Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 11:50 am Заглавие: |
|
|
:) i s risk da byda nare4en drebnav (kakyvto qvno ponqkoga sym)...mislq 4e ti e mnogo qrka na lopatata drujkata :)
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 12:49 pm Заглавие: |
|
|
100% си прав :) това е от фотошопенето отгоре :) ако остане време ще се пробвам да го опрвавя... във всички случаи ще направя една версия след това бавнооо исторически вярна с по-интересна сцена и тнт... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 3:27 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ako nqmash ref. za neq , no is reshil da q slagash - 6te izkopaq |
ше се обиждаме ли сега... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 10:04 am Заглавие: |
|
|
aide kachi i onia renderi ot PDF-a de! ;) te sa nai-gotinite! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
щом казваш.... ама пак са си с омазани текстури...
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Bravo mnogo gotin stava tanka
imam samo 1 vapros po skoro ot kolkoto kritika
tia tankove ne sa li imali niakakva boia varxu metala ili sa gi ostaviali tekiva stomaneni ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:30 pm Заглавие: |
|
|
SINNER написа: | Bravo mnogo gotin stava tanka
tia tankove ne sa li imali niakakva boia varxu metala ili sa gi ostaviali tekiva stomaneni ? |
dosta ot tqh sa bili tukmo sivkavo sini .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Войната е към края си, Германия е притисната от всички страни, Фолкщурмът губи улица след улица в градските сражения...а ти говориш за боя!!!
:P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:37 pm Заглавие: |
|
|
SINNER написа: | Bravo mnogo gotin stava tanka
цветът се казва Panzergrau. Без боя не може, най-малкото за защита на метала :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Войната е към края си, Германия е притисната от всички страни, Фолкщурмът губи улица след улица в градските сражения...а ти говориш за боя!!!
:P |
Тва е ранен вариант на Тигър бре! От пролетта на '43та. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
zabravili sa go v zavoda... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 8:09 pm Заглавие: |
|
|
с риск да ме обвините в милитаризъм може ли да отговоря с цитати ?:)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 12:52 am Заглавие: |
|
|
e moje li da se syderesh ot detail, a da ostavish toq liuk /ili kvoto se vika/ naryben kato 16-toygynik?
tumbs up _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 1:28 am Заглавие: |
|
|
е чак пък съдрал се от детайли не бих казал... това са само 230 000 полигона... а командирския купол е баш 16-то стен... 8 + 1 итерация :)) слагам още една отгоре и няма проблеми... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 4:18 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | е чак пък съдрал се от детайли не бих казал... това са само 230 000 полигона... а командирския купол е баш 16-то стен... 8 + 1 итерация :)) слагам още една отгоре и няма проблеми... |
D**BA, ti i TT dannite na liukovite li im znaesh... ei tui military-to seriozna rabota... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
нее викам че моя е 16 стенен :)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 12:31 am Заглавие: |
|
|
a pa az vikam da go opravish nai-nakraq beeee. :P _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|