Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 4:21 pm Заглавие: МАХ5 модел на елиън... |
|
|
Преди два-три месеца си направих един модел на елиън за да мога да тествам различни нормал мап генератори...Зарязах го до средата с идеята да използвам получения резултат и да го дооправя в зет-бръш, което така и не се случи:) Модела е пак монолитен (почти) и съдържа също грубо дъмми на лоу поли (скрито), което има и груба разгъвка...Т.е. това е полуфабрикат но мисля че на някой може все пак да му свърши някаква работа - предимно за нормал мап тестове, збр детайл и подобни неща...Та ако някой се интересува, може да си дръпне моделите в макс файл за 5-ца от ТУК. Плод на две вечери работа вкъщи...не че се оправдавам, ама ме е малко срам -> модела е куцичък:)))) Даже ме домързя да го изрендвам като хората... Иначе представлява елиън дрон от първия Елиън на Ридли Скот
screenshot1
screenshot2
screenshot3 _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 9:12 pm Заглавие: |
|
|
kakvo govori6 modela e prosto perfekten super i detaili i si4ko si mu e kakto trqbva ..
ebasi mnogo dobre , samo edinstvenoto ne6to koeto ne mi haresva e 4elusta ako go obyrn6 v anfas se vijda 4e mucunata ne e tazi , ina4e si4ko drugo e suer :)
PS: ot kade si go razgledal tolkova podrobno ??? nekvi referencii ili prosto improvizaciq na mesta ?? _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Май 02, 2005 11:38 am Заглавие: |
|
|
Интересно.... за два дни, пък и всичко е един меш...
Обаче, отгоре главата не е ли права и гладка като яйце? И не съм много сигурен, но нямаше ли повече жили които да свързват горната с долната челюст? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|