Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 6:58 pm Заглавие: WIP - DOOM 4 model :) |
|
|
tuka tiq 2-3 si poigrah s max/a i napravih toq model skivaite go i mi kajete kakvo mislite :)
http://www.freewebs.com/aliensa/MONSTER.rar _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Ами то... кво да се каже СУПЕР ИЗРУД!!:D БРАВО!
Голям чаровник е тоя чичо:D Пак браво и почвай текстурата!;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 7:56 pm Заглавие: |
|
|
страшна работа , малко бръчките по моцуната ме притесняват но тях лесно ще ги пооправиш ;)
Супер модел!
П.С. тия венички ръчно ли ги направи ? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 8:53 pm Заглавие: |
|
|
mi skivah go i mislq che e mnogo got .. pusni edno wire sega .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Super e, BRAVOS...
WIRE ?? 6te e interesno naistina...
BTW... ima li additional MODELLING Plugins polzvani v toz IZROD... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
zna4i tova e 4ist modeling , si4ko ry4no e praveno ,
WIRE utre 6te pusna 4e sega malko rabota . _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|