Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
todorakev
Регистриран на: 07 Апр 2005 Мнения: 2 Местожителство: gorna orjahovitsa
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 10:11 am Заглавие: predstaviane |
|
|
iskam da predtavia nqkoi moi neshta i iskam mnenie za tqh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
ami predstavi gi de:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 11:21 am Заглавие: |
|
|
Като ти гледам и другата ти тема май си нямаш хост.
Прати ми ги на мейла и пиши кое какво е, аз ще ги кача на моя хост.
Говорим за неща във JPG , PNG или, GIF формат(BMP нема смисъл едно jpg e три пъти по-малко). _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Niki kakto vinagi gotov pomogne))) Bravo
Haide Todorakev napravi ne6to po vuprosa horata te 4akat??? _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Male stanah raznogled)) Takuv dizain e dosta moden v Germaniq. Navsqkude te razbivat s milion cvetove i edin kup imformaciq,napravo vizdam na Fasetki))) Da si kaza tova ne po vkusa mi. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maxbg

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички във форума!
По-темата:
Последното най-ми допада, за технолукса само надписа "пазарувайте на сметка" цвета не ми хареса, по-скоро син, синьо-зелено с бяля сянка или "ореол". За първото концепцията ми хараса, но това червено и синьо нещо не ми се връзват, виждам, че това са цветовете на фирамата, явно това е положението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Последното най-ми допада, за технолукса само надписа "пазарувайте на сметка" цвета не ми хареса, по-скоро син, синьо-зелено с бяля сянка или "ореол". За първото концепцията ми хараса. |
Кое точно ти хареса, да ми кажеш само, че аз нещо не схващам. Думи като концепция нямат място в показаните неща, поне според мен.
Това, че всеки може да пише в представянене означава, че всеки има кво да каже. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maxbg

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 2:11 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: |
Кое точно ти хареса, да ми кажеш само, че аз нещо не схващам. Думи като концепция нямат място в показаните неща, поне според мен. |
Еми харесва ми цветовата комбинация и подреждането, на първата страница са много сполучливи според мен.
nrg333 написа: |
Това, че всеки може да пише в представянене означава, че всеки има кво да каже. |
Това, ако имах 500 поста, щеше ли да ми го напишеш? (не ми отговаряй)
Каквото ми хареса съм написал, а каквото не също, какъв е смисъла от представяне според теб?
Ако първото е почнато от "0"-лата според мен има концепция.
Сега ме караш да оспамвам темата на човека и въобще защо обсъждаш само моя пост, а не темата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Това ще ти го напиша все едно колко поста имаш. Снимка с ужасно качество сложена за фон и върху нея тряснати четири продукта с ужасна типография и кофти структуриране не е концепция да знаеш. Темата представяне е направена с цел новите юзери да кандидатстват за специализираните форуми и да ги оценяват доказалите се вече юзери със своите мнения и компетенции. Идеята на целия форум с тези ограничения е точно да се избегнат некомпетентни изказвания. Както забелязваш няма мнения и коментари по въпросната тема, поради това, че работите не стават. Дори не са почнали да стават за да се даде някаква насока на развитие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maxbg

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Ами направо да го беше написал, защо трябваше на мен да ми го пишеш. Ти искаш да оценяваш само от добри и много добри работи и нагоре. Никой не се е родил научен. Аз останах с впечатление, че точно тук е мястото на не достатъчно добрите неща за специализираните секции на форума. Според тебе аз първо трябва да стана професионалсит, да правя перфектни творби и да дойда тука да се регистрирам, за да ви ги покажа. Ами те ако са хубави, какво да ви ги показвам, направо съм ги продал вече.
Ти сега се заяждаш, че съм харесал нещо в тези работи, ами всеки си има вкус. Представи си например, че на масовия потребител в магазина тези листовки му харесат. Все пак това е продукт предвиден за определена целева група.
(А за първата снимка, може качеството да се дължи на висока компресия, а може и да си прав, така или иначе написах, че в този вид не ми харесва)[/quote] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Maxbg написа: | Ами те ако са хубави, какво да ви ги показвам, направо съм ги продал вече. |
Те и грозни да са, пак можеш да ги продадеш, това не е критерий. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Maxbg написа: | Аз останах с впечатление, че точно тук е мястото на не достатъчно добрите неща за специализираните секции на форума. |
Тц. Тук е мястото човек да покаже дали има изобщо място в този форум. Тук е място, където модераторите виждат нивото му и решават влиза ли или не, а не място за раздумка.
Maxbg написа: | Според тебе аз първо трябва да стана професионалсит, да правя перфектни творби и да дойда тука да се регистрирам, за да ви ги покажа. |
Много близко до истината. Форуми за начинаещи - бол, този не е от тях. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 7:51 pm Заглавие: |
|
|
третото като гледам е било някакъв нечовешки труд!! _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:09 am Заглавие: |
|
|
Що ми се струва че малко агресията се изкриви....
господин Тодор Акев мисля до момента нищо не е коментирал "ама защо" "вие сте лоши" и прочее.
Това че Maxbg се държи така както Ники Михайлов по време на първите си постове май не е причина да се стреля все още:))))
Всичко с времето си..май... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 11:16 am Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | Що ми се струва че малко агресията се изкриви....
господин Тодор Акев мисля до момента нищо не е коментирал "ама защо" "вие сте лоши" и прочее.
Това че Maxbg се държи така както Ники Михайлов по време на първите си постове май не е причина да се стреля все още:))))
Всичко с времето си..май... | /offtopic
Имам чувството, че личното мнение не е на особена висота в тоя форум. Maxbg е много прав в третия си пост. Тука ако съм чатнал е място, където да получаваш вдъхоновение и да се развиваш нанякъде, а не да гледам работите на професионалистите и да ахкам, па и те да си ахкат взаимно и да се четкат. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 2:45 pm Заглавие: |
|
|
На мен друга ми беше мислата сутринта:)
Няма реакция от автора на темата, което може да означава, че си е взел съответните бележки. А хората които писаха в темата са както доказали опита си така и - вярвам - нямат нищо общо с кървава вендета срещу новобранки:).
Каквато съм и аз между впрочем:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|