Graphilla.com :: Преглед на тема - Drug Concept na kolichka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Drug Concept na kolichka

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Divaise

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 2:58 pm    Заглавие: Drug Concept na kolichka Отговорете с цитат

am az ot dosta vreme ne sam zahvashtal maxa mn problemi rabota universiteta lichni istorii i nqmah nikvo vreme ama za*bax vsichko za nqkolko dni i sega si relaxiram ot 3-4 dena zapochnah edna kolichka pak ot boxche ima mnogo bugcehta koito shte opravqm tova e oshte dalechen wip no za sega taka stava shte dobavqm ogledala , farove she fix mnoo neshta po surfacea shtoto mn bugavo :) no obshto vzeto mneniq preporaki kritiki az ne se zasqgam ot kritika daje shte mi e ot polza adi
[img]http://picserver.mirror.twistspace.com/img.php?/DA81U2URFDWX/2RG89BP1X705/JPEG/1116676295//14pq[/img]
[img]http://picserver.mirror.twistspace.com/img.php?/L85QC59B848B/2Z095K1T8WWL/JPEG/1116676296//14pq[/img]
[img]http://picserver.mirror.twistspace.com/img.php?/F83N54ZU6P3U/75N72291G1LH/JPEG/1116676296//14pq[/img]

dano da stane :)
Divaise

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taz poslednata malko testche na shadera ama ne sam dovolen neshto she ima changes mnogo :)

ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) за дизайна нищо не мога да кажа , просто не разбирам от такива неща .... иначе като модел още ми седи леко мека , предполагам просто не си доизострил ръбовете , все пак е WIP , ще ми е итнересно да видя и мрежата....
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ConcreteDonkey написа:
итнересно

интересно , пардон...
Divaise

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

emi az sam pochitatel na po mekite formi osobenno za futuristichni takiva dizaini sys dobyr shader shte stoi dobre spored men no ne znam shte probvam varianti :)
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vypreki 4e na ranen etap - ima fizionomiq ve4e ;) a tova e nai-vajno...
malko zabelejki po design-a :

plavnite lini koito izpolzvash kato cqlo sa dobra nasoka.. oba4e na mesta imash mnogo nadrobeni u4astyci sys dosta napregnati lini.. opitai se da karash samo s po-plavni lini i shte stoi po-ubeditelno formata kato cqlo..

otpred e dosta agresivna no dygite koito sa nad reshetkite ubivat dinamikata ... probvai s neshto po-leko .. taka ti se gubi gornata liniq, a mi se struva 4e ako pod4ertaesh neq shte spe4eli kolata kato cqlo...

zadnata 4ast na kolata kato cqlo stoi malko slu4aina - neopredelena... osobeno tiq dva pravi u4astyka tam - edno 4e sa pravi i se kysat ot cqlostnbiq concept na tretirane na formata i drugo 4e naklonite im sa nanikyde - sypostaveni s liniite okolo tqh... izobshto poglednataotpred i otzad stilovo malko se kysa .. mislq 4e prednata 4ast e pe4elivsha i zatova spored men trqbva da opravish zadnata..

kato cqlo - kogato pravish slojen obekt sys tolkova mnogo linii, starai se da si izgrajdash ubejni to4ki okolo koito da se vyrti formata ... abe ne 4e s nqkolko izre4eniq moje da se obqsni formoizgrajdane, ama pone malkol... ako imash vyzmojnost - potyrsi materiali za formozigrajdane - linii v ravninata i kvo besheoshte - ima gi v specialnostite po industrial design...
davai napred ;) sha stane!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2005 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Жестоко!!
Много ме кефи.
С нетърпение чакам update!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nixon

МнениеПуснато на: Нед Май 22, 2005 1:19 pm    Заглавие: mmm Отговорете с цитат

отново доста пипнато изглежда. Две неща, които според мен по-добре ще стоят:
1. Удебели и разреди решетката отпред (много е финна сега), хромирах и нея

2. Удебели спиците, или поне профила им да се удебелява назад повече.
Divaise

МнениеПуснато на: Нед Май 22, 2005 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mersi mn nixon tva za hromiranite e dobro shte go probvam :) oshte updates she ima skoro
Bio

МнениеПуснато на: Пон Май 23, 2005 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vnimavay za debelinata i formata na sprednoto staklo :) , sedalkata e prekaleno nisko, ako chovek e dostatychno visok za da mu e volana dobre na visochina, to togava krakata mu trqbva da styrjat asfalta

Inache : ISkam Da go Pokaram Tva neshto,
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 24, 2005 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ROCK'n'ROLL си КОПЕУЕ !....

Много ме радва това.... Кво ще е - пак DODGE or something else...!

По модела...
Струва ми се, че при задните гуми ти трябва калник над тях, някакъв...
'Щото така ще хвърлят по центробежните сили чак до предните мигачи...

Аз съм бил КЕМАФ на МТЛБ и съм се чудел как КАЛТА от задната част не веригите ми се навира в ушите чак.... и след 5 часово каране, не мога да се сетя къв цвят ми е машината.... т.е. ВОЕННО зелено или КАЛНО кафяво....

Та и с тия задни колела ще се получи нещо подобно....

ИНАЧЕ - Кърти... Ще чакам РЕНДЕ с нетърпение... УСПЕХ !
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети