Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brais-a
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 11:41 pm Заглавие: |
|
|
mai ne6to ne stana nomera _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 11:47 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 11:50 pm Заглавие: |
|
|
a tova sa vytre6nite :)
[img][/img] _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 12:07 am Заглавие: |
|
|
bezrazli4ieto me smazva _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 9:41 am Заглавие: |
|
|
спокойно, бе. графилци си почиват четвъртък през нощта. в крайна сметка са работили здраво 4 дена и трябва да имат сили за петъците.
само брошурата ли си правил или и опаковките са твои?
а да, и пиши на кирилица ако може. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 9:43 am Заглавие: |
|
|
и логото и опаковките, и етикетите и слогана абе всйо _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 10:08 am Заглавие: |
|
|
mi ne mi haresva... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 4:24 pm Заглавие: |
|
|
не се гордея от това което постнах като представяне, защото това е само маалка част от работата, но като обем работа /налагане на нова търговска марка/ не е малко. Не е лесно да направиш нещо интересно от оризища и лещи, но според нашето проучване което е също част от наш'та работа 70 % от анкетираните харесват най- много имено тези опаковки. Мислех си че тук има наистина хора които сериозно работят в сферата на рекламата/ реализират проекти и т.н./, а не само парашутисти които показват некви тъпи илюстрацийки от 3 клас.
Всеки има право да харесва или не дадено нещо, но клиента си плати мн мн добре за това което не харесваш.
Повече нищо не поствам!! _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 4:33 pm Заглавие: |
|
|
brais-a написа: | Мислех си че тук има наистина хора които сериозно работят в сферата на рекламата/ реализират проекти и т.н./
Повече нищо не поствам!! |
Ahum, az sam takav.... i otgovorno ti zaiaviavam, che tova koeto si pokazal e slabo !!! Osven tva e retrogradno, bezideino i prochie.
Dali shte postvash ili ne mi e vse taia, daje ako shte postvash takiva neshta predpochitam da ne go pravish.
A ako shte se plashim s mahlenski fokus grupi, toia site shteshe da se kazva Marketilla a ne Graphilla... adi spolai ti. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Da ne govorim pak, tova produktovo "logo" kakvo nedurazumenie e... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Не се обадих в тази тема точно, защото е хвърлен много труд и аз уважавам това. Но е истина, че този труд е бил "преко сили". Личи си как всичко е изсмукано от пръстите и задачата е била над възможностите на човека, който е работил по нея. Примери за добре направени опаковки по тази тема дал Господ във всеки голям магазин. Предполага се, че и ваще ще са там и познай как ще изглеждат. А това, че клиента е платил добре означава само, че се е прекарал, защото скромния бюджет можеше да е оправдание, но във вашия случай явно не е.
Любопитен съм да видя други проекти, с които да ме обориш. Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 6:47 pm Заглавие: |
|
|
:))) знам че това изказване няма да се публикува, но все пак:
Lovehate модераторе или както се наричаш, виждам че обичаш да използваш думи, за да звучиш по- интересно, но е малко смешно и жалко :)), модератор :). Тебе май само те бива да си бръщолевиш глупости пред хората, не мисля че трябва да защитавам работата си пред дървени философчета като тебе :). _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 7:03 pm Заглавие: |
|
|
брайса, виждал ли си проекти на ЛХ, за да си толкова категоричен в изказванията си за неговите умения? ... освен това не се представя той, за да го коментираме изобщо ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikolay_k
|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 9:55 pm Заглавие: |
|
|
eeee стоплихте ми сърчицето бе момчета!толкова културен,приятелски,професионален и в същото време толкова типично по български топик....евала ви правя! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 12:28 am Заглавие: |
|
|
Ot koga ne e imalo takiva "gotini" topici. Savsem sum zabravil kade sum ostavil pukankite i birichkata..... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 4:20 pm Заглавие: |
|
|
mi inache nqma da e interesno :) _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 4:23 pm Заглавие: |
|
|
i simpli vyo6te nqmam namerenie da govorq s hora s podoben nick :))) _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brais-a
|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 4:24 pm Заглавие: |
|
|
a i si ot ruse - koeto predpolaga 4e govori6 meko - tova koeto adski ne ponasqm _________________ ab alio exspectes, alteri quod feceris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 4:39 pm Заглавие: |
|
|
shhh brais ili kakto tam si - aide ako sha sa predstavqsh - pravi go, tva koeto si pokazal dosega e slabo, praveno na konveir, bezdyshno, suho, nqma nishto v nego... ne i za samo4uvstvieto koeto pokazvash, raboti na konveir sme gledali mnogo, maistori deto g praqt syshto, ako nqmash kakvo da pokajesh, otivai si v rabotilni4kata da 4akash sledvashtite balyci... SIMPLI-to verno govori mieko :) hehe ma dokat go stignesh, ima da qdesh oriz leshta i bob, taka 4e begai da kopash ne da se izjivqvash kato naranen tineidjyr, basi pi4a si! Iskash mnenie - polu4avash go.. ako ne ti haresva - hodish si, zna4i si na druga vylna - gonish proizvoditelnost, ne ka4estvo, tuka se optivame, dokolkoto mojem da prokarame ideqta 4e ka4estvoto e po-vajno ot koli4estvoto.. ta misli si...
za LH nqma kvo da ti kazvam, smeshen si _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|