Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gigi

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 11:04 am Заглавие: |
|
|
какво искаш да кажеш това хммммм.За разлика от тази обложка аз съм вложила някаква идея. _________________ "Единственият начин да преодолееш един грях е като му се отдадеш изцяло" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
gigi, само с идея не става, не че постнатата обложка е както трябва, но когато се прави постер на продукция на Спилбърг в която играят купчина известни актьори, все си мисля че трябва да изглежда по съвсем различен начин. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gigi

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 10:42 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | gigi, само с идея не става, не че постнатата обложка е както трябва, но когато се прави постер на продукция на Спилбърг в която играят купчина известни актьори, все си мисля че трябва да изглежда по съвсем различен начин. |
Това е вярно съгласна съм, цялата концепция на филна е подведена под някакъв стил и ако рекламният плакат бяга от този стойлинг не би говорило добре.Всичко би стояло случайно.Не си ли съгласе с това.... _________________ "Единственият начин да преодолееш един грях е като му се отдадеш изцяло" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 8:49 pm Заглавие: |
|
|
lls_studio
tvoqta versiq e ujasna!
razbyrkana/bybriva, bez akcent, losha typografiq, losha dopylnitelna grafika..
ina4e kazano "kak da precakame nali4noto"
za men Gigi e po-blizo do istinata
nrg333 mislq si 4e, ako Gigi e iskala da obyrne tolkova vnimanie na aktjorskiq systav,
shteshe da sloji samo snimki na vyprosnite [kakto e v po-golqma 4ast ot filmovata praktikata]
oba4e tq maj e iskala da napravi pove4e ideen poster. :)) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 12:40 pm Заглавие: |
|
|
ПППППП хахаахаа - само да вметна Пикси ) - това не е моя версия !!! Това е официалния сайт на филма !!! (Обърни внимание на текстовете в бялото поле !!!)
http://www.dreamworks.com/catchthem/jump2.html
Просто исках да подскажа, че като че ли идеята за самолета-стрелка не е на автора постнал тази тема, защото на мен единствено тя ми допадна. Съжалявам, че не сте ме разбрали правилно и трябва да пояснявам с допълнителен пост.
На мен също не ми харесва тази версия, но явно нещо такова са търсили хората ...
Успех Gigi and take easy ))) _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gigi

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Ех хора аз не съм тук да доказвам на някой някакви си неща още по малко авторство.Да на оригиналният плакат има самолет и стрелка но те не са обварзани в никаква идея.Да не говорим, че аз този постер не съм го виждала.Аз имам друг който е на обложката на DVD-то.АЗ НЕ СЪМ ТУК ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА СПЕЗИАЛИЗИРАНИТЕ ФОРУМИ.Тук съм за да сравня нивото си с останалите и да потърся компетентни мнения, а не да трупам точки с чужди идеи.Съжалявам че трябва да давам обяснения за тези неща.
 _________________ "Единственият начин да преодолееш един грях е като му се отдадеш изцяло" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:55 pm Заглавие: |
|
|
gigi, нямам против, че се опитваш да вкараш няква идея или, че бягаш от снимки и стандартни филмови визии, просто началните надписи на филма предполагат супер бясна типография на плаката. Друг е въпроса, че оригиналните обложки и постери са кошмарни на този филм. Едно въпросче. Този постер ти е поръчан от някого или е просто за спорта? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gigi

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:05 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | Едно въпросче. Този постер ти е поръчан от някого или е просто за спорта? |
В момента уча такава специалност./не работа в рекламна агенция/То си и личи де имат незавършен вид все още нещата ми и стоят сухичко.
Така че по скоро за спорта :) _________________ "Единственият начин да преодолееш един грях е като му се отдадеш изцяло" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Effi Lang

Регистриран на: 03 Юли 2005 Мнения: 55 Местожителство: Varna,Bulgaria
|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Jultoto s chernoto i samoleta e super...mn artistichno.
great work :) _________________ "One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."
"Failiure Is Only The Opportunity To Begin Again With Greater Knowledge." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|