Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне !!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне !!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Effi Lang написа:
Prime
Topologiqta e mnogo zle :) ne go bqh rpedvidil za animaciq. Prosto se se staraeh da nalucha formite na nosa, usnite ala bala.

Viktor M.
Uvajenie ne tursq, to samo si idva, i nqma da se izmenqm za da go poluchavam masovo.

Imperial
Naistina ne bih se zanimaval da pi6a, no nqkoi hora prosto obichat da se zakachat i smqtat che nqma da im se otgovori.

ConcreteDonkey
Ne sum iskal po nikakuv nachin da pokaja neuvajenie kum Bulgaria ili Bulgarite :)

Daleche sum ot tazi misul.

Za zamaka, ne e smoothed izob6to ili govori6 za normalnoto smooth a ne meshsmooth/turbo

Tui na zemqta sa hrastcheta, qvno ne sum go doiskaral 6tom mqzat na voinici lol.

lol :) buhahahahah
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ох това сега го видях :) бойници - дупки от които се стреля , не войници...
Effi Lang

Местожителство: Varna,Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hehehehe.

ConcreteDonkey, razbiram.

Mersi za vnimanieto.

Az.

"Failiure Is Only The Opportunity To Begin Again With Greater Knowledge."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Effi Lang

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

aaaaaaaaaaaaaaa....lol

Ne ne sa i boinici, az prochetoh voinici, mojebi za6tot do predi 5 sekundi ne znaeh kakvo oznachava "boinik". lol

Mersi.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 9:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

к'во е т'ва - "lol"?
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

означава "мързи ме да мисля" :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 9:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

забелязвам в последните постове, че разговора тръгва в желаната посока, но трябва да отбележа следното:
1. Винаги съм смятал, че "Представяне" е секцията, в която новите потребители показват своите умения в областта, за която кандидатстват с цел да бъдат забелязани от модераторите на форума. Тук мнения и съвети не бива да бъдат публикувани. Тези, които по една или друга причина не са получили права могат да търсят коментари в раздела "Графила за всеки".
2. Лично мен не ме дразни когато използваш английски думи в постовете си - това е често срещано и при други потребители. В твоя случая е дразнеща прекалено голямата активност, с която заливаш всяка тема, макар че това е болест на много от новите юзъри. Опитай се да ограничиш драстично мненията си поне до момента, в който се ориентираш в средата. 52 мнения за 2 дни биха всички рекорди на този форум. Аз следя непрекъснато форума и леко се дразня, когато целия свети в оранжаво заради някой новак, който е решил да съживи отдавна изчерпани теми с репликата "ауууу много ме кефи" или нещо от сорта.
3. Понеже така или иначе стана дума и смятам, че ще е интересно и за останлите - кажи от къде си всъщност и как така знаеш толкова добре български.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fidelio

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 10:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sprete mu toka na toia kandidat

""lol"" a stiga be........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

fidelio написа:
sprete mu toka na toia kandidat

""lol"" a stiga be........
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 10:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
Тези, които по една или друга причина не са получили права могат да търсят коментари в раздела "Графила за всеки".

... е вече и там не може :-) ... което е правилно, защото ако не си получил права, значи коментарите ти не са желани в този форум
Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi |SIMPLI| za tova che izkaza nedovolstvoto si tolkova profesionalno.

Ne sum gonil nikvi rekordi lichno, prosto mi haresaha nqkoi rabota i re6ih da otgovorq, ne e moq vinata che sa mnogo na purvata stranica.

Az lichno schitam temi za preminali kogato veche otidat kum vtorata stranica, ne6tata koito mi haresaha i razgledah i na koito otgovorih bqha na purvata stranica. Browse-znah i proizvedeniq na drugite stranici ama za da ne mi se karate ne otgovorih na tqh, za6tot tva e forum, i ne e dobre da se pi6e. -_- .

Sus sigornost ima drugi useri useri koito sa otgovorili pochti v vseki post na purvata stranica, no pri mene tova e gre6no i neredno za6tot az prosto go napravih posledovatelno, i sqka6 za6tot do sega ne e bilo praveno i mi skochiha na glavata nedovolnite :)

Otnosno men ot Nigeria sum.

|bulLet| oznachava "laughing out loud" ili na BG predpolagam 6te e "smeq se na glas." neznam kakto si go prevedej.

E ..tui to :)

Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e spoko - sha ti mine treskata na novobraneca, a btw po-dobre e da si update-vash temata s novi raboti (3d, 2d, web) otkolkoto s novi komentari ;) kakto se kazva - zasipi gi s fakti ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Effi Lang написа:
za6tot tva e forum, i ne e dobre da se pi6e. -_- .

Това е професионален форум и наистина не е добре да се пишат празни приказки. Кеката много право каза.

Цитат:
Sus sigornost ima drugi useri useri koito sa otgovorili pochti v vseki post na purvata stranica, no pri mene tova e gre6no i neredno za6tot az prosto go napravih posledovatelno, i sqka6 za6tot do sega ne e bilo praveno i mi skochiha na glavata nedovolnite :)

Порой постове * липса на съдържание * демонстрация на високо самомнение = раздразнение на широките форумни маси

Цитат:
Otnosno men ot Nigeria sum.

Е, и?

Цитат:
|bulLet| oznachava "laughing out loud" ili na BG predpolagam 6te e "smeq se na glas." neznam kakto si go prevedej.

Всъщност в българска писмена среда LOL, ROFL, LMAO и пр. акроними, стандартни за по-общи английскоговорящи форуми, звучат изключително инфантилно.[/quote]
Върнете се в началото
Effi Lang

МнениеПуснато на: Сря Юли 06, 2005 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
кажи от къде си всъщност

Otnosno drugoto: ok.

Thanx kekata.

Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Сря Юли 06, 2005 1:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lol :)
Alex

МнениеПуснато на: Чет Юли 07, 2005 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледах нещата ти. Ако стилизацията в 3д-то е твое дело мисля че мястото ти е в 3д форума. Въпреки слабите ми познания по WEB бих споделил погнусата с която гледах този слаб темплейт. Що се отнася до артистичния ти начин на изказване в началото - то той е вече минало. По скоро помисли за тва дали са ти дошли всички идеи преди да натиснеш Enter. Аз разбира се не решавам, но ако от мен зависи не бих допуснал дете като теб толко да цапа форума без съдържание. Тука има доста хора фенове на семплата приказка и чистата мисъл.
Умен индивид си, прочети форума назад, ослушай се, помисли има ли смисъл да се хабиш толкова, виж дали си таз кръвна група и тва е.
Аз обичам повече да наблюдавам отколкото да чета... ако ме разбираш...
Effi Lang

МнениеПуснато на: Пет Юли 08, 2005 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благоря ти искрено за мнението.

Определено се съгласявам с това че не се вграждам безпоблемно в форума, но за сметка на това не съм проявявал неуважение към никого тука за да съм атакуван толкова изчерпателно.

Проблема е в това че аз не показвам само наи доброто от себеси а de facto себеси цялостно като човек и несъвършенна личност.

Можеби факта че вярвам силно в потенциала на хората и тяхната способност за развитие ми дава свободата да показвам дори и частите от мен които аз дори лично не смятам за представителни - на ниво "да се чъстваш горд от това" а не представително в вид дали било ти вулгарно или мръсно.

Лично мисля че именно поради тези факти съм обсипан с толкова много критика, защото просто се старая в сички насоки да се подобря.

Някои мнения приемам някои не, но това е нормално мисля. Независимо от това благодаря за цялостната критика до сега, тези негативни и дори тези офенсивни.

Аз съм оптимист и трудно се разубеждавам от нещо като смятам че има какво да се научи.

Такаче на тези които наистина добронамероно са предложили тяхното мнение мога да кажа благодаря за вниманието и за това че реално сте се опитали да презентирате своята критика в помощ а не в олицетворение на критично недоволство или неприязън.

Мерси Alex, и от теб си взех сметнато за полезно от мен информация.

Мисля че в постовете Снимките винаги ще са там, никои не е длъжен да чете, но докато не показвам неуважение и докато не атакуван никого и докато се държа колегиано смятам че единствената причина за това да ми се дразни някои е чисто "characteristal incompatibility", а това ми е характера и се извинявам ако някои от вас не могат да го приемат. :)

Аниуеи, Ю'ал би кул нау ааит ? лол.

чиао за сега :)

Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Пет Юли 08, 2005 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"...към никого тука за да съм атакуван толкова изчерпателно."
- Ако говориш за мен, не те атакувам, повярвай ми.

"...аз не показвам само наи доброто от себеси а de facto себеси цялостно като човек и несъвършенна личност."
- Мене лично ме интересува в твойта тема какво твориш, другите екстри идват с течение на времето.

"...че вярвам силно в потенциала на хората и тяхната способност за развитие ми дава свободата..."
- Аз вярвам в многото загубено време, затова си позволих да изкажа къде си ОК и къде не според мен. Опит да ти спеста време един вид. Нека не забравяме че това е лично субективно мнение, неангажиращо околните, а ти искаше мнение публично във форума.

.
.
натам ме мързи честно казано...
.
.
.

...човеко, показвай повече картинки
render

Местожителство: V.Tarnovo

МнениеПуснато на: Пет Юли 08, 2005 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

basi posta,priznavam si 4istosarde4no ne sam se smal tolkova ot dosta vreme :))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети