Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 3:18 am Заглавие: |
|
|
ami az pyk ne mislq 4e e problem 4e anatomite e "4ovekopodobna" Nixon - sorry man, ama imash li ide 4e vsi4ko po4ti kato biolo4i4en vid e dosta 4ovekopodobno? logikata e funkciq->kosti->muskuli, koito gi dvijat... debeli zadni kraka e otnositelno, dori mislq e nelogi4no za tvar, koqto NE hodi, ili hodi malko, a nai-ve4e leti, da ne govorim 4e ako hodi , zashto trqbva da e na dvata zadni kraka, a ne na 4-te? misylta mi e - concepta e v glavata na avtora - toi znae kak e zamislil na4ina na jivot na drakona, ... kolkoto do drakona ot Shrek, pri vsi4kata psevdo logka koqto nasipa toq drakon ne bi mogyl da otlepi posmyrtno...ne i s tiq krilca pri toq tonaj :)
Paco - tuka malka proba i az da dam nasoka za ti verigi - zna4i spored moq na4in na razsyjdenie - tova e poluopitomen boen dragon :) tova na gyrba mu trqbva da e opit za sedlo :)) sorry za malko grubata risunka, oba4e mislih v dvijenie, a risuvam s himikal i ne moga da popravqm , ta dolu gore az tova si predstavqm.. - mahash 4ast ot cipata na kriloto, az otna4alo q vyrzah sys kojeni nishki i sindjir4eta kym sedloto, no nqma smisyl - prosto mojesh da q ostavish otvorena tam, kolana okolo tqloto moje da go napravish sys zakop4alka kym sedloto, ne precenih mashtaba i go omotkah malko, abe dano hvashtash kakvo imam naum ;) taka dobavqsh prednazna4enie na modela, sledvashtoto moje da e dragon rider ;) riderka neka e... drugoto koeto mislq 4e shte e ot polza - pomisli vyrhu stavnite vryzki, mislq 4e e hubavo da si predstavish i da napravish muskulite taka, 4e da izglejdat sposobni da zadvijat tiq kosti ;)
Uspeh!
eto i kartnkata de:
 _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PACOq2
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 3:38 am Заглавие: |
|
|
Кека-Не знам какво да кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ!Така бях зациклил,че твоята идея просто ми оправи седмицата;) Надявам се тези дни да покажа нещо.Страшен си! _________________ Evil is a point of view. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Това не вярвах,че ще го кажа,но НИКСЪНА е прав за някои неща:
предните крайници не седят обедително или могъщо или елегантно,ами някак си са залепени с лепило Рила.
ако може да си позволя тука един пример:
http://img144.echo.cx/my.php?image=red20dragon2pm.jpg
В никакъв случей не омаловажавам жестоката ти работа до тука.
С нетърпание чакам с текстури да го барнеш. :)
Пъ.Съ.
Абе нещо май симетрия си му вкарал ама има разминаване?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 3:19 pm Заглавие: ммм |
|
|
С нетърпение очаквам развитието на дракона, ако мога така да се изразя. Нещо, което горещо ти препоръчвам е да си изчистиш концепцията и да разбереш точно как искаш да го направиш. За това смятам че ще ти е от голяма помощ да си събереш картинки на всякакви гущери и други твари от тоя род. Аз преди време бях събирал такива за един личен проект и ако искаш да ползваш някои, качил съм ги на http://www.nixonanim.com/temp/liz.zip . Не смятам, че са достатъчни за това, което ти трябва, но все пак...
И отново, успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 4:39 pm Заглавие: |
|
|
/bow !!!! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |