Graphilla.com :: Преглед на тема - Анкета

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Анкета

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  

Защо Артемии Лебедев Ще Участва в Журито на Конкурса?
Вярва, че ДИЗАЙНА ЩЕ СПАСИ СВЕТА и ИДВА ДА НИ ИЗНАВИ ОТ РОДНАТА АНТИЕСТЕТИКА
6%
 6%  [ 1 ]
Решил е да дойде да си почине на нашето Черноморие/ Всепак Мазута ни е световно известен/
25%
 25%  [ 4 ]
Бизнес Рисърч. От една страна за Евтина работна ръка, от друга за Големи корпоративни клиенти /евентуално представителствоАРТЛЕБЕДЕВ.БГ/
68%
 68%  [ 11 ]
Общо гласове : 16

Автор Съобщение
kompot

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 1:59 am    Заглавие: Анкета Отговорете с цитат

Предварително се извинявам че поствам тук, но на друго место нямам достъп / а и не се натискам за такъв, стига ми да чета/.
Та вдъхоновен от Новината че Арт.Лебедев / на който свалям шапка за разлика от БАТ лове хате:)), се замислих над следния казус: Защо Лебедев ще си даде зор да дойде на Нашият престижен и международен конкурс /при положение, че няма такъв навик а и изрично е споменал:
Цитат:

# не звать меня в жюри (времени нет)
и ми минаха Некои мисли. И тъй като знам, че съм субективист по Рождение реших да проверя. Предварително моля хората, които знам, че са близки до организаторите на конкурса да не реагират с Анатема,УУУ и други. Просто изследвам Хипотези. Това не означава, че не харесвам работата на Артемии напротив за мен Той е Най-добрия да не говорим, че едва ли студиото му има световен аналог /150 човека- каймака на Русия, та и некой чужденци отгоре/.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 6:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе не знам сега ... може и бизнес рисърч да е ;) Аз поне от тези възможности за това гласувах. Но може и друга някаква причина да има :) Нещо да са го излъгали, или нас да са ни излъгали :) А иначе личното ми мнение... не съм изявен фен на Лебедев :) А г-н Карамочев сега къде се подвизава не знам, но в сайта на СмакМедия имаше информация преди време, че го освобождават поради ... абе не си вършел работата като хората ;) Така че... какво се върти около този конкурс... не ми се мисли :) възможно е и други причини да се намерят, но не ми се търси и не ми се изграждат хипотези в момента :)
Върнете се в началото
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 9:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"Golemi korporativni klienti" ..... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kompot

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ice nee smeshno, stoto ako az i ti otidem da iskame po 30 000 za sait s fokus design nema ni dadat. ma ART lebedew ima celia arsenal ot Elementi za wuzdeistwie za da postigne takawa cena dori i tuka/ ta i po nagore/.
Ako imas ideia na kwo se bazira realno prodazbata sa ma razberesh. A 4e ima ironia w opredelenieto ima:))
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ai stiga gluposti... a?
kompot

МнениеПуснато на: Вто Апр 19, 2005 4:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
ai stiga gluposti... a?

Ne mislq che towa e glupost. No stom kazwash znaci az sam glupaw./Koeto ne go izkliuchwam kato wazmoznost./ No wupreki towa Hipotezata si e hipoteza.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети