Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Flipshot

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 3:15 pm Заглавие: Fear and loathing in the subway |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
мисля че има идея, ама обработката е зле |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 6:14 pm Заглавие: |
|
|
и на мен ми харесва _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:27 pm Заглавие: |
|
|
харесвам и аз. мисля че обработката е достатъчна за тази идея, но ако sebastianz55 има конкретна обосновка защо мисли че е зле, ще ми е интересно да я чуя :-) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 1:26 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | харесвам и аз. мисля че обработката е достатъчна за тази идея, но ако sebastianz55 има конкретна обосновка защо мисли че е зле, ще ми е интересно да я чуя :-) |
в дясната част на насложения образ стои твърде отрязано черния елемент; има два обакта, които се борят за внимание
ако са отдели внимание на дълбочината и на ужасът на настроението в подлеза, подсили се присъствието на човека на фона на основния образ...тогава я виждам по друг начин... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се че ви харесва!
Относно забележката на sebastianz55, основните фигури са тази на стената, и на човека в дъното на тунела (второстепенна) През моите очи кадъра изглейжда така: Първо главната фигура на стената създава цялостното настроение на кадъра, и се допълва от силуета на човека в дясно, към който внимание насочват дълбочината и лампите над него. Елементите по стената свързват двете фигури. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|