Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 3:31 am Заглавие: test movie - walk low poly |
|
|
hi zna4i tova e progresa ot low poyto test animaciika ( walk )
info za modela:
Triagles - 2600
rigging - Physique
animation- Character Studio
normal map
kakvo mislite ???
faila e ~ 3 MB
http://www.freewebs.com/aliensa/test%20movie.rar _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 10:53 am Заглавие: |
|
|
sled kato postignah nechoveshkata skorost ot 1kb/sec i tova mi kazva da chakam oshte 50 min za da moga da vidia tez 3.2MB... maj se otkazah. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 12:11 pm Заглавие: |
|
|
На мен малко като робот ми ходи тоз "звер". :-))) _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 1:17 pm Заглавие: |
|
|
берзо се дръпна, но накрая се оказва че бил повреден файлът и не може да се разархивира:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 2:45 pm Заглавие: |
|
|
hmmm vrab4ev svalih gi nqma problem razarhivirah gi i si4ko si e Ok
nali znae6 dvata parta da sa v edna direktoriq i samo klika6 v/u edi ot tqh i se razarhivirat s WIN RAR
>??? neznam 6to pri teb nestava pri men si4ko e OK _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 3:19 pm Заглавие: |
|
|
huu de. sled 50min chekane se drupna. RARa si e ok. moje bi kat si go drupnal super burzo - e drupnal boza niakva...
eto oshte edin link ako niakoj ima moia problem:
http://www.spot3d.com/graphilla/test%20movie.rar
po samoto movie - awe shto si ni go pusnal s fields? pochti nishto ne se razbira.
maj shetshe da e podobre poveche ot tzikala da pokajesh che malko nakusano go gledam... i ot tumnata strana si go pusnal, a ne ot osvetenata. abe s drugi dumi - trudno mi e da kaja kvoto i da e bilo - pochti nishto ne vijdam.
dvijenieto siakash e ok. samo malko durveno se sguvat kolenete. Prez cialoto vreme sa sgunati - tova siakash podskazva che tova dvijenie e za katerene. no puk ot druga strana - varvi napred. hmm awe stranno e malko. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 8:59 pm Заглавие: |
|
|
aaaa...qko ;)
spored men dvijenieto se e polu4ilo - pohodkata mu e napregnata.. sqkash e ranen ;) ili e pyk musulite mu pre4at da si izpravi krakata.. no spored men tova ne pre4i na dzvera, a po-skoro go pravi po-zaplashitelen .. ne mislq 4e bi mu otivala leka pohodka ala razhodka v parka ;) dobre si e sega imam 4uvstvoto 4e vseki moment shte spre i shte izreve kym nebeto s razpereni ryce ;)
Magician - abe na mene ne mi e tymno - da ne t e neshto ramyrdan monitora? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 11:14 pm Заглавие: |
|
|
ето още малко подобрение
фаила ~ 4 MB , но има малък проблем с линка , тряба след като кликнете в/у него ще ви се отвори страница в нея най-отдолу има едно бутонче на което пише FREE кликнете в/у него и ще се покаже друга страница в която пак най-отдолу има един текс в който пише колко време ви остава ( няма да е повече от 60-70 секунди ) докато започне download , след като изтече времето в същия прозорец пак най-отдолу ще се покаже с големи букви името на файла с червено
кликнете в/у него и download/а ще започне
извинявам се . че толкова разправия е докато започне свалянето на файла, но няма иначе как да го кача
ето го и него който иска да го свали :)
http://dl2.rapidshare.de/files/1769983/14503755/fim4e2.rar _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 10:25 pm Заглавие: |
|
|
eto o6te po-novo :)
tozi pat faila e malyk 360kb ;)
http://monsteraaa.hit.bg/fim4e2.rar _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 10:52 pm Заглавие: mm |
|
|
гледам, гледам... много нечовешко ми стои. То верно че не си е човек, но имах пред вид по-скоро разпределението на тежестта. В момента ми изглежда сякаш има нещо на краката, което му пречи да ги вдига. Много голяма грешка е, че не обръщаш торса по посоката на движение. През цялото време стои прав. Ако го задвижиш, ще имаш повече място и няма да прегъваш така зле краката. Раменете пък обратното, твърде много се движат.
Като цяло ключовете ти са твърде остри, нямаш остатъчни движения.
Ако наистина искаш да разбереш за какво ти говоря, най-добре си намери:
Learning 3D Character Animation with Jeff Lew
Горещо го препоръчвам...
Успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 11:02 pm Заглавие: |
|
|
bih dobavil, che malko izglejda kato lekichak i vseki moment shte hvrakne. Opitai da pridadesh malko poveche tejest pri dvijenieto i shte se poluchi po-dobre |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 12:15 am Заглавие: |
|
|
ok :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 12:39 am Заглавие: |
|
|
a za tova sam4e e malko po-barzo ?? i modela e bez teksturi
http://monsteraaa.hit.bg/11.rar _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 3:00 am Заглавие: |
|
|
Много качествено чудовище Алфред :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 11:27 am Заглавие: мм |
|
|
по-добре стои, определено. Наистина е малко бързо. Все още малко безцелно си движи ръцете. Ако направиш и едно лекичко накланяне (ако гледаш фронтално)към страната в която стъпва ще стои по-убедително. Пусни 2-3 крачки, вече си оптимизирал codec-a, така че няма да е голямо.
Успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|