Graphilla.com :: Преглед на тема - България телеком

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

България телеком
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dEmON

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днеска около Плиска видях един голям билборд :$ ужас...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ako znaesh kak sveti noshtem tui nad "hotiel koniak"....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 20, 2005 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"Новото лого на компанията изразява динамиката и енергията на комуникацията, които са в основата на философията на нашия бизнес, обясни Уилям Ейлуърд, Главен изпълнителен директор на БТК. Символът бе избран сред 9 предложения на широк кръг рекламни дизайнери, стигнали до крайната селекция. Той ще фигурира върху всички рекламни материали на компанията, както и върху официалните документи, които излизат от нея. Рекламната кампания за новата марка стартира в цялата страна, като промяната бе загатната още преди седмица на 204 билборда в 15 града, както и край магистралите и основните пътни артерии в страната. На тях могат да се видят тринайсетте най-популярни реплики, които хората у нас използват в разговорите си по телефона. Такива са “Позна ли ме?”, “Можеш ли да говориш?”, “Не мога в момента...”, “Къде си, бе...” и “Дай баба ти да я чуя”. Те са избрани от предварително подготвен списък на 50 най-предпочитани фрази. Предварителната “teaser” реклама ще бъде последвана от цялостна кампания, която ще представи БТК като доставчик на пълната гама от телекомуникационни услуги."
П.С.
Тъй наречиния слоугън "За тебе е" /не че съм много на ти с българкия/ не би ли било правилно да се пише "За теб е"
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 20, 2005 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mr_j написа:
"Новото лого на компанията изразява динамиката и енергията на комуникацията, които са в основата на философията на нашия бизнес, обясни Уилям Ейлуърд, Главен изпълнителен директор на БТК. Символът бе избран сред 9 предложения на широк кръг рекламни дизайнери, стигнали до крайната селекция. Той ще фигурира върху всички рекламни материали на компанията, както и върху официалните документи, които излизат от нея. Рекламната кампания за новата марка стартира в цялата страна, като промяната бе загатната още преди седмица на 204 билборда в 15 града, както и край магистралите и основните пътни артерии в страната. На тях могат да се видят тринайсетте най-популярни реплики, които хората у нас използват в разговорите си по телефона. Такива са “Позна ли ме?”, “Можеш ли да говориш?”, “Не мога в момента...”, “Къде си, бе...” и “Дай баба ти да я чуя”. Те са избрани от предварително подготвен списък на 50 най-предпочитани фрази. Предварителната “teaser” реклама ще бъде последвана от цялостна кампания, която ще представи БТК като доставчик на пълната гама от телекомуникационни услуги."
П.С.
Тъй наречиния слоугън "За тебе е" /не че съм много на ти с българкия/ не би ли било правилно да се пише "За теб е"

Понеже целия български народ изпростява с всяко поколение и ако случайно чуеш някой да говори на чист български ти се струва странен, та за това и бтк вече искат да са много "фешън" както казах по-горе, и използват сленг думи за слоугън.
Общо взето мене ме "боли" дето се вика, ако искат и най-гнусното лого да сложат и най-тъпите рекламни насоки да имат, само да спрат да ни лъжат, че от едно време си надуват сметките. А за цените да не говориме, защото нали уж ние българите искаме да влизаме най-после у ЕС...поне в едно съм сигурен, като излезне третия GSM оператор ще спаднат много зверски цените на мобилните телефони...поне на това да се радваме. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ако не сте забелязали в сайта на бтк - те са третия гсм оператор
тъй че по-ниски цени - на куково лято след 10-летие
RG®

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 12:44 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

mim написа:

Я пак!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.btk.bg/bg/news_details.php?id=54

и това:

"Като част от приватизационната сделка на БТК бе предоставен лиценз за трети GSM оператор в България. Документът бе връчен на БТК след като бе преведена таксата в размер на 54 160 000 лв., или 27 600 000 евро. През февруари БТК също така успешно придоби 100% от първия български мобилен оператор – Мобиком."
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:

ами аз до колкото четох някъде..не помня точно може и в капитал да е било...говореха, че като се пусне 3-тия ГСМ цените ще спаднат с 20%......пък са дали ще е истина..ще видим...
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Coldblooded написа:
mim написа:

ами аз до колкото четох някъде..не помня точно може и в капитал да е било...говореха, че като се пусне 3-тия ГСМ цените ще спаднат с 20%......пък са дали ще е истина..ще видим...

Те и когато се появи Глобул така разправяха :)) Ехх, мечти......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2005 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей винаги ми е било много интересно как така в Графила има толкова много топ "фешън" дизайнери и критици а все накрая излиза, че акани работи гледаме. Все пак малко спирачки трябва да имат някои хора ( те си знаят ) много лаф много чудо

Та да питам. Не си ли мислите че понякога малко по-прекалявате с шумните изказвания ?!

Иначе мен лично логото хич не ми пречи. Като средно статистически юсер мога да кажа, че Изобщо не ми пречи. То мойте критерий сигурно са занижени ма това си е друга тема
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 10:41 am    Заглавие: още за логото Отговорете с цитат

ето малко подробности за логото от поседния брой на вестник капитал:

"...Логото било харесано от мениджмънта на компанията още по време на конкурса за избор на обслужваща рекламна агенция, проведен през лятото на 2004 г. Изработено е от класираната тогава за финалния кръг преговори Lowe Swing Communications, която впоследствие загуби борбата, спечелена от New Moment New Ideas. След края на конкурса мениджмънтът на БТК е купил логото от рекламната агенция. Последният му вариант е дело на британския консултант Hemong Patel, който е направил промени в графичния дизайн на Lowe Swing. БТК промени и фирмения си уебсайт, като новият е изработен от MAGStudio, но запази слогана на кампанията си „За тебе е“..."

статията ще е достъпна онлайн до събота:
http://capital.bg/show/index.php?broi=2005-11&page=52-11-1&rubr=media
mEd_lEb

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а лили майко! омраза от пръв поглед бе!

...може би съм импотентен,
евентуално и боклук...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2005 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Leliiii... Spored men na takuv rang kompaniq ne i pothozda takava nedonoska, siguro 6efovete ne sa se zamislili mnogo poneze tuk e BG . 6apka svalqm na ne6to tolkova prosto i stilno kato Coka Cola ,ne sa se napuvali da vkarat 1000 idei v edna emblema a sa tursili viziq, ako pitat mene ´ama nikoi me6te´ vsi4ki v BG znaqt kakvo ozna4ava BTK Nuzna e samo qka VIZIQ Mezdu drugoto emblemata na Coka Cola mai 4ukna 100taka i to bez da e izmenqnq ama ne sum 100% siguren
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
Leliiii... Spored men na takuv rang kompaniq ne i pothozda takava nedonoska, siguro 6efovete ne sa se zamislili mnogo poneze tuk e BG . 6apka svalqm na ne6to tolkova prosto i stilno kato Coka Cola ,ne sa se napuvali da vkarat 1000 idei v edna emblema a sa tursili viziq, ako pitat mene ´ama nikoi me6te´ vsi4ki v BG znaqt kakvo ozna4ava BTK Nuzna e samo qka VIZIQ Mezdu drugoto emblemata na Coka Cola mai 4ukna 100taka i to bez da e izmenqnq ama ne sum 100% siguren

то аз кока кола до колкото са ми разправяли историята е малко друга...логото е било дело на служител някакъв си, надраскано на салфетка....
ако някой знае я да каже, защото аз това знам, а ми е чудно вярно ли е или не...:)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2005 3:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Coca Cola Design History
The Coca-Cola script was designed by an amateur, Frank Robinson, the fledgling company's bookkeeper. He devised both the Spencerian script and the brilliantly concise words beneath: "Delicious and Refreshing."
The bottle is among the most recognizable icons in the world, a design that has come to symbolize the youthful exuberance of America. Countless variations have been released over the decades, but the enduring classic is the curved vessel designed by the Root Glass Company of Terre Haute, Indiana, and introduced in 1915. A Coca-Cola dispenser was later designed by Raymond Loewy.

Coca-Cola is the most popular and biggest-selling soft drink in history, as well as the best-known product in the world. Created in Atlanta, Georgia by Dr. John S. Pemberton, Coca-Cola was first offered as a fountain beverage by mixing Coca-Cola syrup with carbonated water.

Coca-Cola was registered as a trademark in 1887 and by 1895 Coca-Cola was being sold in every state and territory in the United States. In 1899, the company began franchised bottling operations in the United States.

иначе ето за кока-кола малко хистори:
http://www.solarnavigator.net/sponsorship/coca_cola.htm
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети