Graphilla.com :: Преглед на тема - ne vijdam li dobre?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ne vijdam li dobre?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Чет Юни 02, 2005 6:35 pm    Заглавие: ne vijdam li dobre? Отговорете с цитат

Ne iskam da angajiram nikoi s tova,ama mi e interesno samo az li sam kriv ili ima ne6to.Zna4i struva mi se, 4e svetlo siviq cvqt na foruma izgarq 50% ot polutonovete,li4no az kogato gledam ne6to si svalqm kartinkata.Ima li drugi s sa6tiq problem,monitora li ne mi e v red,molq da me svetnete .Ne iskam da draznq nikoi i ne molq da bude promeneno ,prosto mi e interesno.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 3:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mai mi e bil dosta slun4ev denq x)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

po-skoro ti e drug problema, v browsera cvetovete ti izglejdat po-osrani koeto si e normalno, puk ti kato gi svalish predpolagam si gi otvaryash prez shopa koito si poddurja ve4e Adobe RGB i cvetovete ve4e sa edni drugi.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети