Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 9:32 pm Заглавие: kolaj |
|
|
Напоследък форума му удари един зимен сън :) Но, ако на някой му е интересно поствам един от последните си колажи. Тъй като затегнаха режима със image banks и вече не може да се "заимства", а клиентите все така не желаят да отварят портмонетата си за да намери човек подходяща снимка за сайта си е готов на какво ли не. В дадения случай изтормозих колегите от фирмата за да позират и така сглобих нужния колаж. Става дума за сайт за ергенски партита, за млади ергенки и ергени. Колегите трябваше да гледат замечтано в празното пространство и да си представят че там се случват изключително неприлични работи ... не съм предполагала, че програмистите имат такова вообръжение:)
Това е варианта за момчета:
това са снимките на колегите:
снимката на краката все още е stock тъй като не си носех обувки на високи токчета, така че остава за понеделник.
И варианта за момичета:
който определено стана по-сполучлив и естественно снимките на моите така отзивчиви колежки и един особенно отзивчив колега, който дори се качи на масата и си събу обувките за да мога да заснема краката му.
първата и третата снимка са на прекрасния ангел, който постнах наскоро.
и едно чуждо деколте, което ползвах защото нямах време да нарисувам всичко
това е, коментари и съвети са винаги добре дошли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 10:29 am Заглавие: |
|
|
мъжката част... израженията ме кефят, фона ме кефи, мъжете може би трябва да са облечени по-вечерно. черните чорапи на черен фон в контраст с белите обувки правят краката невидимки, въпреки сиянието около тях...
жените са си добре, особено ми харесва, че едната гледа към мен _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
:) chernite kraka sa smeneni s goli :) kato sglobim saita shte pusna linka |
|