълта да не изглежда "плоска" като тия хората дето ги режат от картон... миналия път когато правих силует Хуана това ми каза и ми се наби в главата :))
Не се бях сетил за "ореола"....
Ако можеш да видиш сенките които съм й сложил в момента.... мислиш ли че мога просто да им сменя цвета и да ремонтирам грешката или трябва да правя чисто нови, различни??? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
encore
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Според мен си имал предвид и друг източник, фронтално на фигурата. Той дава отблясъка в косата, и разработките по тялото. А дали да го има или да бъде само контражур си е твое решение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 10:38 pm Заглавие: |
|
|
syvsem lesno mojesh da si proverish proporciite - naloji shirinata na ramenete vyrhu viso4inata na figurata i vij kakvo e syotnoshenieto, mojesh da proverish i s debelina na rykata kym dyljinata - abe horizontalen ktm vertikalen razmer ... specialno taliqta za mene e shiroka sys sigurnost.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Edin mnoo tap primer ama vse pak ideen :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|