Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 10:09 am Заглавие: Пак въпрос за сървъри :( |
|
|
Отново проблем! Досега си качвах нещата в Датаком. Вярно че почти никой не ги вийдаше, но пак беше вариант. Сега там не мойе да се качва нищо и търся нов сървър. Има теми по въпроса, но са станали доста просторни а нямам време да проверя всички варианти за да си харесам някой.
Та въпросът ми е: дайте съвет къде да си качвам шедьоврите, кой фтп клиент ползвате? Има ли начин след като компа ми е с външно IP да го използвам като сървър и да не се занимавам с външни такива (то със сигурност има, но коя програма е най-подходяща)? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 10:13 am Заглавие: |
|
|
И като сме почнали с програмите - искам тази гнусна буква "Ж" да си дойде на мястото а не там да е "Й"!!! _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | www.newmail.ru probai - tam nqma problem, naprai si domain i si uploadvai - do 30 mb e |
Keka, точно тоя нюмейл не мога да се оправя. Какви да са ми настройките на ftp клиена за User? Никак не ми ги приема... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 4:59 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Kekata написа: | www.newmail.ru probai - tam nqma problem, naprai si domain i si uploadvai - do 30 mb e |
Keka, точно тоя нюмейл не мога да се оправя. Какви да са ми настройките на ftp клиена за User? Никак не ми ги приема... |
има обяснение там,
в - Часто задаваемые вопросы (FAQ):
"У меня проблемы с доступом по FTP. Что мне делать?
1. Убедитесь, что у Вас правильно настроен FTP клиент. Для этого выполните следующие действия:
- В качестве FTP сервера укажите ftp.newmail.ru;
- В качестве логина укажите Ваш e-mail, например petya1234@nm.ru (если Вы укажите просто petya1234, то у Вас не получится соединиться с сервером!). В e-mail допускается вместо символа @ использование любого символа, например Вы можете указать petya1234.nm.ru или petya1234#nm.ru;
- В качестве пароля укажите Ваш пароль..."
ето и линк
относно фтп-клиента - аз например съм с cuteftp pro
успех :)
;) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
По една тема в друг форум се присетих че имаше питания и тук за добър хостинг. Добрият хостинг е това:
http://www.imageshack.us/
най-удобното нещо което съм виждал!
- поддъжа hotlinking
- работи се светкавично с него през web interface
- може да се свали програмка, която ти позволява да ъплоудваш с едно кликане на десния бутон на мишката!
- дори не е нужно да се регистрираш, логваш и т.н. влизаш избираш файла и го мяташ, сайта автоматично ти изплюва линковете които трябва да пейстнеш, в зависимост от това дали постваш във форум, албум и т.н. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|