Graphilla.com :: Преглед на тема - kameri!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

kameri!!!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 10:10 am    Заглавие: kameri!!! Отговорете с цитат

Цитат:
За тези, които карат коли в столицата:
камери на КАТ на следните места в София:
1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки (60км/ч)
2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки (май беше 40км/ч ограничението)
3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки (80км/ч)
4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул."Арсеналски" към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола.
5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша
6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.
7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци.
8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.

е това ако не е абсурд здраве му викам!
Сложили камери ок, ша ни снимат! Ама що трябвало да е таино бе?
За да събират повече глоби, не за са карат шофьорите по-внимателно! :((( Такава ни е всичката работа на СКАПАНАТА държава!

сега някой хитър полицай пак е пре... системата и списъка е вече в нета :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен идеята е добре. Ако сложат навсякъде такива и разкарат пътните полицаи ще е супер. От една страна куките няма си пълнят гушките, от друга шофьорите ще карат по-внимателно, защото ще знаят, че няма да могат да се разминат като бутнат някой лев.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PERO!

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ок ама да не е таино! същото е и с контрольорите в транспорта

за фирмата ще е по от полза ако повече хора си дупчат билет като видят контролата отдалеча не от глобите
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, прав си за контрольорите. Така те прибират парите, а не фирмата. Горе-долу става рекетьорска история. Може би и с камерите е така. Ето какво открих аз обаче:
http://www.pressboard.info/preview.aspx?articleid=61339
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам за теб ама аз като не знам къде са се предполага, че ще карам внимателно навсякъде, а не само на тези места... ;)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PERO!

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

има хора дето и без камери карат внимателно ама нали става дума за рискови зони като знае че там има камера некой серсем може и да се сети, че това е рискова зона :)
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Рисковите зони са навсякъде :((

А аз лично съм ставал свидетел как пред СофияЛенд един пич пред мен караше лееекичко лееекично и като подмина стълба с камерата направо не го видях как излетя... :((( Нали трябва да си навакса загубеното време в каране по правилата!!

Дали щеше да е така ако никой не знаеше къде аджеба е тая камера...?!?!

Серсемите са навсякъде и винаги ще ги има :( И точно несигурността къде може да те щракнат би вършила работа според мен

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

polza ot kamerite ima, vervaite mi ;) v UK e pylno s tqh i djigiti mnogo malko ima, zashtoto kato previshish 50 i si te shtrakvat bezskrupulno, prashtat ti snimkata i ti kazvat da platish do 14 dena posle globata dvoina, a posle te sydqt (ako pak neplatish) ta nakraq i v zatvora mojesh da vlezesh... i si4ki si plashtat, i dvijenieto e spokoino... osobeno pyk za preminavane na 4erveno - vyrshat rabota...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да вземат да сложат 1-2 камери и на бул. Монтевидео, недобросъвестните шофьори там с лопата да ги ринеш!
PERO!

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е то там почти извънградско бе :)
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде, айде, на
Цитат:
околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението

може, а в центъра на жк не може :)
А пешеходци, които тръпнат да не бъдат премазани точно там, има в пъти повече, отколкото на повечето от гореспоменатите места.
PERO!

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всъщност там важат индийските правила за движение заради паркиралите коли има само една лента за движение а хората не са чували за трототар минавам от там през ден! А миналата година пак там няква местно дупе се опита да влезе в купето на моя скромен автомобил с предницата на мерцедес 190! Незнам как се отървах силни без контузии щото моята скромна кола не ставаше за нищо!!!
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 2:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пазара на Овча купел е като... ква беше оная игра - смажи повече да станеш по-добър
паркирали коли кой както му падне
излизат кой как му падне
маршрутки спират през 2 метра
хора изскачат между колите...
да не говорим че мнозинствоо каращи там са келеши, подобно на Студентски град, където гледам да не минавам в доста голям радиус

ъмм и преди да са ни затворили - вие карали ли сте по малките градове
тука - идиоти всякакви, ама им свикваш на номерата, обачеееее - туй дето е извън софия е абсолютно непредвидимо, грррр
Juana

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Трагедията е пълна! Общо взето на всички участници в движението трябва да им се хвърли по един як бой - пешеходци или шофьори, няма значение, главите им на кухо бият :)
Add

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Трагедията е пълна! Общо взето на всички участници в движението трябва да им се хвърли по един як бой - пешеходци или шофьори, няма значение, главите им на кухо бият :)

hahhha, Juana, ama kogo predlagash da natupat poveche, za da znam kato kakvo da uchastvam...)))

za men nai-goliamoto bezumeie e migashti svetofari sled 12.00 am na ogormni centralni mesta i nadlezhno raboteshtite takiva na malkite kvartalni krustovishta;)))
Juana

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Add, кофти, ще го отнесеш 2 пъти :))))
NOX

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mim - slagash pernishka registraciq i si ok:)
Montevideo ne naprazno e prekrysteno Monte Carlo :)
PERO!

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

интересно е след колко ли време ще се появят в нета и снимки от камерите :))

пък може скоро да видим КАТ тв!!!
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази тема отива към затваряне май :)
Хубаво камери, ама някои от вас да познава човек, който до момента да е получил повиквателна от КАТ и да са му показали снимка?
Или да са му пратили по пощата...
Питам, защото аз поне не познавам и вече си мисля, че системата нещо не работи както трябва. Минавал съм в нарушение през някои от местата където има камери... да чукна на дърво, засега нищо.
--
Към движението аз нямам претенции, въпреки че други шофори често се опитват да ме очистят, щото ги мързи да си гледат в огледалата и не знаят кога съм аз с предимство :)
А за старците, които ПОСТОЯННО изскачат пред колите (за разлика от децата, които мно отдавна не съм виждал да го правят) трябва да има санкции... бам в старчески дом автоматично.
vrabchev

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами вчера бях във ВеликоТърново. Останах шашнат от културата на шофьорите. Като видят че пешеходец се приготвя да пресича, спират. Дори не е нужно да са стъпили на платното.
Аз естествено си карах по софийски в началото но видях че ме гледат като извънземен и се осъзнах. Там хората явно са осъзнали, че бързането и незачитането на останалите, не те придвижва значително по-светкавично отколкото ако спазваш правилата. А навръщане от Търново видях 2 ужасяващи катастрофи и се питам.. колко по-бързо се пристига така????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети