Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 5:33 pm Заглавие: |
|
|
в момента е модерно да си млад щастлив, да ходиш точно петък вечер по клубове, да четеш лайфстайл списания и да променяш бъдещето си с активно гражданско самосъзнание. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 10:02 am Заглавие: |
|
|
Е хубаво че се отвори тема по въпроса...
та относно проблема ДПС - ами проблем си е. Никой няма нищо против турците, докато някаква партийка не ти навира постоянно в очите факта, че турците, живеещи в България не се смятат за българи, и им трябва свое движение да им защитава правата и свободите. Дразнещо е! Затова смятам че не някаква етническа нетърпимост, а самото ДПС е проблем. Използват слабото образование и незначителното IQ на електората си и кой знае с какво го плашат.
Но май повече ме възмути спама, коуто се разпространява от Aтака по мейлите. Откъде са набарали моя ми е интересно... аз не съм Слави Трифинив, за да се обръщат така към мен, а и да твърдиш че Интернет е твоя собственост е малко смешно....
Абе пак денят за размисъл е след изборите май. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:07 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Но май повече ме възмути спама, коуто се разпространява от Aтака по мейлите. |
Я го пусни да го видим тоя спам, стана ми интересно :P _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:29 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ... турците, живеещи в България не се смятат за българи... |
Панагонов и ти не ги смяташ за българи, какво се изненадваш, че и те не мислят за себе си като за такива ... за мен те са мюсулмани, но това е друга работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:37 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | panagonov написа: | ... турците, живеещи в България не се смятат за българи... |
Панагонов и ти не ги смяташ за българи, какво се изненадваш, че и те не мислят за себе си като за такива ... за мен те са мюсулмани, но това е друга работа |
Има едни принципи, които смятам, че трябва да се спазват. Те не са крайни, нито обидни, но не смятам да ги изказвам - не е тук мястото. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 3:23 pm Заглавие: мммда |
|
|
Nixon е напълно съгласен с n1x0n . Хората рано или късно трябва да разберат, че никой не може да оправи проблемите им вместо тях и че проблемите им не търпят отлагане. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 4:00 pm Заглавие: Re: мммда |
|
|
Nixon написа: | Nixon е напълно съгласен с n1x0n . Хората рано или късно трябва да разберат, че никой не може да оправи проблемите им вместо тях и че проблемите им не търпят отлагане. |
Т.е. да разбирам, че ние трябва сами да си гласуваме законите и да се спасяваме поединично към Европата? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 10:59 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | panagonov написа: | Но май повече ме възмути спама, коуто се разпространява от Aтака по мейлите. |
Я го пусни да го видим тоя спам, стана ми интересно :P |
Ами ето го.
Цитат: | г-н Трифонов,
г-да сценаристи на шоуто,
В този мач вкарахте непочтен гол в последната минута! В този мач, обаче няма съдия, който да свири дузпа за непочтената игра! Това не е fairplay, и бабите ни могат така да играят!
Самоосигурено право на отговор:
1. г-н Трифонов, винаги съм си мислил, че това шоу е на зрителите на бТВ, а не Ваше лично! След като казвате "Това шоу си е мое и мога да си правя в него каквото си искам" - гледайте си го сам и си правете каквото си искате в него.
2. Волен Сидеров никога не е произнасял думите "Циганите на сапун" както Вие му приписахте.
3. АТАКА не е против циганите, евреите, турците или други етнически групи, а против циганията, против циганското господство над закона, против неравнопоставеността, против късата памет за атентатите в България през 80-те!
4. Разликата между европейските националисти и Волен Сидеров е също толкова голяма колкото разликата между Вашето шоу и шоуто на Джей Лено :)
5. Разликата между интелектуалният потенциал на сценаристите на шоуто и д-р Петър Берон и проф. Сапарев е също толкова голяма, колкото естествения чар на Деси, която си тръгна от Вас (защо ли) и изкуствените цици на Саша (Алекс) :):):)
6. г-н Петров, едва ли някога България ще Ви прости за:
"По-добре да има корумпирани и подсъдими в парламента, или да не можеш да си кушиш хляб, ако не говориш турски, отколкото да влезе този Волен..."
7. г-н Трифонов, чел съм книгата на Любен Дилов, в която той разказва истории от Вашия живот. Вече си мисля, че може би щеше да бъде по-добре, ако онази случка, в която сте наобиколени от озверели цигани, беше завършила с неблагоприятен за Вас край!
8. Преди време заявихте, че носите отговорност към аудиторията си с това, което правите и казвате! Надявам се да понесете отговорността си за долнопробните манипулации над няколко стотин хиляди Ваши зрители на последното предаване.
Знам, че това, което правя в момента е подсъдно, но
Това си е моя Интернет и аз ще си правя в него каквото си искам!
you mess with the best, you die like the rest
Code Red |
_________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|