Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Hora lichnite zabelejki pomejdu si mojete da si gi razmeniate kato belejki -samo razvodniavate temata na choveka.Vseki otgovor sus zaqjdania i tem podobni ot sega natatuk shte bude trit.Tuk se postvat samo konkretni komentari predlojeniq po modela na lud berserk. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:41 pm Заглавие: |
|
|
lud berserk написа: | maceman: znam za tva na krakata:) |
......аз знам че ти знайш, ама как да покажа по друг начин тия хубави стрелки дет напраих специално зарад тебе :)))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Pichoveeee,
Molya wi se, kachete imagite nyakude drugade ta da gi widya! Izgaryam ot neturpenie da widya za kakwo stawa wupros, zwuchi kato da e neshto strahotno gotino!
Please smilete se i go kachete na swetsen server :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Pichoveeee,
Molya wi se, kachete imagite nyakude drugade ta da gi widya! Izgaryam ot neturpenie da widya za kakwo stawa wupros, zwuchi kato da e neshto strahotno gotino!
Please smilete se i go kachete na swetsen server :-) |
mnooooooooooooooogo e gotino daa da... neka ti e, neka ti e...
amaha - ko sa nabutahte po razni Anglii - ta da ne moe da wizdate izkonnite BG pirat serveri :)PPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:52 pm Заглавие: |
|
|
berserk
Сложих ги при мен, ама днес ми думна UPS-а, така че ако тресне нещо (тука токовите удари не са рядкост :) може да изчезнат, да си знаете :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Naistina zabelejitelen detajl. Nqmam namerenie da kritiikuvam dali nqkoq chast e funkcionalna, zahstoto prosto mi haresva(a to taka ili inache nqma da stava realen model....)
Full Respect. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Thanks Morg you is da man :-)
Suuuuuperyako e :-) Ima si i harakter :-) Edin wupros -- zhitsite na ruka li si gi prawil, ili si polzwal neshto?
Inache, towa che en se wizhdat nekoi BG serveri si e kralski guzobol -- ne wizhdam pone polowinata ot rabotite. Ma deto Avatarcheto wika, sam sum si winowen, da sa iba :-)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lud berserk Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 7:50 pm Заглавие: |
|
|
mersi za komentarite
zicite nekoi sa na ruka no povecheto sa sus script inache shteshe da go zavursha naesen ako treashe da sucha tolkova splines:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 10:24 pm Заглавие: |
|
|
modela e got.. osobenno opashkata :-) mnoo kefi. No mislq che liceto (glavata ili kabinata ili gornata chast.. awe Fronta (pic1)) e mnogo nqkak si namrushtena ili ne tochno namrushtena mi natuzhena vse edno che seki moment shte se razplache tova korabche. Spored men ako beshe po creativno shteshe da izglezhda mnogo po zdravo... no tova e moe mnenie , inache korabcheto si e mnoo gotino! _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 5:17 am Заглавие: |
|
|
purwia paragraf po koito se ocenjawa edin 3D model, twa e coolness :D
ako twa e max, znachi sicko e nared i daje nema kwo da se gledat drugi paragrafi
celta e da kefi a ne da raboti, jasno li e :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aquadark

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Ама чакайте малко, това никак не ми прилича на космически кораб, ами на земна бойна машина... ако е, поне дай рендер със прибрани крака |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 5:52 pm Заглавие: |
|
|
.... абе откак xMedion каза че вижда нацупено личице и сън не ме фаща- преди си представях едно разярено, приклекнало за скок МОЩНО животно готово да дере с нокти и зъби и да сее кръв и разруха (виж сх. #2), и тука следва едно НО!!!! (да му таковам таковата баш)!!!!
щото кат се загледах внимателно и веднага забелязах кръстоската между Чебурашка, Ам-Гъл, саката невестулка и бобъра от рекламата на паста за зъби (виж сх.#1)..... аз аджеба не съм в главата на автора и не знам кво е искал да каже, ама едвам ше дочакам текстурирането та да ми уври кухавелката и да разбера #1 или #2...... таквиз ми ти работи :))))
p.s. ....нема а се пуашиш копеуе :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 6:13 pm Заглавие: |
|
|
ебаси - фафла трепач !!!!
сега пък само това виждам.... а така добре почна всичко... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Christo написа: | ебаси - фафла трепач !!!!
сега пък само това виждам.... а така добре почна всичко... |
абцелутно пре***а системата мацемана... сиа иаз скивам само тва тъжното деа ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2003 2:00 pm Заглавие: mdaa... supersko |
|
|
Е, какво да кажа, човека се е постарал доста. Има малко съмнения доколко влиза в темата на конкурса, но на мен лично много ми харесва самата идея, а и особено доброто моделиране.
Много ми прилича като идея на едни играчки, които едно време се продаваха, а и все още ги има по света. Zoids се казваха и аз лично съм правил един модел на бръмбар от тях. Все съм си мислил че ще е много яко да има някаква стратегия или ТВ сериал с подобни машинки, ще бъде доста яко.
Та, момче... продължавай смело напред, определено вдигна доста летвата на състезанието. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wow Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2003 2:54 pm Заглавие: |
|
|
man razbivash :>>
koraba e prosto, kak da kaja nemam dumi mnoo zdrav:>
ne mi e mnogo profecional mnenieto de ama ne e li vreme da go texturirash ? |