Graphilla.com :: Преглед на тема - miiiiii neshto si tam ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

miiiiii neshto si tam ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
String

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 4:36 pm    Заглавие: miiiiii neshto si tam ... Отговорете с цитат

mdamz happy forum happy people zdrasti vi, radvam se da vi vidq
am drugo drugo ...
e shte si napravq malko story savsem sluchaino popadnah tuka , nooo mi haresa da opredeleno . do tuka s nesvarzanostite znam che vi marzi da chitete za tva nqma da pisha fermani .
samo shi kaja ...
napisha de ,che gledam da se pozanimavam v free timeto mi s 3dmax
obicham go tva neshto... samo da znaih i kak raboteshe ... i deqta mi e da shvana neshto polezno ot foruma vi haresvat mi nagradite za konkursa moga li da se vklucha ?
btw otnosno site mi :> ne mu obrashtaite vnimanie toi si e sus sobstveno mnenie az gledah malko da se ponasosam samo.
ai tolkoz ot men kato za nachalo s udovolstvie bih si pogoril s nqkoi na ineteresna tema tai kato sme v sekci "vsqkakvo plqmpane" mojete da mi pitate kakvoto si poiskate :> ako vi se pita de ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
String

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 5:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:>
qvno nqma da se nameri nqkoi deto da kaje edno "Drasti"
ne vi obvinqvam :>
nishtu intriguvashto ne sum slojil
ta za tova reshih da si postna poslednata rabota da q skiv shte se radvam na saveti komentarite si gi zadrajte :>
btw kak stava rabotata tuka
nadqvam se che shte se opravq, ako ne sum uspel daite malka instrukciq kak da si postna kartinkata v msg-to

....

....

....

....

....

nachi stignal sum malko po naprede v rabotata po tozi korab , po opravih oradiqta , veche ne sa taka zaobleni , sashto taka i danoto ima meshsmooth s integration 2 koeto skriva/popravq/ nqkoi ot nedostatucite mu nasichkoto otgore go i texturirah no obshto vzeto ne sum dovolen ot posledniqt mu variant za tova ne sum go i slojil +koeto tova e parviqt mi visoko poligonen obekt /mamka mu stana prekaleno visoko poligonen/
ima poveche ot 30 000 lica HUH... ae obshto vzeto mu se radvam no mislq che nqma da moga da go prodalja po natatuka , dosta sbarkan e.vse pak ako moje neshtu da mu se poopravi daite mnenie

[/i]
Върнете се в началото
Sithmaster

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 6:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За първи път и аз да си кажа мнението по modeling.
Харесва ми времето, което си пред компютера.
Ама на теб, това което си postnal да го гледаме, харесва ли ти?

Ще ти издам една малка тайна.
Направи поне едно оръдие както трябва и тогава ще има голямото "Здрасти".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
String

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 3:17 pm    Заглавие: heh Отговорете с цитат

ne mi se zaqjda , ianche bih ti napisal podrobno obqsnenie za bezsmisleniqt ti otgovor. kolkoto do koraba znam che sum nachinaesh postnah go da vi pitam za savet po nego a ne dali vi haresva ili ne.
mai nqma da ima nujda da se macha da sabiram vnimanie poveche
dosta jalko ...
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе човек, какво внимание искаш в събота с хубаво време :)
Иначе моят съвет - разгледай малко снимки/рисунки/модели на истински кораби и се помъчи максимално добре да го наподобиш, сега оръдията са ти прости цилиндри, а всъщност не са такива, нали? Не се мъчи на тоя етап да си измисляш, просто копирай съществуващи неща, като се мъчиш максимално близко до тях да моделираш. Така сам ще научиш маса хитрини...
Иначе, според мен, много добро начало.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
String

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 3:37 pm    Заглавие: :> Отговорете с цитат

mersi mersi
vsashtnost go pravih po chertej no slojih mesh smoot na oradiqta uj da izglejdat po dobre tva go bqh postnal i v edin drug forum i tam sushto se obadiha za oradiqta, napravih novi de ama i te ne mi dopadat neshto mislq da se brobvam izobshto s chisto nov model
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе всеки допълнителен опит може само да ти е в полза... Сега значи оръдията са малка част от цялата картинка, и за това може би си пропуснал голяма част от детайла. Вземи например чертеж само на оръдите, снимки и т.н. и направи САМО оръдие - тоест цялата картинка да ти е едно оръдие.. и го направи максимално хубаво.. и после го сравни с тия да видиш колко ще си задобрял, просто вниманието ти ще е приковано в детайла...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
String

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 3:57 pm    Заглавие: mdamz Отговорете с цитат

oks shte vidq za oradieto vsashtnost tova ne e losha ideq problema e da namerq chertej za oradie nqma da se vdulbqvam mnogo v tasene na cherteja na oradieto na tozi korab mislq da probvam da si podobrq modeliraneto s edin tutorial za lice slojna rabota no shte se probvam
nqkoi link ?
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2003 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми зависи как точно смяташ да го моделираш...
http://www.3dlinks.com/tutorials/GENERAL/Face_Modeling_1.cfm
За нещо по-читаво ще трябва да изчакаш 3Д-тата да напишат, аз имам само обща култура по въпроса :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети