Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Какъв компютър имаш ти бе звер!?!?!
Как го направи тоя бляскав ефект по покривите на сградите??????
И само още нещо,ти си луд!!!!!!!
ЕВАЛА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:39 am Заглавие: |
|
|
тъй.... чудя се дали да го пускам, защото има още много работа, но крайния срок дойде и трябваше малко набързо да се приключи. Фактически самата анимация е правена около две седмици като имате предвид, че тепърва се запознах с track view ;) то си личи де. Смятам да преподредя "декора" и да анимирам наново, макар че сигурно оттук нататък свободното ми време ще е малко и ще се проточи...
основния проблем е липсващата история, започнах само с идеи как трябва да изглежда визуално и въобще забравих за "съдържание". ще трябва да помисля по-сериозно по въпроса защото твърде много си харесвам визията за да остане така.
коментирайте каквото искате, макар че очевидните бъгове са там заради недостиг на време най-вече.
п.с. финалните "behind the scenes" съм ги сложил първо за пълнеж и второ защото в моя колеж няма абсолютно никой, който да отбира дори елементарни неща от 3д.
ето филмчето: http://tkornovski.com/3D/vroom/vroom-v1.1-web.avi
ок. 40мб divx5
не искам да увеличавам повече компресията
п.п.с.
най-вече се радвам на това колко много неща научих, съвсем друго си е да минеш през цял проект от а до я. в бъдеще най-малкото ще знам да се захващам с малко по-семпли неща. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Imperial написа: | в бъдеще най-малкото ще знам да се захващам с малко по-семпли неща. ;) |
wrong ... beep ...
za v bydeshe oshte po slojen, challenge Urself, challenge the world!!! _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aSeP
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Evala man!!! Mnogo e gotino!
Imam edna zabelejka samo, ama mojebi az ne razbiram. Senkite sa ti prekaleno tymni. Imashe na edno miasto daje kadeto ot 2-3 sec polovinata ekran se vijdashe cherno.
Uspeh natatyk ako go prodyljavash. _________________ ^_-------- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 6:40 am Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: | Imperial написа: | в бъдеще най-малкото ще знам да се захващам с малко по-семпли неща. ;) |
wrong ... beep ...
za v bydeshe oshte po slojen, challenge Urself, challenge the world!!! |
да вече плана е направен ;) следващото ще е сериозно :D
Днес беше откриването на студентската изложба на завършващите и моето се прожектира заедно с две други "видеоарт" работи (които все едно ги няма ;) ) и народа се шашка масово, понеже както споменах в този колеж още никой не е правил подобно нещо.
Имаше нещо полезно от цялата работа и то е че се запознах с някакъв който има май солидни връзки в областта, та ще говоря с него по-обстойно скоро и ще ми помогне да се цаня някъде в града (Нови Йорк). Дано да излезе нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Имаше нещо полезно от цялата работа и то е че се запознах с някакъв който има май солидни връзки в областта, та ще говоря с него по-обстойно скоро и ще ми помогне да се цаня някъде в града (Нови Йорк). Дано да излезе нещо. |
ЩЕ ЩЕ - Let the FORCE Be with You, young future MASTER.... !
P.S.:
Малееее, почна се... 1 седмица и вече само за това мисля...
...And a JEFY soon you will be... /wordorder by YODA Master/ _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Respect yourself! :) Uspeh kum "Sky City"! :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|