Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
/офф
Гледам забавлявате се :)
/офф _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maksoft

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 12:20 am Заглавие: За управителите, българските компании и менджмънта |
|
|
Значи основното, което различава българските фирми от западните е липсата на адекватен мениджмънт.
Горното важи както за управленското тяло, така и за екипа, който бълва добри или лоши неща.
За съжаление съм виждал огромни български фирми, в които мениджмънта е под всякаква критика.
Е, да не забравяме, че някои западни фирми работят половин век, а ние се опитваме да правим бизнес от има няма десетина година.
Които успеят да се променят, през следващите две години, може би ще оцелеят, другите просто ще ги "издуха" пазара.
А за мен, не съм идеален и не живея с подобна илюзия...
Просто се опитвам да си вършва работата, а именно да организирам способни хора да вършат неща от които има смисъл и нужда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kompot

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 12:44 am Заглавие: |
|
|
Бе незнам аз ти казах /ма явно някой ме е изтрил/ такива фирми като твойта ще оцелеят определено. Такива като моята Не. Не за друго аз немам толкоз стабилен бизнес план. Плащам повече от теб /по 5 пък може и по нагоре/ съответно и Цената ми е по-висока, Предпочитам годишно да правя не повече от 5 сайта но на Правилна цена. Финансово и Пазарно погледнато ти си По- добрия Мениджър и ще оцелееш Определено.
Основната ми мисъл Обаче не е тази. Тя беше /Преди да ме изтрият/, че
където и да отида ще си Пример за Ниско ниво на работа, ма знае ли човек може някой мой клиент да те Хареса какъв Мениджър си и Колко добра цена му даваш и да те Избере. Желая ти Мениджърски Успехи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maksoft

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Виж в основата на менуджмънта е пазара:
някои ме беше обвинил че тук имало дизайнери които няма да си отворят Photoshop-pa за 480лв.
Ами да а ама тези дизайнери нямат работа в България и те просто не са тук.
Защото лично не познавам такива хора, които работят в България за български фирми. А аз работя за тях и се съобразявам с реалностите.
Виж баланса между цена и качество е трудно нещо.
И хубаво би било тези неща да се унифицират и да са ясни, кой за какво колко взима (в България!), за да няма недоразумения.
А за бизнеса и планирането- ако имаш клиенти пък дори и 5 и можеш да ги направиш 6 догодина значи бизнеса ти щше се развива.
Ако останат 5, вече е страшно. Защото или се развиваш или потъваш. Средно положение няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|