Graphilla.com :: Преглед на тема - МНОГО тъпи заглавия на теми.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

МНОГО тъпи заглавия на теми.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 11:24 am    Заглавие: МНОГО тъпи заглавия на теми. Отговорете с цитат

Аз предимно чета и не пиша, но когато нещо ми пречи да чета - пиша. Не знам дали имаше някаква тема подобна, но особено много ме дразни в последно време писането на откровено ТЪПИ и неясни заглавия. Аз минавам, за да погледна някоя интересна работа, а то - нищо. Особено в Представяне. Аз не се интересувам от 2D, 3D, но ми е много интересно, когато някой показва нещо за уеб, лого, принт. Толкова ли е трудно да си пише просто в заглавието какво представя. Примерно: лого, принт, уеб, 2D, 3D... Само 3 - 4 буквички са. :/ Аз като се представях, слагах в скоби едно (уеб), (лого) и т.н., за да знае някой, който не се интересува, да не чете просто. Не съм аз този, който ще решава дали да се дават някакви санкции, но взе да ми писва просто, а този форум за оплакване е да си кажем мъката. Впрочем и тук е плъзнала тази зараза - вижте темите тип "ПИСНАААА МИИИ", "И АЗ ИЗБУШВАААМ!!!", "мамка му" и още, и още...

Като доказателство, прилагам един screenshot на форума Представяне. Ако някой може да разбере какво има в някоя от отбелязаните с червено теми, ще го черпя. :)

http://www.idesignportfolio.com/private/tupi_zaglaviq.gif

П.С. Малко извън темата: Boteff, защо почти всеки твой пост в неспециализираните форуми е напълно безсмислен? :) Не се заяждам, но нинаги съм искал да разбера откъде идва тази непрестанна ирония към почти всяка тема. :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как спа?
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mda.. donqkyde si prav... no vse pak namen mi se struva 4e tova si e li4na rabota na predstavqshtite se ;)) predpolagam 4e e taka zashtoto v pravilata na foruma pishe 4e trqbva da si otvorish tema nare4ena predstavqne i da pusnesh tvoi neshta a vytre da pishesh za koi forum i kandidatstvash...dokolkoto si spomnqm de ;)
a ina4e mi se struva 4e vseki koito se predstavq osven 4e iska da vleze tuk iska i da 4ue kolkoto se moje pove4e mneniq za rabotite koito predstavq... koeto e normalno .. :) a ti kak spa naistina :) i kyde e boteff da dade mnenie i po tvoqta tema ;)) nali ne o4akvash mnogo.. da ne se rao4arovash ;)))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Donqkade si prav ama samo do nqkude. Specialno za men kakvo ne ti haresa na ---Viktor M.--- , nali na temata pi6e predstavqne? E az pi6a
---Viktor M.--- koeto pokazva koi se predstavq. Tova kakvo sum predstavil nadali 6te ti otneme i 30 sec. Kakvo 6te kaze6 za tova
---Viktor M. Hudoznik, predstavq zivopis, risunuk smesena tehnika --- Ne e li malko razkazvatelno i ako tolkova si zaet prosto nedei da otvarq6 temata ako li ne otdeli 30 sec. ot vremeto si i viz za kakvo ide re4. Li4no moe mnenie 4e specialno za predstavqneto edno ime e absolutno dostatu4no. S
uvazenie Viktor M.
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами добре спах, благодаря. :)

Viktor M., не че нещо против теб имам, казвам попринцип. Все пак нали си пише кой е автора на темата в следващтата колонка и няма смисъл да се повтаря в заглавието, защото е ясно, че всеки сам представя себе си? Все пак не ми пречи да отделя 30 сек., но тук става въпрос не за 1 - 2 теми, а за 15 само в първата страница на един от четирите общи форума (за спец. не говорим). Това ще рече, че около половината от темите трябва да се отворят, за да се разбере за какво става дума. Аз нямам 2 мегабитова връзка, за да отварям всяка тема за милисекунди, затова мисля, че имам право да се подразня. :( Искам да кажа (и по-горе го казах), че според мен нищо толкова не струва да се споменава някак в заглавието за какво се представя човек. Някъде пише "няколко кадъра от мен", другаде "мои илюстрации" и т.н. Ако гледам форума за уеб дизайн например, много ясно, че в 99% от случаите там ще има показани сайтове, защото заглавието на форума е такова. Аз искам да гледам уеб представяния, а не толкова 2D. За други пък е обратното, а 2D представянията са много повече от уеб, което значи, че трябва да отварям с пъти повече безинтересни теми, отколкото е нормално.

Решение: "ми не чети, кат' толкова се дразниш"? Хм. :(

На места има разни такива правила да се дават ясни заглавия на темите, но дори и да няма такова правило, аз просто си казвам мнението. На бас се хващам, че всеки се дразни на това явление, дори и Juana, колкото и да не иска да го признае. :)

А коментара ми за Ботефф, недейте го приемайте толкова насериозно. :)) Да не се пошегува човек...
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er написа:
Ами добре спах, благодаря. :)....А коментара ми за Ботефф, недейте го приемайте толкова насериозно. :)) Да не се пошегува човек...

a ne se pritesnqvai.. i az si zapzvam pravoto da se posheguvam v daden moment..
Juana

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Признавам, че не се дразня. Имам достатъчно време и желание да прегледам всички теми :)
NOX

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopic @ Viktor M. ...
Kolega, ne ti li se struva ako ne paradoksalno, to pone s otenyk na glupst tema, pusnata ot Xxx, da s ekazva Xxx
taftologiq nqkak si...
Xxx predstavq Xxx
Specialno za predstavqneto Edno ime e dostaty4no, dva pyti edno ime e narcisizym

S preklonenie
Nox
Kekata

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe nox-e otde izkopa taq snimka 4e mnogo ti pasva naposlednoto izkazvane ;))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Признавам, че не се дразня. Имам достатъчно време и желание да прегледам всички теми :)

ОК, приемам забележката. :) Само че аз нямам толкова време за губене да отварям десетки теми и да разбирам чак след това, че изобщо не са ме интересували. ;) Не смятам, че това е някакво налудничаво желания на невротизиран поради недоспиване човек, а съвсем нормално нещо.

Както и да е.

Boteff, съжалявам за онзи майтап. Вярно, кофти звучи, не съм имал това предвид. :( Надявам се да не ми се сърдиш. Просто често срещам в някои теми разни иронични забележки и подмятания, но майтап да става. :) Форума е за писане все пак... Явно си е моя проблем, че не обичам да чета разни постове, които съдържат само някаква задявка.

Хайде стига съм се оплаквал. Никой да не ме разбира погрешно!
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
abe nox-e otde izkopa taq snimka 4e mnogo ti pasva naposlednoto izkazvane ;))))

Знаех си че Нокс рано или късно ще влезе в сексиндустрията, с това сексапилно тяло ;) /шутка/

иДизайнер@ Безсмислено е да се ядосваш заради подобно нещо, все пак това е форум, хора всякакви, /особено в "Представяне"/, така че да се кривиш заради другите просто не си заслужава./освен ако не ти плащат, разбира се/ ;)
NOX

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ti na kogo 6te viskash shutka, be! >:(
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами не знам защо толкова те дразнят заглавията.... има къде къде по-големи проблеми на тоя свят :)

както се казва ... да ти имам проблемите :)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На тебе мръснице, щото те волииииим, ехехехе :) Чакай, че ще превърнеме темата на бардак както сме почнали :)
NOX

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Concrete e prav -
naprimer nie s Ky3Mu4 prevry6tame temata v bardak, a problema e, 4e pari nqma da izkarame :)
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 1:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
naprimer nie s Ky3Mu4 prevry6tame temata v bardak, a problema e, 4e pari nqma da izkarame :)

abe ti si v biznesa ...s toq avatar :P
sorry ama ne mojah da se sdyrja ;)))
Alex

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 5:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ponezhe sichki tuka izklatiha temata, ta i az da se vkliucha:
NOXE, avatara e stra-ho-ten !!!!!!!!!!

Shapki dolu.
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това да не е Милдраг Иванов на млади години?

А да, заглавията..... ами аз съм като магистрална труженичка - не подбирам и чета всичко наред. То в крайна сметка заглавието не прави темата. В тази например никъде в заглавието няма думите "Аватар" и "NOX", но темата е една от забавните :)
Върнете се в началото
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Heiii narcis me iskaraha. NoX 6te te uverq tova e poslednoto koeto sum. A za taftalogiqta, e prav si, no 6te spodelq ne6tq vinagi kogato gledam grafite pogledami e na prednata kolona ´s zaglaviqta´ a drugata nqkuk si ne q zabelqzvam, tuk momenta e malko psihologi4eski mislq..... I zabelizi kak sum vuvel temata v GRFIKA, tove s imeto mi v predstavqne e umi6leno COMPRENDE?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети