Graphilla.com :: Преглед на тема - Флаер (+ плакат) вектор WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Флаер (+ плакат) вектор WIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Io_the_STEALTH

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 13, 2005 4:05 pm    Заглавие: Флаер (+ плакат) вектор WIP Отговорете с цитат

Фирмата се занимава със фотография на хора по дискотеки и клубове. Целта на флаера е да визуализира по комичен начин сцена от нощен клуб.

Съответния стил на рисуване не ми е много присърце, но пък тези които го зададоха доста им хареса моментния резултат => вече е платен и подлежи на минимални промени. Толкова им хареса, че в последствие искат да го обработя и да направят плакат от него.

Скица:

high

Флаер:

high

Съответния е правен само на Corel (предимно DRAW и малко Photo paint) поради някои законови съображения, а и ще има и няколко надписа отгоре които не са койзнае колко важни.

Очаквам коментари/критики :)

П.С. Почти на 90% е готов според поръчителите (аз неща да коментирам, щом им харесва така - здраве да е)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Апр 13, 2005 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men moje da se poraboti po ideite za interesni situacii :) tazi ne e ot nai-interesnite koito moje da se seti 4ovek...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Дими

МнениеПуснато на: Сря Апр 13, 2005 10:51 pm    Заглавие: Re: Флаер (+ плакат) вектор WIP Отговорете с цитат

Io_the_STEALTH написа:
Фирмата се занимава със фотография на хора по дискотеки и клубове. Целта на флаера е да визуализира по комичен начин сцена от нощен клуб.

... при флаиер-а .. на мен часовника много ми запчилича на мерник от снайпер..? не знам.. дали се връзва с фотографията и комедичността :)
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 8:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен нещо не ми харесва, може би начина на рисуване

ето ти някои картинки за ориентир:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nrg333 - не че начина им на рисуване на тези е много хубав :))
но определено са по-шарени...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам, от рисуване не разбирам, но определено мисля, че като става въпрос за клубове и дискотеки трябва да е колоритно :) А що не го направите със снимки
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei taka se prai:
http://www.jason-brooks.com/
Върнете се в началото
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че трябваше да излглежда нещо м/у това:

и графиките от сайта на jason-brooks, но за 2-3 дни посмърно немога да постигна подобни резултати ... пък и на сегашен етап на познатия би ми отнело поне двойно повече време на нормалното за което биха се направили и със сигурност доста повече от 2-3 дни :)

@ByteSize целта на съответното е доста по различна, изпълнението нулево :) ... знам си, няма да коментирам :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2005 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Io_the_STEALTH написа:
но за 2-3 дни посмърно немога да постигна подобни резултати ... пък и на сегашен етап на познатия би ми отнело поне двойно повече време на нормалното

Интересно ми е тогава как ги омая хората, че на теб да ти поръчат? За без пари ли го правиш?

П.П. не се заяждам, но адски ме гложди любопитството
Candelero

МнениеПуснато на: Пет Апр 15, 2005 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry za OFFTOPIC-a....

Кажете ми моля, кое е ФОНТ-а на сайта на BROOKS,...
това с което е написано << SHOP >> & << PORTFOLIO >>

10x
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пет Апр 15, 2005 2:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:

Интересно ми е тогава как ги омая хората, че на теб да ти поръчат? За без пари ли го правиш?

Ми аз ако на това разчитах ... съвсем гол и бос да ходя ... :)

Тук случая е по различен ... Но подобни неща изпадат 1 път годишно, пък и това е малко от това кото правя за тях...
MoonShine

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пет Апр 15, 2005 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много е странно според мен да се рекламира фотография с илюстрация...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети