Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Na men mi haresva, tochno takiva neshta me radvat samo che shte se saglasq s nrg333 che gore na plataka mojesh malko da go pipnesh kato chili ako ostane bez prozrachniqt tekst shte e nmogo po leko.
Ot etiketi ne razbiram, no mi hrasva opredeleno. Kaf cenovi rang shte e shtoto imaiki predvit che lubimiqt mi kokteil e Black Russia siguner sam che tova shte mi haresa. :)
Uspex _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 9:38 pm Заглавие: ?????????????????? |
|
|
AngeloFF написа: | Na men mi haresva, tochno takiva neshta me radvat samo che shte se saglasq s nrg333 che gore na plataka mojesh malko da go pipnesh kato chili ako ostane bez prozrachniqt tekst shte e nmogo po leko.
Ot etiketi ne razbiram, no mi hrasva opredeleno. Kaf cenovi rang shte e shtoto imaiki predvit che lubimiqt mi kokteil e Black Russia siguner sam che tova shte mi haresa. :)
Uspex |
Бе вие няма ли да се научите да пишете???!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:15 am Заглавие: |
|
|
много хубаво, стилно и приятно изглежда.
малко се стъписвам аз от такваз комбинация водка/кафе, ама свят широк, хора секакви...
туй, което ме притеснява обаче са тея точки там -
английско име с точки (никога немаше да се сетя за немска жилка)... за кафе се разправя в подзаглавието, а точките червени?!?...
за мен тея червени точки са асоциация с кървясали очи - цапнеш 2-3 и ставаш таласъм :)))
що не пробаш с кафяво, или червено-кафяво... и да не са баш квадратни като павета там отгоре, ами мааалко по-така... кафе нещо... ;)
аа, и още нещо дребно - в логото, на the-то - къса се малко там, особено преди е-то - да пооправиш кърнинга...
успех :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 3:25 pm Заглавие: Re: ?????????????????? |
|
|
RG® написа: | AngeloFF написа: | Na men mi haresva, tochno takiva neshta me radvat samo che shte se saglasq s nrg333 che gore na plataka mojesh malko da go pipnesh kato chili ako ostane bez prozrachniqt tekst shte e nmogo po leko.
Uspex |
Бе вие няма ли да се научите да пишете???!!!! |
Учим се още ... _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|