Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Trimaran

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 4:57 pm Заглавие: Търсят се фирми занимаващи се с вътрешен дизайн. |
|
|
Първо искам да се извиня на администраторите ако съм сгрешил мястото на този пост
(при все това форума е място за обмяна на идей и форма на връзка с представители на различни фирми)
Търсят се фирми занимаващи се с вътрешен дизайн. Идеята е да се представят продукти който са строго специализирани
и са нови серии за Българския пазар. Защо фирми за вътрешен дизайн, просто е целта ни е да стигнем до хора
който търсят качество комбинирано с добра цена (Kontakt SA). Ако някой проявява интерес и иска да получи повече информация
нека пише на e-mail: support_elmat@trading.bg ще бъде предоставена такава както и каталози с продуктовите линии и ценови листи.
ПП: Умишлено избягвам да описвам какви са въпреки че си позволих да спомена името на производителя, защото все пак
това е строго специализиран форум не търговски но е форма на контакт с хора и фирми. _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 1:12 am Заглавие: не е за вярване:) |
|
|
Просто не е за вярване видяли са темата близо 60 човека и никой не проявява интерес.
И пак трябва да се извиня на администраторите но ще се наложи да спомена поне за какво става дума. Става дума за фирма директен вносител на последните продуктови линий на Полския завод КОНТАКТ самото име говори достатъчно за продукцията им (ключове, контакти, розетки и др. за предимста и качества няма да говоря все пак завод с 60 годишна традиция) както на ОСМОНТ (бизнес клас осветителни тела) и Волта (домашни и луксозни осветителни тела)...Защо споменах фирми занимаващи се в вътрешен дизайн ами защотото вместо да си измисляте какво да начераете в нечий концепт то поне можете да го взаимствате и ако бъде харесано да се достави, да не говорим за осветителни тела клас IP56 който са предвидени за директно пръскане с вода нещо което до сега на българския пазар не се е предлагало или такива който работят без монтиран а тях ключ...
ПП: Дано несъм прекалил, но найстина търся контакт с фирми точно в този бранш а за радост точно в този форум се подвизават майсторите на домашния уют. _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз не знам защо си решил че в този форум се подвизават "майсторите на домашния уют"? Единствения под-форум тук, в който е засегната темата "интериор" е 3D-то и дори там обикновено става въпрос за визуализация на чужди проекти.
Така че се готви към 500 човека да видят темата и пак да няма ефект.
п.п.
Отделно че за подобна откровена реклама е редно първо да питаш модераторите "може ли?" _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 5:28 pm Заглавие: |
|
|
iescheta za lampite predlagate li
inache shte govorq s nashte shefove moje da se zainteresuvat
katalozite bezplatni li sa ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 12:19 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз не знам / темата "интериор" е 3D-то / визуализация на чужди проекти/ Отделно че за подобна откровена реклама е редно първо да питаш модераторите "може ли?" |
1. Това е категория без специални изисквания или греша.
2. Извиних се предварително и дори да бъде изтрита или преместена темата няма да възроптая.
3. В специализирания форум 3Д ще е малко нагло да се постне нещо подобно, затова избрах тази категория.
4. Реклама е силно казано, ако ти пречи пропусни я никой не тия навира в лицето.
5. Форума е свободна форма на комуникация и само собствениците и админите могат да преценят дали нещо (пост) е нормално или в разрив с общата идея.
6. Малко са хората който имат фирми за вътрешен дизайн или както аз ги нарекох и ти цитира "МАИСТОРИ НА ДОМАШНИЯ УЮТ", с който да задоволяват собствените си нужди. Така че чуждите прокети са нещо нормално според мен. _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:18 am Заглавие: |
|
|
тримаране, правилният форум за хора, занимаващи се с интериорен дизайн е http://www.dibla.com.
успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|