Graphilla.com :: Преглед на тема - flyer April Plazma

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

flyer April Plazma

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 12:45 pm    Заглавие: flyer April Plazma Отговорете с цитат

яд ме е, че неможах да го доизкосуря. В Пловдив се харчат много здраво :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi dobre de, az kato idvah v tui club shte ne videh nikade chernokoji... kriete gi a?:)
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 8:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

бравос, много стилно :-)
ма то туй традиция при теб де ;-)

само един кусур - мен лично ме малко ме дразни тая гърбица, дето се е получила между двете глави.
изобщо - цялото им тяло ми седи някакси уродливо.
може би ако се виждаше поне една ръка... нищо, че ще ти развали симетрията...
Add

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 9:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер е...)!

btw, лично мнение - нали сте се натъквали на феномена дизайнът или самата визия за едно заведение да е далеч повече cool от самия club:) за мен по отношения на Plazama така стоята нещата, впечатляващ дизайн за events и нищо осбено като place;(
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Add :) има такива моменти за които споменаваш... но няма лошо и даже е за предпочитане adv. designa да е на ниво както в случея, виж как работи :)

Колкото до показаното, тхъмбс ъп! :)
Чудя се кога най-после НРГ333, ще дойде да бачка при мен за една сериозна заплата :)
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много добро! :-)
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето флаера на сървър достъпен за всички

Цитат:
нали сте се натъквали на феномена дизайнът или самата визия за едно заведение да е далеч повече cool от самия club:) за мен по отношения на Plazama така стоята нещата, впечатляващ дизайн за events и нищо осбено като place;(

тук не съм съгласен, почти не се сещам за заведение от подобен тип да може да се похвали с подобен дизайн. (от октомври 2004) има генерална пормяна в интериора в който и аз имам някои заслуги :) ще постна картинки да видите :)

Цитат:
Чудя се кога най-после НРГ333, ще дойде да бачка при мен за една сериозна заплата :)

всеки стига до един момент в който вече му писва да прави всичко за слава и за собствено удовлетворение. мисля, че при мен много скоро ще дойде този момент и нищо чудно да правим скоро яките работи с бат имплант или с някой като него. И на мен ми се бачка с добри екипи и с клиенти които да плащат на фотографи за снимки. Писна ми да правя всичко със снимки от интернет и да се нагласям според снимките които имам а не да си нагласям снимките според това кво ми трябва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TchudO

МнениеПуснато на: Вто Апр 05, 2005 9:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

nrg333:
... всеки стига до един момент в който вече му писва да прави всичко за слава и за собствено удовлетворение. мисля, че при мен много скоро ще дойде този момент и нищо чудно да правим скоро яките работи с бат имплант или с някой като него. И на мен ми се бачка с добри екипи и с клиенти които да плащат на фотографи за снимки. Писна ми да правя всичко със снимки от интернет и да се нагласям според снимките които имам а не да си нагласям снимките според това кво ми трябва

Mnoo dobre kazano i na miasto. Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети