Graphilla.com :: Преглед на тема - Некакъф червей ми хрумна...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Некакъф червей ми хрумна...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eLeSsAr

Местожителство: няма смисъл

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 3:20 pm    Заглавие: Некакъф червей ми хрумна... Отговорете с цитат

Абе неска на работа, ей така до кат си седех и ... ей тва драснах на бързо...
Как мислите, ако го продължа, дали ше излезе нещо или да го зарязвам докато е време?

Тва май е некакъв извънземен червей. Ама че странно същество... Кви неща праи природата.

Бележка:----------------
качвам го на бързо от другата ми работа, че съм тук за малко и за това, най- ми е лесно от HIT.BG

Ако някой не го вижда да се обади и като се прибера ше го пусна на друг хост.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az misl 4e e mnogo ko 4ervei i mre za animaciq ;) naistina takvaz individualnost ima ta napravo drynka ;) bravo, davai gi taka byrzi! kato gledam mojesh na kilo da gi praish
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
eLeSsAr

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тея ги произвеждам на конвейр ;)
А ти земи малко си припомни как се играеше CS:S ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre kazano.. dano skoro mirqsam ta da mi ostane vreme i az da postna ;) da vidim ga sha e tva ;) zasega davai ti =b
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей! Стига си питал това харесва ли ви или не ви харесва!?! Нали знаеш, че не е маловажно на теб да ти харесва...И не да драскаш само набързо ми да вземеш да спретнеш някое филмче;) Хаиде успех!
Върнете се в началото
eLeSsAr

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то, работата е там, че дори и на мен да ми хареса, не е сигурно дали и на вас ще ви хареса. Пък и друго си е, като чуеш мнения в начален етап и друго, вече като е завършено и вече нямаш желание да пипаш по него ;)
Колкото до филмчето...ше видим :) В момента нямам техническата възможност.
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми не знам пич ама пусна едно след друго три адски готини неща с много характер...евалата...може би малко повече увереност няма да е зле ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети