Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 10:56 am Заглавие: ATI FIRE GL T2 |
|
|
Sorry che puskam taq tema tuk, no e priako svurzana s 3D-to! :)Tursia si takava karta, ne uspiah da nameria nikoi tuk da prodava, chudia se dali second hand moje da se nameri niakade i za kakvi pari! Ako ne dali ima smisul da si vzimam neshto kato 9600XT ili neshto na NVIDIA!
Ochakvam vashata pomosht! :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ffly
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 11:38 am Заглавие: |
|
|
Аз съм с Wildcat Realizm 200 и мога да те уверя че това е един много хубав ускорител за OpenGL (предпочитам го пред D3D), не че не работи като D3D, но опънДжиЕл-а с предимствата си е вече бърз и на про- платформа. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 6:25 pm Заглавие: |
|
|
пробвах този softmod за радеон 9ххх (9800 при мен) към FireGL, обаче няма никаква разлика в OpenGL производителността и пак карам с D3D (някъде 2-3 пъти по-бързо ми е така). 3ds max 6. Уж качих специален драйвер за max обаче нещо не зацепи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Ami vzeh si nakraq ASUS GF6600TD i se predstavia perfectno pod D3D v Max-a. KPD-to se vdigna mnogo no pod OpenGL niama razlika kato che li! Vse pak mislia che izborut mi beshe pravlen za tezi pari! :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Сега ако си ОЩЕ по-голям МАКСИМАЛИСТ, можеш този 6600 да го OVERCLOCK-неш СОФТУЕРНО и да го направиш QUADRO.... тествано, действа.... само, че прави малки бъгове в МАКСА, с които може да се свикне....
едно от нещата, до колкото знам е, че се бъгва, когато си включиш Triagulation EDGES на МЕША да ги виждаш , - и там май се дъни и не ги показва.....
иначе почваш да връткаш много геометрия, доста бързо... разбира се в рамките на представата за МНОГО ..... ;) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ami vzeh si nakraq ASUS GF6600TD | - tva TD - turbo diesel? ;)
a az imam problem s moq TI4200 128 mb - scenata sys stol4eto mi se4e ve4e :( a na mesta si karam s low poly oshte uj.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bloop

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 6:08 pm Заглавие: Softquadro |
|
|
Zasto ne moga da go podkaram tova softquadro pod XP?....pod
W2000 tragna i si varveshe...a sega ne moga da pachna driverite!
Pratete niakakv ..."how to" link ili nesto napatstvasto,molia!
Mersi predvaritelno! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 4:45 pm Заглавие: Re: Softquadro |
|
|
bloop написа: | Zasto ne moga da go podkaram tova softquadro pod XP?....pod
W2000 tragna i si varveshe...a sega ne moga da pachna driverite!
Pratete niakakv ..."how to" link ili nesto napatstvasto,molia!
Mersi predvaritelno! |
I pri men ne se poluchava, mnogo shte sum blagodaren ako niakoi naistina prati neshto po vuprosa! :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|