Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yofka
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 1:23 pm Заглавие: |
|
|
bulLET ti qvno ne se otpuskash da fantazirash..i decata znaqt kak stava taq rauta ",F |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 1:54 pm Заглавие: |
|
|
yofka написа: | bulLET ti qvno ne se otpuskash da fantazirash..i decata znaqt kak stava taq rauta ",F |
а ти явно прекаляваш...
не ми е ясно какво дириш тука |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 1:57 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 qvno ne spodelqsh tyrseniata mi..a v toz forum inak nemoje da nqmam symishlenici :E |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Имаш бе, как да нямаш, те са навсякъде, ама тука сме упорити и ползваме бан по мои наблюдения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:21 pm Заглавие: |
|
|
otdavna nikoi ne se e nahvyrlql taka v/u rabotite mi..radvam se..zashtoto paradoksa e golqm..a taka izlizaiki ot teritoriqta si..ie stypvaiki v/u vrata na nqkoi drug..mojesh da se stimulirash i mobilizirash..:] pirpetomobili e moqt hod..nadzadze i napredi perdashi remyka..nameri me..v neizmerimoto more |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:31 pm Заглавие: |
|
|
eh, ako takiva dylbokomisliq se izkazvaha i gramotno... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:38 pm Заглавие: |
|
|
хм... някои работи ми допадат...други пък съвсем не....
общо взето набързо нахвърляни стоят.
бих искал да видя нещо към което си подходил по сериозно и съсредоточено? ако може:)
пс.за рисунките говоря де..снимки на тва дередже никак не ми се гледат:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
v momenta se sysredotochvam v/u vyzmojnostite na gephex..a inak prouchvam shake..za da moga da kompoziram filmite si s animaciq i filtrirana realnost..:] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 4:09 pm Заглавие: |
|
|
пишете и в женски род все пак;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Еми браво... са всеки ще взема да пошляпа по стените и готово - вече пише в професионално насочения 2д форум на грапхилла... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Еми браво... са всеки ще взема да пошляпа по стените и готово - вече пише в професионално насочения 2д форум на грапхилла... |
ти някакви забележки ли имаш? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | ..ти някакви забележки ли имаш? |
А ти? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:11 pm Заглавие: |
|
|
какво а аз? нещо не си съгласен с решението yofka да пише е специализирания 2д форум доколкото те разбирам... и понеже съм някаква част от това решение...питам имаш ли забележки? и ако да..какви са те? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:23 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | какво а аз? нещо не си съгласен с решението yofka да пише е специализирания 2д форум доколкото те разбирам... и понеже съм някаква част от това решение...питам имаш ли забележки? и ако да..какви са те? |
Какво ти? Имаш нещо против че работите на йовкада са пълна глупост според мен? Или ще измежду всички работи намери една която да ти допада? Ако беше показал само нея щеше ли да кажеш "добре дошъл", или - "покажи още работи..."? Нещо май критериите за 2д секциата са други... ...не еднакви винаги...
А иначе твойто решение си е твое... и аз не искам да спора с теб. Как да кажа... сори че не му харесвам работите... толкоз колкото на останалите който са в 2д. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:38 pm Заглавие: |
|
|
ама младежо ти си изпуснал половината тема...
критериите са еднакви за всички... а едната работа е показана като следствие на искането ми за работа на която е обърнато повече внимание...просто я бях пропуснал на първото гледане.
а това че нещо според теб е грозно, неразбираемо или пък глупост..на мен ми е през...
да не ставам груб...ама много те моля да си сдържаш нервните изблици. още в началото на темата си заявил мнението си и няма нужда от обидено допълнитело мрънкане и тропане с краче.
ок?:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
ок разбира се :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 6:51 pm Заглавие: |
|
|
i az tva go smetam za s..t ... ama v kraina smetaka az sam prost designer, daje mnogo prost...
tva go napisah da se razbere, che ne sam saglasen s R1, obache pak na nego ne mu puka za koeto, na men pak ne mi puka za tva che na nego ne mu puka i t.n.. Vseki si ima vijdania po temata, az i H.R.Giger smetam za shitniar....:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 7:05 pm Заглавие: |
|
|
borbata e bezmilostno jestoka..:]..blagodarq na tezi koito mi glasuvat doverie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Както обичам да казвам - може да е много хубаво... ама не мен не ми харесва.
Йовка, ще се види какво постваш из форумите, и лично аз смятам че за да се харесат трябва да изглеждат доста по-различно от това дето показа сега :)
И накрая, както казва Никсъна - успех :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|