Graphilla.com :: Преглед на тема - CG-challenge!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CG-challenge!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

uspeh na vsichki i ot men :)
eto q i mojta tema http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=224473
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
Zdrasti na vsi4ki. Qko su se zahvanal za edna ideq i neinata realizaciq za CG.Da vi kaza 4esno konkursa ne me vulnuva tolkova no edno 6te kaza kato vidqh tui onui v saita polu4ih strahotno zelanie ra rabota:-) Mezdo drugoto dosta hora v foruma risuvat v stil Boris Valejo -ungarec . na men tozi na4in na risuvane s takiva zau4eni polozeniq , napompani figuri i cvetove grani4e6ti s ki4a hi4 ne mi dopadat. Za men tova ne e originalno. Nadqvam se v skoro vreme da dostigna do nqkakva zavur6enost i da postna svoqta ideq.

Kich se polu4ava kogato bezvkusno se kopira ot maistor kato Valejo v stil krevatna jivopis. Taka 4e ne sam saglasen izcialo s teb. Uspeh s ideiata!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdravei velinov ne si me razbral pravilno kogato vidq cqlata palitra cvetove podnesena ni taka kakto go pravi Valejo tova za men GRANI4I s ki4a. Valejo e maistor no temie sa mu ednakvi i sum siguren 4e v BG ima edna kamara hudoznici koito kato im slozi6 modelite taka 6te gi izdokarat.... A po vuprosa s imitaciite v tozi slu4ai sum absolutno ne suglasen poneze v takuv stil risuvane viziqta e dosta ednakva kakvo ostava da imitira6. Tova si e li4no moe mnenie
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov Я по добре дай линк към работата си на конкурса...Да облегчиш търсенето на хората:)
Valejo е заслужил всичко което е,просто беспрестнанното копиране от други на наговия стил втрысва...Същия парадокс е при русснаците с Анри е това е тъпото в случая...
Така че и двамата с Viktor M. сте прави...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
Zdravei velinov ne si me razbral pravilno kogato vidq cqlata palitra cvetove podnesena ni taka kakto go pravi Valejo tova za men GRANI4I s ki4a. Valejo e maistor no temie sa mu ednakvi i sum siguren 4e v BG ima edna kamara hudoznici koito kato im slozi6 modelite taka 6te gi izdokarat.... A po vuprosa s imitaciite v tozi slu4ai sum absolutno ne suglasen poneze v takuv stil risuvane viziqta e dosta ednakva kakvo ostava da imitira6. Tova si e li4no moe mnenie

Донякъде съм съгласна, но поради по-феминистични причини. Това обаче стана много ОТ.

Не знам за вас, хора, ама мен така ме мъчи тази композиция.. :(
velinov

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vednaga davam link na jelae6tite :)

http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=221933
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edno mnenie po povod risunkata v cg-talk-a - ako si 4el Terry Prat4et, po specialno - Jytvarqt ;) (ako ne si - nepremenno q pro4eti!) tam koncepta za kosata e mnogo dobyr - bledo sinkavo ostrie s leko siqnie, koeto e tolkova nato4eno 4e reje na razstoqnie ot ryba si ;) pro4eti go ako ne si .. ostrieto ti e na preden plan i ima smisyl da go razrabotish dobre ... uspeh! stava strahotno ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
Boris Valejo -ungarec

Boris Vallejo e roden v Lima, Peru prez 1941 godina. Kogato pishesh neshto podobno po forumite, procheti go pone 2-3 puti za da ne se izlagash. Ili prosto izpolzavai Google.com
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Мар 28, 2005 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sory zabludil sum(( Neznam za6to sum ostanal s vpe4atlenieto 4e e Ungarec
wicky

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2005 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ай velinov ! Страхотно става това със смъртта!!! Успех ;)
Върнете се в началото
velinov

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo blagodaria Wiky. :)
Върнете се в началото
Svetoslav

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2005 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ajde puskajte si adresite na temite da zqpame i podkrepqme :)
Върнете се в началото
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Svetoslav написа:
ajde puskajte si adresite na temite da zqpame i podkrepqme :)

Някой като мен, например още нищо не са нарисували за да пуснат :)

velinov картинката технически е впечатляваща, но сякаш иска още малко гъдел, струва ми се че нямя да е лошо да нарушиш някой шаблон в трактуването на образите на смърта и монахинята, може би нещо стопиращо логиката, нещо сЪвсем контрастно на произходящото, нещо малко и объркващо, незнам обаче какво:) ти си автора ... Иначе картинката определено е много добра....Успех...
А да...Една тъпа идейка...Защо вместо гривна върху ръката на смърта да не бъде часовник например. Образно е... Слънчев ръчен часовник :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
PLAY

Местожителство: Средноград

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 1:19 am    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Страхотна е цялата идея за конкурса. Мен лично много ме провокира, а като гледам и вас също...Въобще благодаря на Kekata, че го сподели това, защото така и щеше да си мине конкурса без да разбера.
Сега да питам нещо дето ме притесни. Вчера започнах с едно девойче за което ползвам reference (снимка)
и на този етап идеята е да е почти 1:1....после мисля да сложа и други фигури и изобщо няма да става като снимката в никакъв случай.
Ама сега се притесних дали не е грешка, че...толкова съм се доближила до снимката
Чудех се дали не трябва да се почне от една собствена скица....без да се гледат снимки и т.н.?
Ето и девойчето... :)
btw oще не съм се регистрирала за участие...

Svetoslav

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 2:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo gotino stava :)
mnogo mi haresva nachinyt po koito sychetavash tvyrdi i meki chetki
pozata syshto e gotina

mislq che nqma problem da se izpolzvat referenci az systho
imam nqkolko
inache napravo se vkljuchvaj za da mojesh da puskash wip-ove :)
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne e probelm da imash reference - pogledni na enayla entry-to - tq si pishe 4e ima reference .. vyprosa e krainiq rezultat da e tvoi - ideq, izpylnenie, vnushenie...
za risunkata konkretno - naistina mnogo si se doblijila da snimkata.. po-skoro problema ti e 4e mnogo q gledash...staraesh se da q sledvash tvyrdo... koeto ve4e e zapo4nalo da li4i v risunkata (li4i si 4e gledash ot reference, a ne mislish po senkite i anatomiqta - naprimer ustnite sa malko skovani)... spored men napravi taka - kakvoto si napravila do tuk - ok.. za da se otpusneh nahvyrlqi cqlata kompoziciq, opredeli si svetlinnite izto4nici i osnovnata gama..i togava konkretizirai i razrabotvai pove4e... ina4e riskuvash da imash nqkolko skovani figuri, hubavi vsqka za sebe si no bezjizneni... oshte pove4e 4e razrabotvaiki s takyv detail predvaritelno, moje da napravish greshka v svetlosenkite.. za primer - ako imash geroi koito e da kajem s 4ervena dreha, osvetena ot prqka svetlina - tova trqbva da reflektira v senkite i na tazi figura, a ako si q rarabotila v detail predvaritelno, shte ti e trudno posle da dobavqsh ... vs epak ti si znaesh de ;) li4no az predpo4itam da rabotq po-grubo v na4aloto, dori i na low resolution za da ne se pritesnqvam da promenqm kompoziciqta ili koqto i da e figura v neq ako neshto ne mi haresa.. vsi4ko tova vaji ako nqmash predvaritelno napravena to4na kompoziciq i sega prosto ocvetqvash ..
kakto i da e - puskai updates :) i uspeh!
PLAY

Местожителство: Средноград

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 2:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря момчета...
И аз така мисля от тук нататък малко по свободно щото....не съм си измислила композицията. Само ми се въртят някакви идеи в главата, а не съм ги надраскала даже...Много задълбах в детайла :))...
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PLAY, pusni nqkoko posta v CGTalk, zashtoto inache nqma da ti pozvolqt da se vkluchish! :) Ne znam kakvo mi stana na net-a, no ne vijdam risunkata ti :(

Az shte se opitam da porisuvam v petuk, dano nai-nakraq se spravq s tazi gadna kompoziciq..

O i btw, Enayla kaza che polzva samo sebe si kato reference zasega, i to samo ogledalo :) [/b]
wicky

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Опа...
Има ли срокове за пускане на идеите!? Нали крайния е 18 май?
Знам, че трябва да се пусне по-рано за да може да се обсъжда все пак и да се работи по него... но нали няма срок за пускане на идеята!?
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Lady: ne mi se spori - eto paste ot neiniq post s pti4kata: .Looked at quite a few references (I've borrowed a book on exotic birds from my best friend) but I don't think this bird looks like any living bird I've seen
btw ne mislq 4eima losho da se polzvat references, makar 4e az obiknoveno ne go pravq...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 2 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети