Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне !!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне !!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taka e Effi .. v toq forum nikoi ne otbira ot art i artistizum .. elementarni suhari .. i nai neprqtnoto e che napadat horata sus svoboden i tursesht duh ... eeh eeh .. dramata e pulna i surcerazdirashta..

taka bqh i az.. susipaha me .. emocionalno .. poveche ne hvanah chetka ..
i boichki ..

n1x0n-e .. ti si nai loshiqt da znaiiish .. !!!
Effi Lang

Местожителство: Varna,Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bil sum v dosta darjavi, no ti kazvam che nikude drugade kato v Bulgariq ne se poluchva takava duho-anihilira6ta kritika.

No imenno poradi tova mislq che tuka v BG ima tolkova dobri i potencialni artisti, za6toto smesvate artistichnosta si s oporitosta koqto sum nabliudaval Bulgarite da pritejavat i tazi kombinaciq e strahotna :)

...Tova e formulata za artistichen uspeh spored men, zatova obicham BG forumite,za6tot tuka me tupchat nai strastno :P

Mersi.

"Failiure Is Only The Opportunity To Begin Again With Greater Knowledge."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nali znae6 uspelite kazvat na scenata pred mikrofona:

"blagodaria na sichki idioti na tozi svqt koito sa6testvuvat i nqkoga sum sre6tal za tova che vinagi sa me karali da stana po dobur ot kolkoto sum bil."

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ot imeto na redovnite chitateli na foruma te molia da ne pishesh vsiaka misyl koiato ti hrumne. blagodaria[/quote]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

O_o ? Za6to me moli6 a tova?

Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич, мисля, че на мен включително и на много други юзъри леко започва да ни писва от теб...ето ти няколко полезни съвета, които да ти кажат на какво аджеба се дължи това. (ще ти ги напиша на английски за да не се затормозяваш):

1. First of all this isn't the www.mostly-american-english-and-canadian-design-forum.com, where you could write endless posts filled with "that's good mate, very artistic" or "nice set of composition, good work" etc. or other simmilar crap.

2. Go buy a f*****g dictionary and write ONLY in bulgarian, because this is a BULGARIAN forum. People that don't understand english aren't obliged to try reading your hollow-minded posts (and btw after you bought your dictionary maybe it's time to look at the rules)

3. Stop spaming (flooding). (if you're asking what do I mean wиhch you're probably doing right now watch this: http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php)

4. Last but not least, this community is made by people that like а certain type of rules and mature behaiviour. If you don't like it here you know where's the door.

Надявам се да ти бъдат полезни...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Времи за лок енд лоуд?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ironhacker ako be6e prochetal celiq thread 6te6e da razbere6 che veche se izvinih za moqta ezikova nesaobrazitelnost i ot dosta postove veche pi6a na Bulgarski.

Ne sum ot kanada nito ot amerika, pokaji mi endless posts sus ne6tata koito tvurdi6, che bezkraino sum povtarial.

Fakta che prosto sum otgovoril na postove edin sled drug bie na ochi, ako be6e razpredeleno sus sigornost nqma6e da se oplakva6.

Kato znae6 tolkova mnogo za tozi forum smqta6 li che samo az opotrebqvam angliiski dumi. Veche vidqh cifra useri koito mnogo poveche ot men pravqt tova.

Kakto i da e ne vijdam za6to se povtaria6 pri polojenie che nqkolko posta nazad ezikoviqt argument veche se utochni. Izrazqva6 nedovolstvoto si kusno veche. Temata za pisaneto samo na bulgarski veche e otochnena kakto vijda6, no zaqjdai se 6tom te vleche, nqmam problem s tova :)

Znachi ako nqkoi ne vladee6e bulgarski dobre no ima6e muzata da bude v tozi forum prosto shte mu kajete "mahai se". :) E...super povedenie :)

Stranicata koqto mi dade e 404, no nzavisimo spamming e "unsolicited information": sus pochvaneto na vseki thread, choveka avtomatichno dava pravoto na drugite useri da si izkazvat mnenieto.

I kato kaja "mnenie" tova oznachava che e lichno moe, i ne me interesuva dali naprimer na tebe ti haresfa ili ne. Ne sum bil grub s nikoi i komentarite mi sa "respective" i kolegialni.

Bih iskal da mi pokaje6 koga sum se durjal inantilno, tvurdi6. So back it up.

Otnosno polzata ne izvliakoh ni6to za6toto ne mi predloji ni6to koeto veche ne be6e dadeno.

Dali ti haresva ili ne veche i az sum chast ot tozi "community", i 6te buda tuka dokato ne re6a da napusna ili dokato Administratorite re6at che poradi prestupvane na pravilata na forumite e nujno da sum predupreden ili izgonen.

Tkache otvori 6iroko, kaji aaaam, i poemi edna lajica.

Mersi.

I za da otvurlq otgovornosta na bude6ti obvineniq za zapochnal 6te kaja sega che NE JELAQ da SPORQ ili da SE DRAZNQ ili ZAKACHAM koito i da e bilo, ako me atakuva6 kakto Ti v momenta "ironhacker" i samo se starae6 da vuzvurne6 sporove i konflikti koito veche otminaha togava da 6te se za6titavam.

Takache ako si naistina tolkova zagrijen za tova naistina strahotno ob6testvo togava smqtam che vmesto da me atakuva6 i da psuva6 po dobre procheti postovete predi tva za da razbere6 dali o6te ima spor, ili mojebi dori i da razbere6 nqma da te spre poradi vuzmojnostta che si prosto zakachliv, e kakto i da e, men ne me vleche tova.

Ako iska6 da spori6 ne govori s men, imam si druga rabota. Thanx.

Uvajenie kum sichki,
mersi.

Върнете се в началото
Dankish

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
аз да кажа само, че своеобразния ти (и иначе несъмнено оригинален) фрийстайл с езиците ме докарва единствено до туй да ти скийпвам мненията ;)

И аз започнах да го правя като видя син подпис вече. Поне се забелязваш отдалеч.
Честно да ти кажа предпочитам да оставяш твои неща без коментар отколкото да чета безкрайни/безмислени постове.

Имаш натрупана база от знания в 3D областта (поне в другите сфери хората си казаха мнението, а и не разбирам особено от web.), koято можеш да развиваш със или без помощта на потребителите от този форум. Ти решаваш.
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lol...mersi Dankish.

Razbirase che iskam i priemam mnenieto na drugite useri, zatova sum tuka za da se razvivam.

Veche dosta mnenie prieh sprqmo ne6ta mi i chustvam che sum nauchil novi i vajni ne6ta ot tqh. Blgodaren sum za tova.

Az poprincip ne pi6a mnogo, samo kat se zaqjdat s men.

A nqkoi vse si namira povod, 6tot ne6to ne mu haresva, no vseki si ima lichno mnenie, az ne sum tolkova savar6en che da imam predstavitelnostta da se saobrazqvam s 100% ot sichki hora okolo men.

Nqma kvo da ti obeqsnqvam znae6 si che vseki si ima vkus i predpochitaniq.

Mersi :)

Върнете се в началото
ironhacker

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 11:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За твои сведения го прочетох и факта, че ти написах по-горния пост смятам, че е повод да се замислиш. Не мисля дали ти наистина осмисли това което ти бях написал и поводът съвсем не е заяждане ако не си разбрал вече. Наистина се радвам, че си започнал да пишеш само на български, сега ако се опиташ да направиш и другите неща цена няма да имаш. Ако смяташ пак да ми отговориш на поста, моля те бъди така добър да го нашравиш на лична.
Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nqkoi gledali "War of the worlds" ? (izvinqvam se che e na angliiski).

Vidqh mnogo negativni mneniq.

Mojebi horata ochakvaha poveche "action" (sorry).

Ako ste go gledali kakvi sa vi mneniqta? :)

Thanx.

Върнете се в началото
prime

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хехех тука вече го обърнахме на шикер майлъ ;)
както и да е, бях ти написал нещо на личноС, замисли се ;)
мани го тва синъото от подписа си, спри да натискаш толкова често ентъра... ако си свалиш и кирилизатор цена няма да имаш :)
тва последното ми харесва,само нещо черепа не е както трябва но си мисля че ше го оправиш... а и се чудех има ли едж лупз - "edge loops" :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako iska6 da te uvazavat pone malko zaslu6aise v suvetite na ostanalite!
Mnogo si entusiaziran, ne go stovarvai na glavite ni. Ako ne proumee6 kakvo ti se kazva 6te si stovari6 kup nepriqtnosti na glavata si. USPOKOI MALKO TOPKATA!!
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Човека просто има енергия в излишък и още не знае как да я направлява правилно :)))

Ще мине време и ще разбере че "различността" не се определя/демонстрира по външни белези и също така как да се изказва с едно вместо с десет изречения и същевременно да казва повече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така малко да върнем темата "on topic"

efii конкретно за 3дтата , не е моя работа да казвам минава/неминава... само малко ще ми позволиш ли да дам и моята доза от така типична "бг критика" ?

интериорите - стерилно осветени и с много отразяващи материали - не че е лошо но имат типичен CG вид , реализъма бяга - не разбирам от интериори но това ми се наби в очите. Надявам се някой интериорник да обърне внимание , прескачайки дългите текстови полета.

замъка - лоши smoothing groups, хаотични по размер и разположение бойници - до такава степен че човек започва да се съмнява дали са бойници. Не е завършен , надявах се да си го завърил от времето когато го поства в 3дбг.

Главата - там не съм спец , богами моите глави изглеждат по-зле - обаче май има сериозни грешки в пропорциите , дано някой друг да се изкаже защото аз не съм компетентен.

Като цяло - можеби не е добра идея да критикуваш с нравоучителен тон хората в дадена държава. Последното което бих изтърсил в западен форум би било нещо от рода на "you fat amaricans" - па дори и да е вярно :)) просто не прави добро впечатление. Настройва хората срещу тебе. Неизбежно е.
Effi Lang

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq za komentarite. :)

Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Prime
Topologiqta e mnogo zle :) ne go bqh rpedvidil za animaciq. Prosto se se staraeh da nalucha formite na nosa, usnite ala bala.

Viktor M.
Uvajenie ne tursq, to samo si idva, i nqma da se izmenqm za da go poluchavam masovo.

Imperial
Naistina ne bih se zanimaval da pi6a, no nqkoi hora prosto obichat da se zakachat i smqtat che nqma da im se otgovori.

ConcreteDonkey
Ne sum iskal po nikakuv nachin da pokaja neuvajenie kum Bulgaria ili Bulgarite :)

Daleche sum ot tazi misul.

Za zamaka, ne e smoothed izob6to ili govori6 za normalnoto smooth a ne meshsmooth/turbo

Tui na zemqta sa hrastcheta, qvno ne sum go doiskaral 6tom mqzat na voinici lol.

Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за smoothing groups говоря
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети