Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alexem

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | по-лесно да разчартая идеята си пиксел по пиксел |
аз тука идея не виждам!
не се обиждай но ако това е което си постигнал за 7 години, значи просто не ставаш. сори. _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 11:32 pm Заглавие: |
|
|
В момента това на абсолютно нищо не мяза.
Предлагам ти или да се усамотиш и усилено да поработиш в тази насока ако имаш желание или просто да се преориентираш докато е време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност си е ок. Но като знам нравите у нас как са, приемам твоето мнение за положително. Следващия път като постна, ще съм се потрудил повече.
А за останалите дето плюха.
Хора имате личностни проблеми. Всеки ги има. И аз преди време обичах да резна крилцата на некой, по-зле от мен. Но така човек не се чувства по-добре. Аз съм пропилял доста години от живота си в бездействие. Няма как да ги върна. За това не се обиждам, това което ви показах е плод на 1 ден усилен труд. И аз се гордея с постигнатото. А трудът не може да ми го отнемете. Аре чао от мен и дерзайте!
Ето малко материя за размисъл:
http://gamedevbg.headoff.com/devoiko.mp3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jaydee

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 12:50 am Заглавие: |
|
|
Що за хора съществуват ................ просто нямам думи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ChUsHL
|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 7:55 am Заглавие: |
|
|
Пич сичко хубу... решил си да драскаш картинки пиксел по пиксел ама... какво общо имаше таз девойка дет я постна? Да не би да се занимаваш и с музика? Изглеждаш пич , ходи по жени , заеби ги тез компютри... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jaydee

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 9:05 am Заглавие: |
|
|
да бе верно. Пролет е хората щъкат напред назад а ти си седнал да се занимаваш вече 7 години с глупости :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 10:10 am Заглавие: |
|
|
jaydee написа: | да бе верно. Пролет е хората щъкат напред назад а ти си седнал да се занимаваш вече 7 години с глупости :) |
/offtopic
човече, ти май не четеш, заедно с колегата ти ChUsHL, а? пича разправя че от 7 години се занимава с дизайн, НО от това, което прочетох, по-скоро от 7 години се занимава с програмиране. вижда се много ясно, че и понятие си няма от дизайн. та мисля няма нужда от подобни неориентирани изказвания, нали? ако има мерак, желание и време нещата могат да се променят.
а ти, като даваш такива експертни мнения, я вземи да покажеш нещо дето ти си го правил, та да видим от каква позиция ги даваш тия оценки _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Pi4 q mi kazi kak moze edin 4ovek da se gordee s postignatoto kogato drugite mu kazvat 4e e slab o6te i ne6tata mu ne sa dobri??? Speciqlno za men - ot tova koeto razbrah ti si programist, moze i da si geniqlen ne moga da kaza ama kato viziq i grafi4no izpulnenie ne6tata ti sa dosta slabi. Tova e li4no moe mnenie. I ne e nuzno da se REP4I6 kogato horata ti kazvat ocenkata si, nali ocenka tursi6 ami priemiq. I sum absolutni siguren 4e vsi4ki mneniq s izklu4enie na komentarite na Jaydee i ChUsHL sa absolutno iskrenni. Ako tursi6 suvet ili ideika za graf. oformlenie tuka ima mnogo koito 6te ti pomognat... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Ей, като се зацикли някоя тема и си еб**** ***та.
Нещата са много добри, харесват ми. Цветовата гама е добра, подредбата на елементите е изпълнено добре, всичко си е екстра. Ако си опечеш работата може да правиш вариации на този дизайн поне няколко години.
Така по-добре ли е?
P.S. Обещавам скоро и да погледна какво си постнал, че се отплеснах в диалога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 5:55 pm Заглавие: |
|
|
"Ako tursi6 suvet ili ideika za graf. oformlenie tuka ima mnogo koito 6te ti pomognat..."
Точно това беше идеята. Всъщност НЕ мисля че съм реагирал обидено, просто констатирах, че някой хора си губят вренето в оплюване като се иска съвет.
Аз съм сигурен, че това нещо НЕ е на нужното професионално НИВО и точно заради това съм се спрял ТУК. Защото имам желание да се УЧА.
Мога да кажа, че Paint Shop Pro( аналогия на Photoshop) съм го усъвършенствал до такова ТЕХНИЧЕСКО НИВО че нямам проблем да изградя каквото и да е с него.
Но ми куца работата в ИДЕЕН, КОМПОЗИЦИОНЕН и ЦВЕТОВИ план.
---------------------
PS: MSPAINT споменах защото го ползвам за СКИЦИРАНЕ на идеята,
която ми е хрумнало. Тъй като имам 2 леви ръце и чертането ми с
молив е под всякаква критика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 6:48 pm Заглавие: |
|
|
ами...хиляда пъти ти се каза...чети, гледай и най-важното - МИСЛИ! знам че никой не се е родил научен, нито талантлив, но таланта е 10 % от резултата..останалото е бачкане :)
за пореден път ти пожелавам успех _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 7:26 pm Заглавие: |
|
|
alexem написа: | ИДЕЕН, КОМПОЗИЦИОНЕН и ЦВЕТОВИ план. |
bate, samo tova li? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 10:43 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | alexem написа: | ИДЕЕН, КОМПОЗИЦИОНЕН и ЦВЕТОВИ план. |
bate, samo tova li? |
Имай предвид че Нокс в момента не се дразни ами много конкретно те подпитва нещо...остава да се сетиш какво...
А и да ти кажа тук по-завършнеите проекти получават по-смислена критика. Има си начини да уточниш кое къде се е получило/не се е получило и един от начините е ICQ.
Като направиш нещо завършено го постни тук.
Завършено значи не изцяло направено а нещо което от даден момент нататък да си струва да се коментира - и да е полезно за теб да се коментира. Демек таз тема е доникъде в момента. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|