Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 8:12 pm Заглавие: Advukatsa rabuta |
|
|
Ei tuka parvia variant za logo na teia tipove deto se zanimavat s plodovete na moia trud. Konsultantsko-advokatska firma - targovsko i avtorsko pravo.
Iznenadvashto si go haresaha, ma shte vidim dali nema promenia neshto.
Cialoto CI shte e da hartia shamoa + razni pregeta na mesta, ama oshte ne e iasno kade.
 _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 8:43 pm Заглавие: |
|
|
bat LH, men ne6to ni ma radwa - ne6to ni mojah da go swyrja s konsultantsko bjuro za targovsko i avtorsko pravo .... no pyk vednaga se setih za windowska ikonka ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 9:38 pm Заглавие: staa |
|
|
Az pyk mislia che e dobre.
Znaka na logoto, spored men, tochno otraziawa syshtnostta na tiahnata deinost (BRIEF CONSULTING) t.e. ot mnogoto bumashtina tez advokati da uspeiat da izwlekat nai-wajnoto i adekwatnoto za situaciata na tehnia klient.
Pozdrawi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 5:40 am Заглавие: |
|
|
Много добра идея и асоциация със листовете... поздравления.
Визуално обаче не стои много престижно и не ми внушава голямо доверия към съветите които бих получил в тая фирмата... по скоро има нещо компютърно и бих си помислил че става въпрос за някакви компютърни консултации или консултации по интернет.
Мислех как може да се избегне тоя вид на икона и същевременно да се запазят листовете ама не мога да се сетя нищо интересно в момента (4:30 сутринта).. помисли върху това все пак преди да дадеш логото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 11:40 am Заглавие: |
|
|
aD написа: | Много добра идея и асоциация със листовете... поздравления.
Визуално обаче не стои много престижно и не ми внушава голямо доверия към съветите които бих получил в тая фирмата... по скоро има нещо компютърно и бих си помислил че става въпрос за някакви компютърни консултации или консултации по интернет.
Мислех как може да се избегне тоя вид на икона и същевременно да се запазят листовете ама не мога да се сетя нищо интересно в момента (4:30 сутринта).. помисли върху това все пак преди да дадеш логото. |
agree 100%
само с тва че не е 4:30 де... вече в 10:30 :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:11 pm Заглавие: |
|
|
iznenadvashto go haresvam :))))) listite kato che li che idvat mnogo a i mojesh da zavurtish kraicheto na gornia da si lichi che sa listi :) a i kontura na papera bih go odebelil (ma ne e zaduljitelno)... inache ne bih go svurzal s internet konsult 100t niama ni100 electronno...tfa che prilichal na icona..mm...ne.. btw grafichnata chast na logoo predpolaga polzvaneto na sans font...no consultantskata firma predi vsichko trebe da vduhva - respect i sigurnost bih zalojil na serifen ili garmond font...no tuka s takava grafichna chast ne vurvi :) puk i mai si izbiagal ot tradiciite za tozi tip logos :) vkaral si future poluh...ie... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Amii, moe ste pravi.. vse pak tva e ot prima vista i sigurno ima kvo da se pipa.
Umishleno tarsih po savremenno zvuchene, shtoto te pichvete sa m/u 28 i 35 godini vsichkite, pak i nemat kantora s dabova lamperia vse pak, predpolagam, che nema i da imat.
Tva deto prilichalo na ikona, mi neznam, niakolko choveka go kazaha, na men ne mi prilicha. Obache vednaga shte go napravia kato plus de, shtoto te imat i klient soft razrabotchik, i moje da se predpolaga, che shte imat i drugi takiva. Abe tam avtorskoto pravo si e vajno neshto:)))
V sluchai, po vajnoto neshto e cialosnia look na CI-to, to e edno takova skaparsko, sas skapi hartii i kartoni, nemska naprava, takiva tonirani i strukturni pak v toia sluchai mnogo elementi prechat. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:24 pm Заглавие: |
|
|
А пробва ли правилният лист да не е точно в средата, е така просто?
На мен бтв леко ми носи и някаква асоциация на ламаринен лист, които тече по конвейр и отгоре някаква преса го удря, ама това май е защото гледам много филми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:31 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: |
V sluchai, po vajnoto neshto e cialosnia look na CI-to, to e edno takova skaparsko, sas skapi hartii i kartoni, nemska naprava, takiva tonirani i strukturni pak v toia sluchai mnogo elementi prechat. |
еми точно поради тая причина графичен елемент, като изваден от клипарта на Корел некак си не се връзва с тая хартия.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:32 pm Заглавие: |
|
|
На мен определно ми прилича на уиндоуска иконка. И малко ми е трудно да свържа скъпарска хартия и въоще лукса с това изображение.
И мое пак лично мнение е, че в такива случай като този, логотип без графична част би бил по удачен...стилизиран монограм примерно, с релефен печат на хартията или просто името на фирмата със специфичен фонт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|