Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gouranga

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
prime

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 1:13 pm Заглавие: |
|
|
ами уеднакви като стил 2те колонки .. тази с меню-то и тази с новините ;) и ще стане :) сега седят малко чуждо една на друга ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 1:20 pm Заглавие: |
|
|
И ти си прав... :) Нещо друго? А като цяло харесва ли ви? _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
prime

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 1:28 pm Заглавие: |
|
|
ами да харесва ми ..
само можеш отдолу да теглиш една вълничка(като горе) и "дизайн от оранжд... да остане на синия фон с бели букви ;) .. може да стане доста интересно ако го направиш както трябва.. късмет :п |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 9:18 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми е малко скучен. Може според мен нещо да заиграеш с тая вълна там долу на хедъра, да стане по-хубава и по-интересна. Менюто също. Това платно на сърфа така ли ще стърчи, не заема ли много място нагоре? Новините не ми седят добре. Датите не се четят. Тва центриране на "последни новини" също според мен не е много на място. И тая черта под него не се връзва много с останалата част. Или я сложи пунктирна кат на другите места или по-скоро тъмна като тази с която завършват новините отдолу. Ами мисля че има какво още да се поработи.
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Сори за втория пост. Prime е прав че можеш да проваш и с тая вълничк отдолу да видиш как ще стане. Абе като цяло поиграй си с нея, може да стане много хубаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Effi Lang

Регистриран на: 03 Юли 2005 Мнения: 55 Местожителство: Varna,Bulgaria
|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Kato za nachalo nai vajnata funkciq na saita kato cel e postignata, tova che sichko e qsno i ochevidno tova koeto predstavq saite e na purvo mqsto.
Tova sa edni ot bazovite principi na web design-a. No ot artistichna gledna tochka trqbva da se vloji poveche attraktivnost,dinamica, i raznoobrazie v saita.
Za sega e dosta dobre no tova e daleche ot potenciala na tozi sait :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gouranga

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 2:36 am Заглавие: |
|
|
По-конкретен съвет? :) Пример? :) _________________ www.rawknroll.net - the 'pass-me-that-bottle' webzine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Logitech

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
аз бих тифецнал отрязаната ръка на сърфиста и бих я извадил над вълнообразните линии с малко пръски около нея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|