Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alien_man
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:38 pm Заглавие: Какво е мнението Ви за този сайт? |
|
|
Здравейте, искам да Ви представя последния проект върху който работя, вашето мнение е важно за мен, ето Ви линк към сайта - http://www.farco-bg.com
Благодаря Ви предварително :) _________________ Megadeth FOREVER! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alien_man
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Какво става? Само на мен ли никой няма да ми отговори? (: _________________ Megadeth FOREVER! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
e, aз се зачудих дали се представяш чрез сайта или искаш мнение по дизайна?
Мнение по дизайна -> хоме е доста мигащ и святкащ, чак малко стряска...((( е, тук може почти всичко да е променено....
отделните - страници, където има пълнеж - не са добре структурирани: шрифт, визия, съдържание на текст...
Помисли го стратегичсеки - с колко кратки изречения можеш да обясниш услугата и да я продадеш, и кои са визиите в подкрепа ...и т.н.;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alien_man
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | e, aз се зачудих дали се представяш чрез сайта или искаш мнение по дизайна?
Мнение по дизайна -> хоме е доста мигащ и святкащ, чак малко стряска...((( е, тук може почти всичко да е променено....
отделните - страници, където има пълнеж - не са добре структурирани: шрифт, визия, съдържание на текст...
Помисли го стратегичсеки - с колко кратки изречения можеш да обясниш услугата и да я продадеш, и кои са визиите в подкрепа ...и т.н.;) |
Представяне е но искам мнения и за дизайна _________________ Megadeth FOREVER! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 5:02 pm Заглавие: |
|
|
alien_man написа: | Представяне е но искам мнения и за дизайна |
Ааа, добре;)) дай още накой и друг сайт, за по-голямо обективност:)) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alien_man
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
За първият сайт: Картинките са ти много зле импортнати или най-вероятно просто си ги ризайзвал във флаша, което ги бози яко. Анимациите вървят ужасно. Не знам на колко кадъра са, или просто не са пипнати, ама са много зле. Просто гледай да си изчистиш основните елементи.
Втория хоме му е ОК, става. Ама вътре вече се губи малко. Мисля че имаш още доста работа.
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Коментар по втрория сайт.
Началото е добре както вече ти казаха.
За дизайна на вътрешните страници помисли малко как можеш да изчистиш ненужните елементи. Малко тежко седи и позиционирането в ляво допринася към дисбаланса. Съветвам те да приложиш идеи от homе-a в изграждането на съдържанието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 9:24 pm Заглавие: |
|
|
По първия сайт.
Крушката някак си не се връзва. Пробвай друга форма например елипсовидна. За мигането ти го казаха. Също така има работа и по линиите излизащи от крушката. Движението не им е много плавно. А аз направо бих ги визуализирал поотделно когато се посочи дадения елемент. Разбира се постепенно. Нали не искаме да оплашим клиента =)
--------------------------
Това дали ни харесва или не няма значение. Ти си знаеш, важно е на клиента да му хареса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 10:39 pm Заглавие: |
|
|
А пък аз съм не мнение, че тези сайтове не са нищо особено към дизайн, нито са пипнати, нито личи нещо професионално в тях, а ако реализират продажби аз го отдавам, на това, че няма алтернатива.
Не ми харесват и двата.
Но това не е важното в случая толкова. Нещото, което ми направи по неприятновпачеалние, бе че са разхвърлени.
Но всичко това се преодолява с работа в тази насока и четене.
Така, че продължавай смело напред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 12:42 am Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | Нещото, което ми направи по неприятновпачеалние, бе че са разхвърлени. |
Именно! И на мен ми седят неподредени, така че работи доста по това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 3:47 am Заглавие: |
|
|
alexem написа: | По първия сайт.
Крушката някак си не се връзва. Пробвай друга форма например елипсовидна. За мигането ти го казаха. Също така има работа и по линиите излизащи от крушката. Движението не им е много плавно. А аз направо бих ги визуализирал поотделно когато се посочи дадения елемент. Разбира се постепенно. Нали не искаме да оплашим клиента =)
--------------------------
Това дали ни харесва или не няма значение. Ти си знаеш, важно е на клиента да му хареса. |
С кое не се вързва. Какво да пробвам ..уууу квадрат...., линиите да са по криви?Разбира се, постепенно права секс. Нали не искаме да видим циците и на светло.
Това дали ти става или не няма значение. Важното е да е изгасена лампата. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 3:48 am Заглавие: |
|
|
да....ПАСТА е царвул, знам :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 3:52 am Заглавие: |
|
|
aaaa da, prodylvawaj smelo napred !!!! Winagi gotowi!!! _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 4:42 pm Заглавие: mnenie |
|
|
Efektno e no tazi kruchka mi deistva kato firma,koiato proizvejda kruchki! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 5:13 pm Заглавие: Re: Какво е мнението Ви за този сайт? |
|
|
alien_man написа: | Здравейте, искам да Ви представя последния проект върху който работя, вашето мнение е важно за мен, ето Ви линк към сайта - http://www.farco-bg.com
Благодаря Ви предварително :) |
Аз ти казах за линийките там и за другите работи...;)
Направи по-плавни анимациите, мисля, че е много тежка все още стартовата страница;) Аде успехи в новото уърк и да се обаждаш ако има за какво...;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|