Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Апр 17, 2005 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/офф
Гледам забавлявате се :)
/офф
maksoft

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 18, 2005 12:20 am    Заглавие: За управителите, българските компании и менджмънта Отговорете с цитат

Значи основното, което различава българските фирми от западните е липсата на адекватен мениджмънт.

Горното важи както за управленското тяло, така и за екипа, който бълва добри или лоши неща.

За съжаление съм виждал огромни български фирми, в които мениджмънта е под всякаква критика.

Е, да не забравяме, че някои западни фирми работят половин век, а ние се опитваме да правим бизнес от има няма десетина година.

Които успеят да се променят, през следващите две години, може би ще оцелеят, другите просто ще ги "издуха" пазара.

А за мен, не съм идеален и не живея с подобна илюзия...
Просто се опитвам да си вършва работата, а именно да организирам способни хора да вършат неща от които има смисъл и нужда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kompot

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 12:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе незнам аз ти казах /ма явно някой ме е изтрил/ такива фирми като твойта ще оцелеят определено. Такива като моята Не. Не за друго аз немам толкоз стабилен бизнес план. Плащам повече от теб /по 5 пък може и по нагоре/ съответно и Цената ми е по-висока, Предпочитам годишно да правя не повече от 5 сайта но на Правилна цена. Финансово и Пазарно погледнато ти си По- добрия Мениджър и ще оцелееш Определено.
Основната ми мисъл Обаче не е тази. Тя беше /Преди да ме изтрият/, че
където и да отида ще си Пример за Ниско ниво на работа, ма знае ли човек може някой мой клиент да те Хареса какъв Мениджър си и Колко добра цена му даваш и да те Избере. Желая ти Мениджърски Успехи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maksoft

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж в основата на менуджмънта е пазара:
някои ме беше обвинил че тук имало дизайнери които няма да си отворят Photoshop-pa за 480лв.
Ами да а ама тези дизайнери нямат работа в България и те просто не са тук.
Защото лично не познавам такива хора, които работят в България за български фирми. А аз работя за тях и се съобразявам с реалностите.

Виж баланса между цена и качество е трудно нещо.

И хубаво би било тези неща да се унифицират и да са ясни, кой за какво колко взима (в България!), за да няма недоразумения.

А за бизнеса и планирането- ако имаш клиенти пък дори и 5 и можеш да ги направиш 6 догодина значи бизнеса ти щше се развива.

Ако останат 5, вече е страшно. Защото или се развиваш или потъваш. Средно положение няма.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети