Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yofka
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Shagal ми идва твърде цветен..а за мойте си работи..трябваше да отида отново да се уверя, че мога да им се наслаждавам дълго..а Виктур М..твоите неща ги гледах 1мин...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
като изсъхнат..ще им сложа още детайл и цветен акцент..:Е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Viz stra6no ti se radvam 4e ima6 vuzmoznosta sega da risuva6,opitvam se vinagi da buda iskren i to4en v precenkata si,spored nen na teb ti predstoi dosta dosta rabota zada se o6laifa6. A za men, az daze ne sum risuval maslo ot 3 godini(((( ne se surdi ot kritika. Az dosta kritika sum izql i da ti kaza tova pove4e mi e pomognalo ot kolkoto navredilo) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
yofka - da kaja i az ;) kato cqlo sa smeli.. no na men li4no cvetovete mi stoqt pove4ko surovi, liniite dosta slu4aini.. i kato cqlo popretupano.. ima naistina nqkva bezideinost.. i donqkyde nezavyrshenost.. mogat da stanat, no v momenta ne moga da gi gledam bezkraino i da im se naslajdavam kakto ti kaza.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 9:19 pm Заглавие: |
|
|
важното е да са въздеистващи..а някоий худойници:Щ цял живот търсят темите си и въобще не ги намират..или се спират на това което ги удволетворява..а човек винаги още може..важен е процеса и правенето на тожа което можем..и прогреса ест. ще дойде сам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 9:42 am Заглавие: |
|
|
yofka написа: | .....а някоий худойници:Щ цял живот търсят темите си и въобще не ги намират..... |
....добре си го казал, само където и аз не намирам темите в работите ти.... разпокъсани, наслагвани образи приличат ми на нещата които правехме с колеги, когато пиехме на купон- слагаше се празен лист 100/70 и всеки драскаше когато и както му е кеф.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 10:18 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | yofka написа: | .....а някоий худойници:Щ цял живот търсят темите си и въобще не ги намират..... |
....добре си го казал, само където и аз не намирам темите в работите ти.... разпокъсани, наслагвани образи приличат ми на нещата които правехме с колеги, когато пиехме на купон- слагаше се празен лист 100/70 и всеки драскаше когато и както му е кеф.... |
хаха
на това му се вика "творчески" купон:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 2:43 am Заглавие: |
|
|
shte napravq kratko razqsnenie..na kartinite si..za tezi, koito ne namirat tvyrde smisyl v tqh. Grafita, koito e narisuval choveka s protivogaza predstavlqva edno momichence, koeto e dalo znak za vnimanie ili ako smetnem, che tq ima 3 prysta e pokazala sredniqt si, takyv. Tova choveche (sredniq pryst) se boksuva i syshto moje da se raztylkuva, kato falicheski simvol..:EE..V bukvata .."C" ima tolkova dinamika, che e zasmukala kosata, liceto na momichenceto. Debeliqt kontur na bukvata otdolu pokazva, che nadpisyt prodyljava i dori e smazal edno nasekomo. Zashto chovekyt e s protivogaz i zashto momichenceto dava predupreditelen znak!? V sledvashtata kartina s kosata..sym narisuvala kato kontrast..krasiva rusa kosa..i cherna bobulechka. Ot dqsno na lqvo sym pochnala v edin stil - obemen, prez centyra prodyljava v dekorativen i nai dqsno, dolu sym stignala do stil- cartoon network v rycete, koito i te sa posegnali kym vyprosnata kosa. Ot druga gledna tochka..diagonalite v kartinata se sybirat i obrazuvat kraiinicite na predpolagaem obekt.i kosata i kyrpata sa negovite afrikanski odejdi.Ochite mu svetqt cherveno a ustata e analog na zavyryaneto na kosata. Za tretata kartina..samo shte kaja, che tova e lice na jena, koeto se vijda v sinioto. Kazvam go, zashtoto nqkoi vyobshte ne go vijdat...:EE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 9:28 am Заглавие: |
|
|
O
M
Г