Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 10:07 pm Заглавие: T A B L E T I |
|
|
imam apetiti da si vzema edin tablet, no se chudq trqbva li da e zadalzitelno WACOM ili ima dobri alternativi...TRUST stavat li za neshto?
I nai-veche vuprosut mi e kakva e razlikata, koqto se useshta pri razlichnite modeli? Vsqkakva informaziq shte mi e ot polza. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
|
P E T R O V mnmlst
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Е по тази тема сме писали доста! WACOM! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гарван
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 2:16 am Заглавие: |
|
|
a macam s Aiptek a4 i si go haresvam.. ve4e 4 meseca nqmam problem ...i cenata mu e dobra:) don't trust TRUST! :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
komrade
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 4:38 pm Заглавие: |
|
|
mi az imah edin a4 medion (nqkva marka s oem chasti na aiptek) no beshe dosta zle, sega imam wacom graphire3 i bih kazal che nqma smisul da kupuvash neshto drugo osven wacom :) evtinoto vinagi izliza po skupo |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
v kakyv smisyl dosta zle - dai malko info - koe ne ti haresvashe - nqkvi problemi ili razlika v rabotata .. obqsni de.. :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
komrade
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 12:51 am Заглавие: |
|
|
ami az osnovno za retouch go polzvah/m - osnovnoto koeto me podrazni beshe che kursora imashe navika v proizvolna vremeva tochka (nai chesto dokato sum v proces na izchertavane na nqkva kriva) da zabiva i da stoi taka po 5, 10, 15 sekundi... ne che e fatalno no nqmam turpenie za takiva neshta... rezoluciata na hartiq e 3080lpi (po pamet?!) ne znam na graphire3 kolko e, no mislq che e po dobre - za tova koeto sum draskal zasega...
drugo koeto veche nqma obshto s markata e che lichno na men a4 mi beshe dosta neudoben, zaema masa mqsto... i takiva neshta, osnovno onova s kursora baq me drazneshe... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 1:36 am Заглавие: |
|
|
hm... moje da e ot RAM-a... pri men nqma takova neshto(bqh s 512, sega sym s 1GB).. makar 4e na Volito-to mi si spomnqm 4e ot vreme na vreme freezvashe za 4ast ot secundata kogato zapo4vam liniq... a A4 e strahoten za risuvane ;))) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
SPIT
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|