Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 9:06 pm Заглавие: Logos Needed |
|
|
Колеги, някой може ли да ми намери векторни логото на Екобулпак и онова лого с човечето дето си хвърля боклука в кошчето.
Спешно ми трябва за едни опаковки, а клиентите естествено ми дадоха 2 малки gif-а и с невинни погледи питаха "... ама как така, наистина ли не стават".
Който може да помогне да пусне линк или private messagе за да му дам email-а. Мерси. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Да и на мен ми трябва екобулпак за едни етикети....
Абе колежката ще го векторизира :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 8:20 am Заглавие: |
|
|
10x Valbo, човечето е точно което ми трябваше. ;-)
Панагонов, чудя се дали да не ти дам линк за логото на Екобулпак във вида в който те ми го пратиха заедно с инструкцията за ползването му. Определно може да те развесели.
Въпреки че прилича все едно някой го е векторизирал със затворени очи ..... все пак ти го показвам и ако искаш си го изтегли.:
линк - > http://ad.fundaments.org/eko.eps _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 8:49 am Заглавие: |
|
|
Аз се сещам за две възможности: 1- трейснато и до там; 2-бъг който прави кривите в прави отсечки /от фрихенд към илюстратор или пък и корела не беше замесен в тази простотия/ _________________ http://www.apple.com/macpro/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 12:05 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Аз се сещам за две възможности: 1- трейснато и до там; 2-бъг който прави кривите в прави отсечки /от фрихенд към илюстратор или пък и корела не беше замесен в тази простотия/ |
Kрелски епс, отворен и презаписан от илюстратора. Не е ясни коя от двете програми е бъгава в случая. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 12:13 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | mr_j написа: | Аз се сещам за две възможности: 1- трейснато и до там; 2-бъг който прави кривите в прави отсечки /от фрихенд към илюстратор или пък и корела не беше замесен в тази простотия/ |
Kрелски епс, отворен и презаписан от илюстратора. Не е ясни коя от двете програми е бъгава в случая. |
панагонка - дай да не го почваме тоя спор а! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 11:12 pm Заглавие: Re: Logos Needed |
|
|
aD написа: | Колеги, някой може ли да ми намери векторни логото на Екобулпак и онова лого с човечето дето си хвърля боклука в кошчето.
Спешно ми трябва за едни опаковки, а клиентите естествено ми дадоха 2 малки gif-а и с невинни погледи питаха "... ама как така, наистина ли не стават".
Който може да помогне да пусне линк или private messagе за да му дам email-а. Мерси. |
Важи ли още молбата? Утре сутринта от работата ще ти го пратя ако все още го нямаш ЕКОБУЛПАК-а ;)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Важи.. точно за утре ми трябва. Ако го пратиш сутринта ще е еупер. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|