Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borkin

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 5:29 pm Заглавие: broshura |
|
|
4 x A4
Izgled corica i purvo raztvariane
Izgled pulno raztvariane
 _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
mi pregledno, korporativno, podredeno... business like.. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 9:33 am Заглавие: |
|
|
хубаво е, харесва ми _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 10:14 am Заглавие: |
|
|
на корицата така ли излиза снимката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 10:38 am Заглавие: |
|
|
и мен малко ме притеснява снимката на ковера, по скоро трябва да ма въздух пред камиона а не зад него и тоия шофьор не е нужно да се вижда че е фен на найк... става дума за волво все пак... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | на корицата така ли излиза снимката? |
implant написа: | и мен малко ме притеснява снимката на ковера, по скоро трябва да ма въздух пред камиона а не зад него |
po skoro izglezhda taka
tui kato e otpechatana (300 g karton), koricata izglezhda malko stranno na pruv pogled, no opredeleno stoi mnogo dobre.
implant написа: | тоия шофьор не е нужно да се вижда че е фен на найк... става дума за волво все пак... |
chak puk fen na nike, takava kaska si e kupil choveka _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 11:30 am Заглавие: |
|
|
да ама първа корица би трябвало да въздейства самостоятелно или бъркам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 11:35 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | да ама първа корица би трябвало да въздейства самостоятелно или бъркам |
extra si e - vervai mi :) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 1:01 pm Заглавие: |
|
|
вервам!!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 8:24 pm Заглавие: |
|
|
tova, che otzad ima oshte put i kushti, ne oznachava, che otpred ne e zle......prosto kadrirai po drug nachin snimkata, taka che i otpre i otzad da si e ok......inache onezi shafmatno razpolozeni malki snimki ne mi haresvat.....drugoto sa ti go dali, taka che kato zqlo ne vizdam kakvo tolkovo se sluchva tuk po tiq broshuri, inache sa krasivi kato zqlo :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 9:33 pm Заглавие: !!!!!!! |
|
|
SPIT написа: | tova, che otzad ima oshte put i kushti, ne oznachava, che otpred ne e zle......prosto kadrirai po drug nachin snimkata, taka che i otpre i otzad da si e ok......inache onezi shafmatno razpolozeni malki snimki ne mi haresvat.....drugoto sa ti go dali, taka che kato zqlo ne vizdam kakvo tolkovo se sluchva tuk po tiq broshuri, inache sa krasivi kato zqlo :) |
Хайде сега да ми обясниш какво каза!!!
И моля, въздрържайте се от подобни глупости!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:29 am Заглавие: |
|
|
добре изглежда като цяло :)
на корицата - и аз мисля, че можеше да не го пущаш камоиона толкоз да си тръгва наляво - разгъната е ок, ама все пак нали се раздава сгъната.
за тея шахматни картинки, дет спомена spit - като че ли там е слабата част - ако беше сложил под текста друг цвят за подложка, а не бял дали нямаше да е по-добре -
щеше да се отделя по-добре от общия фон като самостоятелна част.
щото сега тея картинки там хем са отделни, хем се бъркат малко с фона - поне аз така го възприемам...
та така :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:43 am Заглавие: Re: !!!!!!! |
|
|
RG® написа: | SPIT написа: | tova, che otzad ima oshte put i kushti, ne oznachava, che otpred ne e zle......prosto kadrirai po drug nachin snimkata, taka che i otpre i otzad da si e ok......inache onezi shafmatno razpolozeni malki snimki ne mi haresvat.....drugoto sa ti go dali, taka che kato zqlo ne vizdam kakvo tolkovo se sluchva tuk po tiq broshuri, inache sa krasivi kato zqlo :) |
Хайде сега да ми обясниш какво каза!!!
И моля, въздрържайте се от подобни глупости!!! |
прав е SPIT-a, RG.... тва дет е казал не са глупости, освен че е писал на латиница...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 10:10 am Заглавие: ! |
|
|
Ставаше дума за това, в хубава тема като тази, коментарите да са поне елементарно разбираеми.
А това не включва само кирилицата!
:-)
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 10:32 am Заглавие: |
|
|
SPIT написа: | tova, che otzad ima oshte put i kushti, ne oznachava, che otpred ne e zle......prosto kadrirai po drug nachin snimkata, taka che i otpre i otzad da si e ok......inache onezi shafmatno razpolozeni malki snimki ne mi haresvat.....drugoto sa ti go dali, taka che kato zqlo ne vizdam kakvo tolkovo se sluchva tuk po tiq broshuri, inache sa krasivi kato zqlo :) |
naisitina ne e zle - vupros na gledna tochka. stoi malko stannno na pruv pogled, no poviarvaite stoi dobre.
soaron[ski] написа: | за тея шахматни картинки, дет спомена spit - като че ли там е слабата част - ако беше сложил под текста друг цвят за подложка, а не бял дали нямаше да е по-добре -
щеше да се отделя по-добре от общия фон като самостоятелна част.
щото сега тея картинки там хем са отделни, хем се бъркат малко с фона - поне аз така го възприемам... |
misleh i za drugk fon, no ne iskah da sa prakaleno otdeleni, a da se oformi cialosten blok ot dvete stranici.
btw ne si pravcia svobodni suchineia, a se vmestvam v opredeleni shemi na zadadena korporativena forma. taka che dvete vutreshi stranici oformeni kato edno cialo vse pak sa chast ot nego. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|