Graphilla.com :: Преглед на тема - "the truth" vodka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"the truth" vodka
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Юни 17, 2005 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men mi haresva, tochno takiva neshta me radvat samo che shte se saglasq s nrg333 che gore na plataka mojesh malko da go pipnesh kato chili ako ostane bez prozrachniqt tekst shte e nmogo po leko.
Ot etiketi ne razbiram, no mi hrasva opredeleno. Kaf cenovi rang shte e shtoto imaiki predvit che lubimiqt mi kokteil e Black Russia siguner sam che tova shte mi haresa. :)

Uspex
RG®

МнениеПуснато на: Пет Юни 17, 2005 9:38 pm    Заглавие: ?????????????????? Отговорете с цитат

AngeloFF написа:
Na men mi haresva, tochno takiva neshta me radvat samo che shte se saglasq s nrg333 che gore na plataka mojesh malko da go pipnesh kato chili ako ostane bez prozrachniqt tekst shte e nmogo po leko.
Ot etiketi ne razbiram, no mi hrasva opredeleno. Kaf cenovi rang shte e shtoto imaiki predvit che lubimiqt mi kokteil e Black Russia siguner sam che tova shte mi haresa. :)

Uspex

Бе вие няма ли да се научите да пишете???!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много хубаво, стилно и приятно изглежда.

малко се стъписвам аз от такваз комбинация водка/кафе, ама свят широк, хора секакви...

туй, което ме притеснява обаче са тея точки там -
английско име с точки (никога немаше да се сетя за немска жилка)... за кафе се разправя в подзаглавието, а точките червени?!?...

за мен тея червени точки са асоциация с кървясали очи - цапнеш 2-3 и ставаш таласъм :)))

що не пробаш с кафяво, или червено-кафяво... и да не са баш квадратни като павета там отгоре, ами мааалко по-така... кафе нещо... ;)

аа, и още нещо дребно - в логото, на the-то - къса се малко там, особено преди е-то - да пооправиш кърнинга...

успех :)
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 3:25 pm    Заглавие: Re: ?????????????????? Отговорете с цитат

RG® написа:
AngeloFF написа:

Uspex

Бе вие няма ли да се научите да пишете???!!!!

Учим се още ...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети