Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне !!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне !!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Effi Lang

Местожителство: Varna,Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hi,

Az nemoga da razbera sega dali se drazni6 ot tova che ti ne si populnil 5 posta edin sled drug pruv ili ne6to drugo? Naistina i dont understand za6to tva bi te izdraznilo?

Chetah sichki mneniq v postovete razgleda6 ALL the pictures, i si formirah mnenie: mislih che taka se pravi? Kakto vijda6 v postovete mneniqta ne sa mi kratki, qvno me e zainteresuvalo ne6to i sum se iskazal.

Or, trqbva samo na nqkoi postove da otgovarqm? Ne razbiram, logikata ti: Nov sum,vlizam v foruma, ima tolkova mnogo postive i krasivi tvoreniq za6to da se ogranichavam? Nali za tfa e foruma, za da spodelqt mnenieto si horata i davat kritika po tezi temi.

Ako moje6 da pi6a samo na English i would, 6tot mi e maichiniq ezik, no i can see che tva e a Bulgarian forum tkache, staraq se da dam nai dobroto from my dictionary.

Razbiram ot tova koeto si napisal che nqma6 provlem s razchitaneto? Togava za6to te drazni?

Nima ako edin chovek e chujdenec nqma da ima pravoto da bude v tozi forum poradi patrioticheskoto razsajdenie na drugire members?

Ako e taka, i vie chustvate diskriminaciq kum men, togava tova ne e forum za iskustvata, because Art doesnt have bounderies! Dali ezikovi ili kakvito i da sa bili.

Za weba :) Its my first web page, i e zgloben za po malko ot den. Za men tova za sega e vse o6te postijenie, no s vremeto 6te stana po dobur.

A razbirase, nakraq kato ni6to drugo ne moje da se kaje, se stiga do godinite.

Sega 6te ti kaja na kolko sum za da ti otpusna krivata vuzmojnost da me kritikuva6 sprqmo vuzrasta mi, i da poluchavam komentari ot sorta na "e ima6 o6te vreme" i e "malak si o6te" i e "ima6 o6te mn put da bere6 do kat me nastigne6" i kakvi li o6te ne "agist" comments.

Im 18 years old.

Tchud0 ne razbrah your post.

Thanx.

"Failiure Is Only The Opportunity To Begin Again With Greater Knowledge."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
NOX

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az nqma problemi da 4eta na bylgarski...kakto i na nagliiski. Tormozi me kashata ot 2ta ezika, koqto malko navqva i na manierne4ene. Izpolzvash w 1 post i angliiskata duma i bylgarskata...
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne sum zakachal nikogo, ne sum atakuval nikoi, i ne sum pokazval "disrespect" kum nqkoi tuka.

Ako ne6to ot moeto izluchvane te drazni, togava tova e problem koito ti sam trqbva da prevuzmognej, za6toto logichen povod za tova az ne sum ti dal.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Thanx | NOX | .

Shte se postaraq da si opravq rechnika.

Върнете се в началото
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

те хората от 3д-то ще ти кажат кво ти е дережето.

аз да кажа само, че своеобразния ти (и иначе несъмнено оригинален) фрийстайл с езиците ме докарва единствено до туй да ти скийпвам мненията ;)

туй то.
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аман от оригиналничене! В български форум си, говори на български.
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай се да постваш само на български (то и само на английски да пишеш повечето ще го разбере дее.. ама мисля че ще ти е от полза за българския, така ще го научиш по-бързо). Иначе за нещата ти:
-3Д-тата ми харесват, но не съм много добър в тая област, професионалистите ще си кажат мнението.
-Сайтът ти... да ти кажа честно не става. Трябва още много работа.

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Аман от оригиналничене! В български форум си, говори на български.

ех пък и ти .. провали на човека имиджа ... :) най вероятно обмислян поне два дена преди да постне ;)

Ефри .. та ти пишеш по добре от мен на български .. не се стеснявай ... употребЛявай го на воля .. :)
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lol @ n1xon.

Thanx Boteff.

Predpolagam che trqbva da buda ednakuv kato vseki drug....

Ot politicheska gledna tochka imenno takova "mnenie" . . .( dobre sme si taka i awe kvo da se promenqm ) e granicata za razvitieto na tazi krasiva va6a darjava.

ot exteriorna gledna tochka, mislq che Bulgariq ima mnogo poveche potencial ot mn drugi darjavi za razvitie, no tozi potencial e v horata. . .ne v drugo.

No chesno kazano n1xon, kolkoto postive i da ima6, kolkoto i da si bil tuka po dulgo ot men, ne moje6 da me obedi6 che takova mnenie, kato gore napisanoto tvoe, e ot nqkva polza za edin artist, ili za razvitieto na edin chovek, socialna sfera ili dori darjava.

Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi za kritikata Chono!...

Moje6 li po detailno da mi kaje6 sichko koeto misli6 che ne e nared s staita da znam ot kude da pochna da se podobravqm.

mersi.

Върнете се в началото
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж, ако аз в Германия говорех на немско-английски, не само щяха да ме гледат накриво, ами и тотално щяха да ме игнорират. Ако пък вмъкнех и български - ха ха ха
Смесеният говор изобщо не допринася за развитието на една държава...

Разбрахме, че не си много българин, но аз поне не разбрах защо толкова упорито се опитваш да ни го натякнеш. Няма да имаш някакви привилегии от това :)))
И не се чувствай дискриминиран.

И да обобщим - не са длъжни всички да знаят английски - ако искаш повече хора да те разберат, ползвай техния майчин език в тяхната държава, а не твоя :)
Успех!
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Thanx Juana :)

Ne se opitvam po nikakuv nachin da "impose" che ne sum bulgarin.

Obicham tazi darjava :)

Privilegii ne tursq, i ne sa mi nujni, prosto sum do6ul tuka za kritika i da spodelqm moeto mnenie, i za sega sum mn dovolen :)

Nqma po dobur kritik or BG-rina :P

Mersi, pak

Върнете се в началото
TchudO

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az ne razbiram ENG i kvo praim sedim i se pulim
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry, gre6kata be6e moq, 6te se staraq poveche na bulgarski, no ima dumi koito neznam na BG i 6te gi pi6a na Angliiski.

Nadqvam se che za artistichni i 6iroko perspectivni hora kato vas tova nqma da e povod da me mrazite nali? :)))))

Nikoi ne e savar6en.

BTW, prieh nqkoi ot mneniqta tuka i ot drugi saitove i sega rabotq na lichnata si stranica, nadqvam se che 6te mojete da mi dadete o6te kritika thanx.

Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 6:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

takam, sled vsi4kite ezikovi uto4neniq, da kaja za web-a kvo mislq - mnogo e pretrupan(govorq strukturno), ne se opitvai da pokajesh vsi4ko na edno mqsto, organizirai go po-dobre i saita shte stane po-zabelejim.. otdelno ot tova gamata e malko "siva", vypreki cveta si... dobavi cvqt, makar samo za akcent, tova ako e li4en sait, trqbva da pokazva TEB ne razni linkove kym nqkakvi saitove - pokaji sebe si..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi | Kekata |

Shte predpriema sichko.

Blagodarq za vnimanieto.

Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Effi Lang написа:
Predpolagam che trqbva da buda ednakuv kato vseki drug....

Младежо/девойко Effi - артистизма, перспективата, различността и развитието на държавата нямат нищо общо е елементарните правила на културното поведение, които явно са ти напълно чужди.

Както аз мога да погледна в речника, когато не съм сигурен за някоя дума, докато пиша в някой англоезичен форум - така може и ти да направиш това минимално усилие. Това се казва "уважение към събеседника".

Ем Ай Клиър?
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
артистизма, перспективата, различността и развитието на държавата НЯМАТ НИЩО общо с елементарните правила на културното поведение, които явно са ти напълно чужди.

Towa sigorno e nai bezmislenoto mnenie koeto nqkoga sum chuval prez 18-te godini ot jivota mi.

Kakto i da e, poradi fakta che az nqmam kulturno povedenie a ti ochevadno ima6 v olicetforenie na podigrafka : "Ем Ай Клиър?" predprieh tvoq suvet i poglednah rechnika i napisah "culture", i vij samo kakvo namerih:

"Harakternite znaci,nasledstva,otnosheniq i produkti schitani za izrajenieto na opredelen period,klasa,obshtestvo i populaciq."

"Predominirashtoto povedenie i otnoshenie koeto harakterizira uspeshnata funkciq na grupa,organizaciq,obshtestvo,populaciq ili darjava."

Nemoje6 da prisustva6 v forum na izkustvata i da razsajdava6 che chove6kata kultura nqma ni6to ob6to s razvitieto na edna civilizaciq ili darjava.

n1x0n написа:
Аман от оригиналничене!.

Mojebi naistina smqta6 che trqbva da sa ednakvi horata...Mislq che v tova mnenie ostava6 monopol.

TA zakliuchitelno! Ne "ne si qsen" i nqma nikoga da bude6 qsen na edin artist s takova, menie nad razvitieto.

A ti na kolko godini si |n1xon| ?

Blagodarq

Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

btw 18/m/vn

Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="n1x0n"]
Effi Lang написа:
Това се казва "уважение към събеседника".

Ем Ай Клиър?

Qvno si ot horata koito smqtat che uvajenieto e vupros na gledna tochka za6toto ti opredeleno ne se starae6 da go pakaje6 no ima6 naglostta da mi kazva6 na mene che mi lipsva.

Ne mislq taka.

Rekonfigurirai si podigravatelnoto otnoshenie ili mu dai napravo CTRL+ALT+DELTE.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети