Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | очен лекар и почивка от ПЦто на всеки 45 мин... Хигиена на работа му се вика на това |
Аз пък му викам sci fi :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 12:09 am Заглавие: |
|
|
Обаче от прекомерното стоене пред компютъра нещата излизат
извън контрол и се зомбираме- поне аз.
Постоянно ме боли глава, и не винаги съм способен да правя
нещо с повечко мисъл. Някой път така ме стяга шапката, че
имам чувството че наистина имам шапка. (о:
Забелязал съм, че единствения начин да се чувстам добре е да правя почивки както Juana каза, да ходя на походи и изледи и след това да работя, но за жалост не винаги е възможно.
Много заседнала работа е тази, препоръчвам прекфалифициране (о:
Затварят Ви се душите и съзнанията от тези компютри, дори на по
свободните от Вас. Убеден съм че фотографите и художниците от форума го разбират-жалко че дизайнерите нямат особен избор и вече мозъците на повечето са промити (о: хаех всъщност какво искам да кажа?
Еми чудя се има ли изход от ситуациата и как виждате Вие нещата... ДОбре му е на n1x0n да стои само колкото си пожелае на компа (О: хеахе шегувам се, но това е от притеснение
Ако зарежа и това на къде? (о: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 12:32 am Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Плуване и секс
Това са единствените упражнения, които напрягат и тренират ЦЯЛАТА мускулатура на човека. |
Упражненията на коремните мускули и гъзните бузи в клозета също :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 5:01 am Заглавие: |
|
|
Засега единствения сериозен проблем са ми болките в китката на дясната ръка... трябва да направя нещо по въпроса. Иначе напоследък редовно имам малки почивки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 6:32 am Заглавие: :( |
|
|
От 11 /единадесет/ дни имам НЕЧОВЕШКИ болки в очите, имам чувството че ще ми изтекат някак си. Капя си Vizine секи два часа и пак ме наболяват :(
А и на всичкото отгоре гледах някакво АДСКИ притеснително предаване как някакъв човек го предопредили че не са му добре очите, той игнорирал докторите и след това както си пиел бира зрението му изчезнало, като тъмна завеса се спуснала пред него и ....!
Много, много ме е страх от такива неща!
Нали не може да услеепе така човек...
нали??? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 8:55 am Заглавие: |
|
|
Хм. Аз лично откак си смених очилата с такива с антирефлекс нямам оплаквания, не че не се измарят очите, но в сравнение с преди...а пък работя на 1600х1200х85Hz на 19" тринитрон. Съквартирантите ми не могат нищо да четат на него така. Също така много помага ако вечер в стаята има някакъв източник на разсеяна светлина поне, иначе очите се изморяват ужасно бързо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 8:59 am Заглавие: |
|
|
Между другото, кратките прекъсвания от време на време са си полезни и за мозъка, разсейването за 2-3 мин. след това подобрява концентрацията.
И е добре да се седи изправен на стола. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Imperial написа: | Също така много помага ако вечер в стаята има някакъв източник на разсеяна светлина поне, иначе очите се изморяват ужасно бързо. |
Какво е това разсеяна светлина?
Аз имам една лампа на 25 см от монитора, с мека светлина... Върши ли работа или трябва нещо друго...? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Е да, просто лампа, която да не свети директно към монитора, ами да се отразява от някъде. Аз например обръщам една нощна лампа към стената и резултата е доста ненатрапчив (обаче преди седмица я потроших и ми трябва нова :( ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|