Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aninonim 06 Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2003 6:01 am Заглавие: spaceSHIP - anonimen #06 |
|
|
аве мноо глупав тоя конкурс - ич не ми се правеха корабчета та се хванх да си моделирам други работи и ето какво се получи :
хитлеристка с тъпа приеска хехе :)
не ве шегичка беше това. значи идеята е космическият кораб в предната си част да изглежда като старинен морски кораб. и като такъв си има едно нещо, на което не му знам названието на бългаски на английски явно се нарича figurehead, абе сещате се за какво иде реч. та това е на картинката. знам, че съм много на зад, но се надявам от сега нататък работата да потръгне по-бързо ...
Последната промяна е направена от aninonim 06 на Нед Мар 16, 2003 10:16 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2003 1:10 pm Заглавие: |
|
|
hehe :)) mnogo hitro.... adski mi e interesno kak she swyrzesh starinnata figurka s hi-tech zadnica ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
06 Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
ше се постарая да ги напасна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2003 3:51 pm Заглавие: |
|
|
nisho nema tam samo da vmetna:)Ne se otvaria ni nai-malko _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2003 4:15 pm Заглавие: >>> |
|
|
>>> Някой беше казал "copy and paste":>
дай да видим и останалата част _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
06 Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2003 3:48 am Заглавие: |
|
|
баси, мислех си, че гейоситис нямат проблем да ги линкваш. сори. начи ще се възползвам от предложението на nubizus :) но с copy paste системата действа винаги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anonimen6 Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 4:36 am Заглавие: |
|
|
в крайния вариант ще бъде покрит, т.е. ще изгледа като "капсула". крилете са много грозни, ще се опитам да ги оправя :| . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2003 11:52 pm Заглавие: |
|
|
cool:)) da si priznaq 4estno X-)) 4akam s neturpenie da vidq na kakuv fon 6e go sloji6 :)) gogo!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
06 Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 4:56 am Заглавие: |
|
|
tnx за коментара, boteff .
хора - хубаво или нищо е за мъртвите, а аз съм жив, честна дума, мърдам още, тъй че можете да си критикувате на воля :) . някво сдухващо е като никой нищо не казва...
както и да е...
модела е готов...малко го ръшнах, щото приключвам участието си преждевременно(по лични причини :) )...до вторник трябва да съм готов :) ако текстурата стане както съм я замислил, може да се получи интересно.
представям си корабчето на фона на някаква планета... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 8:38 am Заглавие: |
|
|
man prednata chast napravo razbiva no otzad mislq che shte mu trqbva neshto po razlichno niznam vsashtnost ne se razbira mnogo ot zamisala taka che ako go dovarshish kakto si e i sega moje bi pak shte stane gotino , vsashtnost moga da ti predloja da go napravish kato istinski korab ot renesansa :> a platnata da sa sa v nqkakav srebrist cvqt v smisul da hvashtat svetlinata na slanceto :> i taka da se zadvijva koraba. puk po korpusa da ima neshto kato balon koiito da predpazva horata ot otkritiq kosmos moi i da se poluchi :>>>>>>
ama ne ma slushai mnogo mnogo az samo si plqmpam inache moga samo da tcakam s ezik i vikam "iiiii kvi neshta praiqt horata, puk az si mislih da uchastvam" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|