Graphilla.com :: Преглед на тема - Komentiraite molia _ kasta

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Komentiraite molia _ kasta

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bloop

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 3:00 pm    Заглавие: Komentiraite molia _ kasta Отговорете с цитат

Maya/Mentalray
Finalni kartinki
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Седи някак си натрап4иво и изнервящо окото.
Прозорците отразяват прекалено шарпнато (малко по Блърнато мисля че трябва).
Тия отпечатъци на дървета в задния фон са гот ама не се връзват с останалото.Тревата е прекалено ангажираща с някакъв натрапчив детайл е а е и извън цветовата гама на останалите обекти............
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 1:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da - mnogo sa silni otrajenta na terasite, po-skoro mi se struva 4e sa prekaleno cvetni... trevata i li4i dosta tile - mashtabirai q po-dobre ili polzvai druga textura.. taq 4aika na preden plan q mahni ili q stilizirai kakto dyrvetata - letqshtite i brat4edi i te, peikite drebneqt nqkak ne mi se vryzvat s horata otpred po mashtab...govorq za gornata snimka specialno...
kato cqlo mi haresva tozi dekorativen efekt koito postigash s tiq silueti na dyrvetata, no se kara sys realizma, koito iskash da postignesh v sgradata... neshto lipsva za da gi vyrje... moje bi trqbva da ostavish samo sgradata fotorealisti4no i vsi4ko drugo - hora, dyrveta i t.n. da ti e samo siluet - mislq 4e shte e po-dobre, probvai go!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LMNT

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Super sa si kartinkite! Bravo!
Aman ot pseudorealism.
Tova vurhu koeto trjabva da se poraboti , sa nebesata,spored mene.
Njakoi drug konturen oblak i ednoznachen sin ton bi mu doshel taman dobre. To set,trjabva oshte po-illustrativno i collage'no, spored mene!
bloop

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdraveite!
Otrageniata sa silni ponege tova e oznovnata "istoria" na zgradata ...t.e. te triabva da sa po silni ot estestvenoto zada se nablegne 4e otraziavat razlichni niva ot okolnosta ...i za tova sam izbiagal ot realnosta .
Nalichieto na iztinski hora i glarusi beshe gelanie na avtora inache s ednotipni konturni hora steshe da e po iako i spored men.
Trevata da taka e......istinata e che toia displacement na mentalray koito izpolzvah zaradi niskata gledna tochka ne mogah da go ovladeia.
Mda konturni oblaci !!! !super! ....prosto tia gi napravih dosta po barzo...
sledvastia pat sas sigurnost:).
Mersi mnogo za otzivite!!!
Върнете се в началото
requiem

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен като цяло ми прилича на нищо. Не мога да кажа, че има някъде отражения, по-скоро ми седи като карти мапнати директно върху терасите. Прозорците, не се разбира ни къде започват ни къде завършват.
Това което се вижда вътре в зградата, седи неубедително, почвам да се чудя всъщност, кое е отражение и кое е вътре в зградата.
requiem

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се, че няколко пъти написах сграда с "з", ама много бързам като пиша. :-)
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако сградата е най важна за сцената защо направо не направиш целия заден фон като отпечатък,който да върви в определена цветова гама от бяло (горе) през светло синйо (среда и дървета) и зелено (долу тревата).В тоя ред на мисли хората наистина ако бяха печатни и със силен виолетов контраст на останалия фон мисля щеще да е добро!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети