Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
loshia3d

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 6:36 pm Заглавие: opit 2 car |
|
|
zna4i tova e edna kola koqto q pravq za 2ri pat zashtoto parviq pat beshe prekalenoo nama4kata ( kato model ) ne beshe kakto trqbva ta dnes reshih da q napravq na novo... modelirah 5 4asa oshte ne sam q ocvetil za da kajete nqkakvi
zabelejki za podobrqvaneto na modela...
ta zna4i dizaina ne e moi a na illblood az samo q napravih na 3d :D
ta 4akam kritiki po modeliraneto a ne po dizaina ;)...
 _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 6:40 pm Заглавие: |
|
|
tukmo da si shcupq ezika.. i da te pohvalq za jestokiq concept.. a to pa ne bil tvoi...
@illblood.. strashno me kefi taq mashinka :) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 6:47 pm Заглавие: |
|
|
nqkoi moje li da mi dade link ot kadeto da si drapna brazil render mersi predvaritelno _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 6:48 pm Заглавие: |
|
|
az pyk mislq 4e malkiq se e spravil 4udesno s modeliraneto .. po modela - kato cqlostno izly4vane - ok.. ama ima malko nedomislici.. naprimer kakvo shte stane ako kolata mine prez pyten policai ;)? kyde shte se sviqt gumite kogato prujinite poddadat? nqma mqsto za tqh v kalnika.. vidimostta q obsyjdahme mai vedyj, no da kajem 4e se se opravila ;) ina4e ima gotino izly4vane... bravo i na dvamata! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 6:51 pm Заглавие: |
|
|
;) mersi _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | az pyk mislq 4e malkiq se e spravil 4udesno s modeliraneto .. po modela - kato cqlostno izly4vane - ok.. ama ima malko nedomislici.. naprimer kakvo shte stane ako kolata mine prez pyten policai ;)? kyde shte se sviqt gumite kogato prujinite poddadat? nqma mqsto za tqh v kalnika.. vidimostta q obsyjdahme mai vedyj, no da kajem 4e se se opravila ;) ina4e ima gotino izly4vane... bravo i na dvamata! |
e pak she se otplesneme.. ama keka.. vloji malko fantaziq be chovek.. koi e kazal che po tova she se pravi realna kola..
@loshia abre brainer.. prodlujavash da ne hvashtash che tuka ne mu e mqstoto da pitash za free soft.. stiga da ne si imal predvid demo versiq
@keka.. be ne e kato da nqma kakvo da se pipne po mrejichkata.. moje da se poizravi i pozachisti .. gledam mai sus CUT-a e nakukal razni mazni po vratite.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 10:49 am Заглавие: |
|
|
men lichno mi e trudno da kritikarstvam modeling-a kato ne si slojil concept art-a ili blue print-a :) prosto niama reference kum modela, koito pokazvash. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Az si padam mnogo po car-designa.A ako e ne6to avtorsko o6te pove4e.Koli4kata e dosta agresivna-tva e gotino, no si mislia 4e ako zaobli6 malko strani4nite stakla i kolonkata na vratata 6te se vpisvat po dobre s ostanalata 4ast ot kolata koiato e s izrazeni zaobleni formi. ne znam dali misli6 da pipne6 malko po zadnicata na miastoto kadeto stoiat stopovete, no taka mi izglejda 4e si go napravil samo kolkoto kolata da ima niakav 6to gode zavyr6en vid.6te 4akam da ia vidia kato i sloji6 boiata.
Oba4e mi se struva 4e tuk shte polu4i6 pove4e kritiki okolo tehnikata na izpylnenieto i po-malko za esteti4eskia vid na koli4kata. Na men li4no mi se iska da ima pove4e kritiki za samia design. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 6:22 pm Заглавие: |
|
|
ok mersi za savetite po4vam da opravqm ;) _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 8:03 pm Заглавие: |
|
|
ahaha mnogo gotino.... kvo she stane ako mu sloshish po nisko profilni gumi i jantata da ne otiva na vutre a da e na nivoto s gumata a cialata guma da ne izliza ot kalnika abe neshto kato jantata na TT ....dedaznam de... i taka e super |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|